WIP!

Serf SaN

New member
../images/Emo67.gif WIP! ../images/Emo67.gif

~מעתיק את מה שכתבתי בדיון הראשון, למי ששכח~ אז.. על מה אתם עובדים/עבדתם לאחרונה? (או על מה אתם לא עובדים לאחרונה? ) שתפו אותנו. בין אם זה קוספליי ארון חדש, פוטושוטס פרטיים, ציור חדש, עיצוב בפוטושופ, משהו שתפרתם לאחרונה, כל מה שעולה לכם לראש! זה המקום להציג את הכשרונות שלכם גם מעבר לקוספליי. וגם בקוספליי (כי כולנו יודעים שלא רק לפני כנס מכינים קוספליים... ).

evening rose

New member
(גרועה בכותרות)

טוב, אז.. כרגע אני עובדת בעיקר על פרוייקט סוף שנה.. ליותר מזה לא ממש היתה לי השראה בזמן האחרון. וסוף סוף עידכנתי את תיק העבודות שלי אתמול, לא עשיתי את זה כמה חודשים. P: לגבי קוספליי, אבא שלי משנה נושא כל פעם שאני מנסה לרמוז לו על צילומים. נראה לי שנמאס לו. D:

Grell

New member
מממממממ...

וינסנט מתקדם, איכשהו... http://i157.photobucket.com/albums/t65/HinataSenpai/Video_00003wmv_snapshot_0427_201006.jpg למאגנט גם איכשהו, צריך לתפור את זה: http://i157.photobucket.com/albums/t65/HinataSenpai/Video_00001wmv_snapshot_0023_201005.jpg קונה מחר בדים לדיווה ועוד צבע בד למרופורי, כי צריך לסיים את החרא הזה מתישהו |:

Mana Sama

New member
אמג,לא התקדמתי בכלום T.T

זאת אומרת,ניסיתי..שרוול אחד יצא סבבה ואז כשבאתי לחבר את השרוול השני גיליתי שהוא קטן מידי ושאין לי מאיפה להרחיב,אז התעצבנתי עליו,פרמתי ולא היה לי כוח לגזור שרוול חדש >< אם העובדה שהעדשות הגיעו והפאה כבר בארץ נחשבות התקדמות אז אמ..טוב XD לגבי ציורים..יש כמה חדשים אבל סתם מעפנים שלא שווים פרסום

WayToDawn

New member
טוב!

אז... [בתמונה] אימיטיישן בלאק- גאקופו. מאז התמונה כבר יש בטנה לג'קט, ועכשיו חסרים הצווארון והעיטורים, והחגורה המוזרה והפרח שצריך לקנות וזה יהיה גמור. בתקווה עד תחילת השבוע הבא [בתקווה, אני הרי עצלנית] ביום שבת סיימנו את התמרור לדררר ועזרתי לקרן עם הוסט [כי היה צריך להוציא לה גזרות וזה]. אבל האיזאיה שלי גמור תכלס. רק עדי תביאי לי כבר תפאה! מחר קונה בדים לסטסוגטסוקה- גאקופו, לג'ק מפאנדורה הארטס וכנראה שגם לפלדט מגאנדם 00 [עכשיו גיא מגחך ברשעות בבית או משהו] ואמ.....אה! הזמנתי היום פאה ל....משהו, שיהיה ענק, בתקווה {; בא לי קוספליי ליאמאטו ם: לול, ריווץ' דיג'ימון עם האחים זה כיף.

WayToDawn

New member
בדימים ♥~

אע, אני אוהבת בדים עם פאטרנים וחנויות מעצבים פלצניות, כל כך כיף 3> בכל מקרה. גאקפויד סטסוגטסוקה-

WayToDawn

New member
וג'ק פאביולס

טוב שלא חרשתי תנחלה כדי למצוא בד שאהבתי מספיק לג'קט, ויש דיו. רק צריך ניסויים 3> הוו כן, חסר עוד בד לבן שהילה צריכה לחתוך מהבד שלה ולהביא לי. ואין פלדט, כי הצבא אכל את גיא O:

Serf SaN

New member
אוי!

למה יש לי תחושה שזה הבד שהשתמשתי בו למונונוקה, רק בצבע אחר..? הוא היה לרוחב של מטר וחצי?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממפ

עבדתי על כל מני עבודות (שיצאו לא רע) בסדנאת קבלה של סמינר הקיבוצים, והתקבלתי
^__^ *עושה ריקוד שמח* עכשיו אני צריכה לצייר עריהמ של גלויות, יהיו תמונות כי יש מצלמה.

innocence

New member
גם ני לא התקדמתי אפילו בקצת..

אני עצלנית נורא. אבל סידרנו לי את החדר קצת, וראיתי חצי עונה של גוסיפגירל, זה גם משהו, לא?

Kienai Negai

New member
אממ~~

אז בינתיים ההתקדמות שלי מתמקדת על שריל כי..היא היחידה שאני הולכת לקחת לאקספו שבו אני אהיה רק יום אחד. בוהו >>>: אז.. פאה XD אעדכן מאוחר יותר על הבגדים XD בעיקרון יש לי את החלק התחתון של זה (הסטרפלס והמכנסיים), קניתי בדים היום ואמשיך :)

Kienai Negai

New member
החלטתי שזה חם מידי בשביל ללכת עם זה

לאקספו XD וכשנתנו לי לבחור קוספליי אחד אוטומטית את האחד הכי פחות חם XD

למעלה