אהלן חברים..!

../images/Emo68.gifאהלן חברים..!

ראשית התחנפות קלה, תדעו שאני עושה לכם פבליק ריליישן בכל הזדמנות כמה שאתם נחמדים, עוזרים ותומכים (ברצינות!) שנית, מישהו מנוי אולי בג'ימקס - מכון הכושר בליגד ויכול לספר לי איך המקום איך ההדרכה והיחס? הייתי שם אתמול והמקום קודר קצת (לדעתי, שינוי התאורה יעזור) אז לפני שאני נרשמת אני שואלת

שלגיה ו7

New member
אם

את יכולה לכלכית , אני ממליצה לך על הולמס פלייס. לי יש מנוי לג'ימקס ום בסדר. אין להם מגוון גדול של מכשירי כושר. יש המון חוגים. אתמול למשל מדריך לעיצוב לא הגיע והם לא הודיעו מראש.
אז אם את יכולה להרשות לעצמך, עדיף הולמס פלייס(פתוח גם בשבת).

יכולה להרשות לעצמי ג'וגינג...

בעברי כרווקה סוערת בת"א הייתי מנויה שלוש שנים בהולמס, אבל היום זה רק חלום מתרחק. מה רמת המחירים שלהם פה? למען האמת מגוון המכישירים לא ממש חשוב ויותר חשוב האם צפוף ואיך השירות ורמת הנקיון.. המון תודה..

רגע, רגע!!!

אני הייתי אתמול בחוג של העיצוב. זה היה עם בחורה מקסימה, שהיתה כמעט טובה כמו חן. גם את היית שם???

שלגיה ו7

New member
רגע, רגע../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

אני באתי לקיק, אבל בגלל שחן הבריז(או ממה שהבנתי שהוא בכלל לא היה אמור להגיע) היה ארובי .

הולמס

לא זוכר את המחיר, אבל נמוך משמעותית מהולמס במקומות אחרים. ס"ה מקום מצויין. נקי. מאובזר. מטופל. מדריכים טובים. אווירה נחמדה. פתוח כמעט תמיד. יש בריכה.יש בית קפה. חסרון: בגלל הבריכה והאופי המשפחתי לפעמים צפוף במלתחות (אבל לא באולמות) ומלא ילדים שיכולים להיות מעצבנים. אבל אם מתרחקים מהבריכה אז אין בעיה.

למעלה