אז, תגידי...

קמגארו

New member
אוקי הנה אחד ~

ערס : תגידי בובה אמא שלך צונאדה ? נקבה : לא ערס : חבל היא מזה כוסית אמממ רצוי לציין שעומר (הידוע בכינויו כעומר הצנחן) התחיל אם כל זה אם המשפט ההיסטורי "אבא של קאקאשי ? " "אז איך יצאת כזה צידורי"

קמגארו

New member
עוד אחת ~

שלי די רעות מה זה אומר עליי לדעתכם ?! ערס : אבא של גאי סאנסאי ? נקבה : כן (אחד 11!!אחד) ערס : אאאא אז לא חשוב. -__- צו~

לא מאמין שאף אחד עוד לא אמר את זה

בחור ראנדומלי : "יש לך מצח מדהים" זה פשוט, אחד המשפטי פתיחה הכי נפוצים הסדרה הזאתי! והוא עבד תמיד עד עכשיו! אני מקווה שהצלחתי לתת פה סוג חדש לגמרי של משפטי פתיחה שיוביל לעוד סוגים חוץ מפתיחות"אבש'לך" אבל מכיוו ןשהכבר התחלנו עם כאלה משפטי פתיחה, אני רוצה לנסות אחד בעל לאישתו שנשוים כבר הרבה זמן: תגידי אבא שלך קאקאשי? אישה: לא, אתה מכיר את אבא שלי, קוראים לו שמואל, איך אתה יכול להתבלבל בכלל? מה אתה כבר סנילי? בגיל כזה? עכשיו להיות סנילי? בעל: קיבינימט המשפט היחידי שלך בבדיחה הזאת וכבר דפקת אותה! בסך הכל להגיד "לא"! כל כך קשה? הא? אין, דפקת לי את הבדיחה, זה מה שעשית. אישה: אח שתוק שבר אתה והבדיחות אב'שלך גם כן, למה התחתנתי איתך בכלל? .....אהמ.... סליחה >_>... אני אנסה שוב... אותו בעל מלמעלה : תגידי אבא שלך קאקאשי אישתו ממקודם: לא בעל : אז כמה שנות כאב אני עוד אצטרך לסבול? כן.. טוב, אני מצטער, בדיחות ארוכות וחסרות פואנטה זה הקטע שלי >_> אני : תגידי, אבא שלך אסומה? בחורה אקראית : הא? מי זה? אני: *הולך הצידה לבכות* וובכן... יא.... אני מצטער על הבדיחות האלה... אני ממש ממש מצטער...

אמרתי לך >_>

בדיחות לא מצחיקות זה המומחיות שלי, האחרונה קרתה במציאות. ובאמת התכוונתי לקטע עם המצח.

Reyoga

New member
זה מה שקורה בבארים

אני: יואו איפה למדת לעשות קאגה בונשין? בחורה: הא? חבר שלי לוחש לי באוזן: תן לי את המפתחות של האוטו, אתה לא נוהג...

sasuke girl

New member
חחחח XDDD

גמני אמרתי את זה פעם לאיזה אחד :p כי היו איזה שלושה סקייטרים שנראו אותו הדבר ואני כזה..ואוו! עשית קאגה בונשין או שזו אני? ... ואז הם פזלו עלי..והלכתי לבכות בצד

Reyoga

New member
אוליי לא הבנתם...

כששותים הרבה אז זה נראה כאילו כולם עושים קאגה בונשין (אפילו האסלה)

gloom

New member
משפט ליים../images/Emo66.gif

"את המוזה לסקסי נו ג'יטסו שלי"... וברוח שלכם- ערס מזרחי:תגידי אבא שלך אורצ'ימארו? באקא: לא... ערס מזרחי: אז איך יצאת כזאת אשכנזיה.... (בדיחות גזעניות... מצטער) ערס:תגידי אבא שלך צ'וגי? באקא נאמבר 2: לא... ערס:אז איך יצאת כל כך דבה? (כן כן, הוא לא בדיוק מנסה להתחיל איתה... נו... ערסים לא בדיוק מתחילים עם פאנגירלז... או שמא, ניסיון אחרון לפני שאנ יאהרוס את הכל) ערס:תגידי, אבא שלי ג'יראיה? באקא נאמבר שלוש: מה הקשר? מאיפה לי לדעת מי זה אבא שלך? ערס: אז איך זה שאני תמיד מציץ לך במקלחת? (אני הרס... שריטה עמוקה.... באמת אחרון) ערס: אבא שלך רוק לי? באקא נאמבר ארבא(מתחרז ^^): לא... ערס: אז למה יש לך כאלה גבות??? טוב אני אשתוק ואבכה בצד

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהאא יש לי הרבה../images/Emo70.gif

ערס: תגידי, אבא שלך זה רוק לי? נקבה: לא. ערס: אז למה את משתמשת במסרק לגבות?
ערס: תגידי, אבא שלך זה פאקון? נקבה: לא.. ערס: אז למה את מתנהגת כמו חיית המחמד של קאקאשי?
ערס: תגידי, אבא שלך איטצ'י? נקבה: כן, למה? ערס: רואים לפי הלק..
ערס: תגידי, את אימא של נארוטו? נקבה לא ידועה: לא.. ערס: אז למה תפסתי אותך על חם עם יונדאימה?
ערס: תגידי, אבא שלך אורוצ'ימארו? נקבה: כן! ערס: רואים שאת הבת של סאסקה.
ערס: תגידי, אמרת שאת הבת של אורוצ'ימארו? נקבה: כן.. ערס: מסביר למה יצאת כזאת נחש.
ערס הומו: תגידי, אבא שלך אורוצ'ימארו? הומו בן 50: לא 3> ערס הומו: אז למה יצאת כזה פדופיל? 0.0
ערס: תגידי, זה קרם תוצרת גאארה מה שאת שמה? נקבה: לא.. ערס: אז למה כל הפרצוף שלך מתפורר?
ערס: תגידי, אבא שלך ג'יראיה? נקבה: לא.. ערס: יש לך מזל =.=
ערס: תגיד, אתה בא לפה הרבה? קישימוטו: לא, רק בימי רביעי..
ערס: אז..בקליניקה של טסונאדה כבר היית, אה? נקבה: כן, יא איך ידעת? ערס: רואים שטסונאדה טיפלה בציצים האלה!
ערס: תגיד, אתה מנהל רומן עם אורוצ'ימארו? זכר: לא..אני זקן מידי. *תופים*

gloom

New member
XD גארה הרג אותי../images/Emo66.gif

חחחחחחחחחחחחח וואי זה ממש חזק הזה של גארה, משפט ירידה טוב!!! קבלי ח"ח הזה של טסונאדה גם ענק!!!!

למעלה