א-י-פ-ו-ר

M o n a L i s a

New member
../images/Emo68.gifא-י-פ-ו-ר../images/Emo68.gif../images/Emo25.gif

שאלון קצר לגביי איפור:
אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות?
מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה?
איך אתן מתאפרות ליציאה?
הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת?
קרו לכן פדיחות בגלל איפור?
יש לכן טיפים בשבילנו?
תוסיפו משלכן...

אני עונה

אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות? בערך. אני שמה מייקאפ,פודרה ועיפרון שחור. אבל לא כל יום. מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה? אין לי חברה מועדפת. ואני גם לא ממש מתמצאת בזה. איך אתן מתאפרות ליציאה? מייקאפ,פודרה,עיפרון,איילנר..ואולי טיפה סומק. הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת? אף פעם קרו לכן פדיחות בגלל איפור? ממש לא.. יש לכן טיפים בשבילנו? גם לא. תוסיפו משלכן... וגם לא.. ;]

Miss פטל

New member
אני ../images/Emo25.gif

אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות? כן, שמה מסקרה, אודם עדין או ליפגלוס מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה? JA-DE חברת איפור מדהימה ואיכותית איך אתן מתאפרות ליציאה? מסקרה, צלליות(תמיד!), סומק, אודם, ואם יש לי הרבה זמן להיסתדר אז גם עפרון עיניים הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת? לא קרו לכן פדיחות בגלל איפור? לא נראה לי.. יש לכן טיפים בשבילנו? תשתמשו באיפור איכותי של חברות מוכרות ולא סתם מהשוק, כי מדובר בעור הפנים..מקום מאוד עדין..ובעיקר זה חשוב לגבי עפרון עיניים שמעפרון לא איכותי יכולות להיות דלקות
מקווה שעזרתי
תוסיפו משלכן... אין

פעם ראשונה שאני שומעת ממישהי

שהיא חושבת שja-de חברה איכותית. אני פשוט שונאת את המוצרים שלהם ולא מעט בנות (כולל בפורום "יופי וטיפוח אישי") הסכימו איתי שהמוצרים שלהם זוועתיים... אבל כל אחת ודעתה.
אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות? לא תמיד אבל אם בא לי או שאני מרגישה שהעור נראה לא במיטבו אני שמה מייקאפ וסומק
מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה? לוריאל, מרוצה מאוד מהמוצרים האיכותיים והלא יקרים במיוחד ומהמבחר העצום והעמידות.
איך אתן מתאפרות ליציאה? קודם כל מייקאפ ופודרה, סומק בשביל הצבע, צלליות, מסקרה וליפסטיק
הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת? חברה של חברה שלי היא מאפרת מקצועית ויצא שהיא איפרה אותי פעם
קרו לכן פדיחות בגלל איפור? פעם מזמן מזמן דיילת שכנעה אותי לקנות מייקאפ מסויים ובדקה לי אותו על היד. אחר כך כששמתי אותו על הפנים התברר שהוא בהיר מדי ונראיתי כמו גופה. יש לכן טיפים בשבילנו? לא יכולה לחשוב על משהו כרגע, אבל אתן מוזמנות לפורום יופיוטיפוח אישי עם כל שאלה בנושא איפור וטיפוח.

מיבת

New member
ja de

היא חברת בת של מייבילין בניגוד לג'ייד בארץ. יש הבדל שמיים וארץ. אגב הרב מיוצר בגרמניה JA DE בגלל זה האיכות..

