אין רגע דל

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאין רגע דל

לפני שעה כשהחלפתי את שלמה, החלה הכלבה לנבוח, נגשתי לדלת ושמעתירעש של מים זורמים חזק. חששתי שמא זה טריק של גנבים כדי שאפתח את הדלת, אז המתנתי קצת ופתחתי את כל האורות בחצר ולא ראיתי תנועה, אז ( לא תאמינו כמו בסרטים ) לקחתי סכין מטבח גדולה ויצאתי החוצה. ויש לי פריצת מים בחיבור שבין החלק העירוני לבין החלק הפרטי -בצנרת. והמים שצפו בזרם אדיר. נכנסתי לתוך הזרם וסגרתי את השיבר המרכזי לבית. יופי עכשו אין לי מים בבית עד שאזמין חברת האינסטלציה בבקר, ושוב תיהיה הוצאה כספית לא מתוכננת. מה אגיד לכם - אין רגע דל ! ! ! רק זה היה חסר לי לקומפוט. טוב אז אחזור למיטה לנסות לישון עוד שעתיים עד עלות השחר. אז ביי מאסתר.

נילי41

New member
אוי אסתר יקירתי, אכן אין רגע דל

אני מתארת לי את הסיטואציה הזו של המים הפורצים בלילה ואותך צריכה להתמודד עם הפחדים ועם הבעיה. מזל שיש לך את הכלבה שהתריעה. מזל שזה היה 'רק' המים ולא פורצים. מזל שאת אישה מעשית ובעלת תושיה... תראי כמה מזל צריך גם כשיש חוסר מזל... זה מזכיר לי שקרה לנו מקרה דומה בערב יום כיפור לפני שנים, גרנו אז בבית גדול עם גינה. יוד שעדיין היה בתחילת המחלה אף פעם לא היה איש של עבודת כפיים, כלומר, היו לו שתי ידיים שמאליות ולא היה יודע לתקן שום דבר בבית או בגינה... השכנים שלנו הבחינו בפריצת המים בחצר שלנו. הזרם התרומם לשמים והשכן הנחמד שלנו הציע לתקן לנו את זה. אבל מאחר וזה היה בערב יום כיפור, לאחר שיוד חזרנו מבית הכנסת, לא רצינו שהוא יתעסק עם זה ביום כיפור אז סגרנו את המים לבית והיינו בלי מים עד מוצאי יום כיפור. אז בא השכן הנחמד ועשה מה שעשה ותיקן את פריצת המים. מאחר וזה היה ביום כיפור ובלאו הכי צמנו, יכולנו להחזיק מעמד יום שלם בלי המים... ככה זה, תמיד יש הפתעות, תמיד יש עניינים, תמיד יש צרות שבאות בצרורות, שלא ישעמם לנו חלילה בחיים... שיהיה לך יום עגול יקירתי

../images/Emo24.gifמים רבים לא יכלו לכבות את ../images/Emo23.gif

לשלמה, סתם בא לי המשפט, חיברתי מים לאהבה וכך את קמה לשלמה לסדר אותו והמים נתזים לכל עבר הלא משפט מתאים? בוקר טוב לך ,

טיקו1

New member
קשר

אסתר יקרה, כתבתי לך אתמול בדוא"ל והוא חזר אלי. נא כתבי למייל הרגיל שלי - לא בפורום- ואוכל כך להחזיר ולכתוב לך. רותי

ענתי44

New member
מקווה שהפריצת מים תוקנה

אני קוראת את מה שאת כותבת וחושבת לעצמי שאת אישה מדהימה ואמיצה. וששלמה בר מזל שאת אישתו. ואת יודעת מה, אפשר להמשיל את פריצת המים למה שאנו, הקרובים לחולה אלצהיימר, עוברים. כאילו שטף מים אדיר מציף אותנו, מאיים להטביע את עמל חיינו, ואנחנו , כמו אותו נער הולנדי אמיץ, עומדים עם אצבע כואבת בחור של הסכר, מנסים להלחם בהכל : במחלה המכרסמת את נשמת אהובינו, בביוקרטיה המעצבנת, בבורות והדיעות הקדומות. שולחת לך חיבוק גדול.

למעלה