../images/Emo67.gif

אני רק רוצה לומר לכן... שאני ממש.... אבל ממש... דפוקה!!!!! שנמאס לי כבר שאני לא יכולה לקבל מצבים שלא טוב לי בהם... כי אני לא חושבת שהם מגיעים לי.. פשוט לא חושבת שמגיע לי שיהיה לי טוב.. דפוקה נו.. כל דבר שמתקרב ללהיות טוב אני חייבת להרוס... אני פשוט מתוסבכת ברמות מטורפות ונמאס לי מעצמי.... וזהו!!!! ואני מצטערת שההודעה הזאת ממש לא קשורה... זה בגלל שאני מבולבלת... ודפוקה... וגם שתיתי טיפה... שילוב מנצח...
שבוע טוב

תיקון קטן...

במקום "לא יכולה לקבל מצבים שלא טוב לי בהם" זה אמור להיות "לא יכולה לקבל מצבים טוב לי בהם" כנראה שהשעה והאלכוהול עשו את שלהם...

כנפיים...

אם תרצי תוכלי לשנות, אבל כל דבר בעתו, לכל דבר יש את הזמן המתאים. לכן, כרגע קבלי את זה שאינך יכולה לקבל את אותם מצבים, והמשיכי הלאה. אל תתעכבי יותר מדי ואל "תכנסי" בעצמך, כי את עושה בדיוק את ההיפך ממה שאת פועלת למענו. יש כל מיני ימים ואת יכולה להכניס זאת למדור של "הימים האלו"... המשיכי לעבוד בכיוון של מגיע לך ותגיעי בסופו של דבר להרגשה המתאימה לך. זה לא קל, ולכולם יש משברים כאלו או אחרים אבל כדאי ללמוד לקבל אותם ולהמשיך הלאה, גם זו קבלה. וחוץ מזה שלעיתים קרובות "משפחתיות היתר" שבחגים, עושה את זה לכולם. יום נפלא והרגשה טובה

מיקימק

New member
יש גם ימים כאלו.....

כנפיים, לפי מה שהכרתי וראיתי את רחוקה מאוד מלהיות דפוקה. זה שאת מרגישה שאת לא יכולה לקבל מצבים שיהיה לך טוב בהם, זה באמת מעצבן. אבל, לדעתי, זה יפה מאוד שאת מודעת לכך, זה כבר חלק מהפתרון. יש אנשים שחיים שלמים מדחיקים את הבעיות שלהם ולא מבינים למה דברים לא מסתדרים להם. ואת תראי, שלאט לאט דברים יסתדרו, אני בטוחה שאת בדרך לשם. שולחת לך
וגם
את תהיי בסדר, אני בטוחה

את מקסימה

וממש ממש לא דפוקה. לכולנו יש את המצבים שאלה,את הימים האלה,את התקופות האלה שכלום לא הולך בהם. אם את צריכה עזרה,לדבר או לקשקש (גם בלילה) אז יודעת את ה
בשמחה.

../images/Emo9.gif לא קראתי את התיקון

אז השורה השניה אצלי כבר לא רלוונטית
חבל שאת לא יודעת להינות ממצבים בהם טוב לך, זה ממש כיף! ואת עדיין מקסימה ומוזמנת להתקשר .

Darkmatter

New member
סליחה על האיחור, מותק...

רק רציתי להגיד שאת הכי מדהימה בעולם!!!!!!!!!!! את באמת באמת מדהימה.. ואני מקווה שניפגש בקרוב מאוד, מה?

Darkmatter

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה!!!

Darkmatter

New member
חחח פספסתי את ההזדמנות...

לראות את כנפיים. אני תמיד מתקשרת מאוחר מדי... מה קורה איתך, מותק?

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

``מה איתי, מה איתי, מה איתי. לא מסתדר עם עצמי. מה איתי, מה איתי, מה איתי. איפה שחכתי את שמי? לא יודעת למה. לא יודעת איך, איך ומה. רק רוצה לברוח, מה זה קרה לי? טוב לי או רע לי?! תגידו לי``...מה איתי? מה יהיה איתי? בעצם מה אמור להיות איתי? רואה
כוכבים
בעיניים
אני מחורפנת.. אשכרה מחורפנת...

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

שחכתי... כניראה מהשפעת החירפון
- מילים: אריק איינשטיין וג`וזי כץ. לחן: שלום חנוך ושמוליק קראוס.

../images/Emo201.gif

זה בסדר ... מותר גם לצעוק לפעמים ... ואם תרצי לדבר, אנחנו כאן ...

תודה לך...

נראה לי שאני פשוט מסרבת לקבל דברים טובים שקורים בחיים שלי אני באמת יכולה להגדיר את התקופה הזו כטובה למרות, או אולי בזכות, השינויים שחלים, הדברים שצריך לסכם ולסיים בזכות הסיכומים הללו שאני מגלה דברים חדשים על עצמי דברים שלמדתי אבל לא ממש ראיתי אותם עד עכשיו פתאום אני מאמינה בעצמי... מבינה שהכל ביידיים שלי... וקשה לי לקבל את זה שמגיע לי שיהיה לי טוב כי אני פשוט לא מאמינה בזה ואני יודעת שלכל אדם מגיע שיהיה טוב אבל קשה להאמין שזה חל גם עליי... נראה לי שבאיזשהו מקום אני מפחדת להודות בזה.. כי אז זה אומר לסלוח לעצמי על דברים מסוימיים.. להבין שהם לא היו באמת אשמתי.. (והם היו...!) לא יודעת כבר... נראה לי שהגיע הזמן להיות קצת יותר סלחנית כלפי עצמי או לפחות לקבל את זה שככה אני מרגישה עכשיו וברגע שאני יחליט לעבוד ולשנות את זה.. זה ביידיים שלי...

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך, מותק... יהיה יותר טוב. ואת עוד תלמדי לקבל את הדברים היפים שיש בחייך ולהוקיר אותם... אני בטוחה!!! איתך..

למעלה