R17 האחת

New member
../images/Emo140.gifשלי

אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות? בזמן האחרון לא..בדרך כלל שכבה קלה של מייק אפ,סומק חום,צללית בגוון טבעי+ פס של איילינר,עפרון שחור /כחול אם בא לי..כמובן שגם מסקרה וגלוס עדין :)
מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה? אממ בעיקרון כולן..קרליין אני פחות אוהבת מכולן.. איל מקיאג' מועדפת עליי כי האיכות סבבה וגם הצבעים משו משו, אבל אני הולכת לנסות את גיורא שביט במקום..
איך אתן מתאפרות ליציאה? ליציאה יותר כבד וזוהר מביום יום: מסקרה שחורה,צללית שחורה+שילוב עם צללית אבקה בצבע כסף/לבן,עפרון שחור,סומק חום,שפתון חום בהיר(גוון טבעי) אטום..(העיניים מודגשות)+שימר. או שאני שמה צללית ממש ממש ירוקה עם פיגמנט חזק + צללית אבקה ירוקה בהירה מבריקה ..
הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת? אממ אפעם לא.. קרו לכן פדיחות בגלל איפור? פדיחות? אממ לא ממש..אולי נמרך העפרון מתישהו, לא משו רציני.
יש לכן טיפים בשבילנו? טיפים- מייק אפ לערב-חובה! בערב תהיו מבריקות-צלליות מבריקות,שימר.. ביום יום לא כדאי להתאפר כבד..החום ימיס אותנו :/ חשוב לקנות לעור הפנים מוצרים איכותיים ולא לחפף בקטע הזה..שפתיים אפשר לקנות גלוסים זולים אבל מייק אפ , צלליות,סומק,קונסילרים,פודרה..עזבו.. פעם בכמה זמן תבדקו מה מצב האיפור שלכן,תזרקו את מה שלא צריך וחדשו את המלאי שלכן, חשוב גם לשמור על מגירה מסודרת של האיפור.. אל תתנו לחנויות איפור להטעות! מאפרת מקצועית יכולה להטעות..שלא תקנו מלא מוצרים שלא תדעו איך להשתמש בהם אחר כך.. (בחנויות איפור האור מעדן את הפנים,אור מחמיא-מה שקובע הוא אור השמש). וטיפ אחרון-תשתדלו לא להתמכר לאיפור כמוני

pilpelet4u

New member
חחח שמתי לב

שאת "קצת" מכורה לאיפור... נראה שאת ממש מבינה ומשקיעה בזה המון ! קבלי ח"ח... ושאלה - מה זה שימר ? - סליחה על הבורות...

R17 האחת

New member
חחחח שימר

שימר זו אבקה/ נוזל שאת שמהה על עצמות הלחיים,אף,מצח,סנטר..כדי לקבל מראה מבריק ..כמו בתצוגות אופנה :)

pilpelet4u

New member
גם אני ! גם אני !

ביום יום, תלוי לאיפה אני הולכת... בדרך כלל: מייק אפ, סומק ושחור בעיניים. אם זה פגישות חשובות או מקומות שחשוב לי להראות קצת יותר טוב אז אני מוסיפה גם מסקרה ואולי גלוס עדין או אפילו מבריק שקוף... ליציאה: מייק אפ, סומק, שחור בעיניים (למעלה ושפיץ בצד כזה... או יותר עדין או יותר כבד - תלוי לאיפה אני יוצאת: למסעדה או מועדון), מסקרה, אודם (לפעמים גם תוחם) וצלליות לעיתים נדירות... לא יודעת למה אבל בזמן האחרון הפסקתי לשים צלליות... רק מידי פעם... גם לפעמים אני עושה כזה שחור גס בעין אז לא מתאים צללית...) חברת איפור מועדפת אין לי ממש... רק עיפרון שחור לעיניים זה קסטרו... ניסיתי כל כך הרבה עפרונות וקסטרו הכי טוב, זה נראה כאילו שמתי אייליינר - ולא יורד ולא נמרח ! מאפרת מקצועית - הייתי פעם אחת אצל חברה של אמא שלי שהיא מאפרת מקצועית אבל היא חברה טובה של אמא אז לא שילמתי על זה. אף פעם לא שילמתי למאפרת מקצועית. טיפים... אין לי הרבה ניסיון בזה אבל כשאתן שמות מייק אפ תשימו לב טוב טוב איך הוא נראה באור השמש... ואיך הוא נראה בכלל... כי אני מכירה הרבה נשים שלא יודעות לשים מייק אפ וזה יכול להראות איום ונורא...

מיבת

New member
מתחילה...

1. אם אני יוצאת מהבית כן, אם לא אז לא, אם יש אורחים אז מעט מאוד מייק אפ קונסילר במידה וצריך רימל מעט צללית זהבהבה ליפגלוס 2. קליניק ולוריאל the best 3. ליציאה...מייק אפ קונסילר צלליות ערב עפרון שחור שפתון נוצץ 4. הייתי.(לא לצרכי איפור לאירועים משפחתיים ...אני מסתדרת לבד..) 5. כן..בפעמים הראשונות עם המייק אפ הייתי דלמטית... 6. לא לשים טונות של איפור זה "טמבורי"מידי.... 7. שיזוף, מישהי הייתה בסולריום?(מיטת שיזןף)

למעלה