../images/Emo140.gifשלי
אתן מתאפרות ביום יום? אם כן, מה אתן שמות? בזמן האחרון לא..בדרך כלל שכבה קלה של מייק אפ,סומק חום,צללית בגוון טבעי+ פס של איילינר,עפרון שחור /כחול אם בא לי..כמובן שגם מסקרה וגלוס עדין
מה חברת האיפור המועדפת עליכן, ולמה? אממ בעיקרון כולן..קרליין אני פחות אוהבת מכולן.. איל מקיאג' מועדפת עליי כי האיכות סבבה וגם הצבעים משו משו, אבל אני הולכת לנסות את גיורא שביט במקום..
איך אתן מתאפרות ליציאה? ליציאה יותר כבד וזוהר מביום יום: מסקרה שחורה,צללית שחורה+שילוב עם צללית אבקה בצבע כסף/לבן,עפרון שחור,סומק חום,שפתון חום בהיר(גוון טבעי) אטום..(העיניים מודגשות)+שימר. או שאני שמה צללית ממש ממש ירוקה עם פיגמנט חזק + צללית אבקה ירוקה בהירה מבריקה ..
הייתן פעם אצל מאפר/ת מקצועי/ת? אממ אפעם לא.. קרו לכן פדיחות בגלל איפור? פדיחות? אממ לא ממש..אולי נמרך העפרון מתישהו, לא משו רציני.
יש לכן טיפים בשבילנו?
טיפים- מייק אפ לערב-חובה! בערב תהיו מבריקות-צלליות מבריקות,שימר.. ביום יום לא כדאי להתאפר כבד..החום ימיס אותנו :/ חשוב לקנות לעור הפנים מוצרים איכותיים ולא לחפף בקטע הזה..שפתיים אפשר לקנות גלוסים זולים אבל מייק אפ , צלליות,סומק,קונסילרים,פודרה..עזבו.. פעם בכמה זמן תבדקו מה מצב האיפור שלכן,תזרקו את מה שלא צריך וחדשו את המלאי שלכן, חשוב גם לשמור על מגירה מסודרת של האיפור.. אל תתנו לחנויות איפור להטעות! מאפרת מקצועית יכולה להטעות..שלא תקנו מלא מוצרים שלא תדעו איך להשתמש בהם אחר כך.. (בחנויות איפור האור מעדן את הפנים,אור מחמיא-מה שקובע הוא אור השמש). וטיפ אחרון-תשתדלו לא להתמכר לאיפור כמוני