new sol

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

שני שכנים, יפני ומרוקאי, רבים כל יום על החנייה. בסוף נמאס למרוקאי והוא מציע ליפני תחרות: כל אחד ייתן לשני את המכה הכי חזקה שלו, ומי שיחזיק יותר זמן בלי ליפול יפסיד את החנייה לתמיד. כאות לרצון טוב, המרוקאי מבליט את הסנטר ומבקש מהיפני להתחיל. תוך שנייה הוא חוטף פצצה לפנים ומתעלף. כאשר הוא יוצא מבית החולים לאחר שבועיים, הוא אומר ליפני: "כל הכבוד רק תגיד לי, מה זאת המכה הזאת?". "זה משהו יפני", עונה השכן, "קוראים לזה יקיטוזו". עכשיו מגיע תורו של המרוקאי לתת את המכה שלו. היפני מרים את הסנטך וחוטף פצצה שמפרקת לו את הלסת, מזיזה לו חוליה ושולחת אותו לחודשיים בבית חולים. כשהוא חוזר הוא תופס את המרוקאי ואומר לו: "כל הכבוד, החנייה שלך רק תגיד לי, מה זאת המכה הזאת?". "משהו יפני", עונה המרוקאי. "קוראים לזה ג'ק של סובארו". אליקו ומושון, שני חברים תפרנים, יוצאים לסיבוב ברים בעיר. לפני שהם יוצאים, מתברר פתאום . שכל הכסף שיש להם מסתכם בחמישה שקלים. "מה נעשה?", שואל מושון בדאגה. "אל תדאג, יש לי תוכנית", עונה לו אליקו ונכנס עם המטבע היחיד שלהם למעדנייה סמוכה. שתי דקות אחר כך הוא יוצא משם עם נקניקייה. "בוא אחרי", הוא מצווה על מושון, שניהם נכנסים לבר הראשון שהם נתקלים בו ומיד מזמינים כמה בירות. "אבל מה נעשה עכשיו?", שואל מושון המודאג, "איך נשלם על הבירות ששתינו?". "זאת לא בעיה", עונה אליקו, "תקעתי את הנקניקייה שקניתי דרך הרוכסן של המכנסיים שלי. עכשיו פשוט רד על הברכיים ושים אותה בפה". מושון עושה מה שהורה לו אליקו. הברמן שנחרד מהמחשבה ששני מתרוממים מוציאים שם רע לפאב שלו, זורק אותם החוצה. ככה הם ממשיכים בסבב הברים שלהם, והטריק עובד בכל פעם מחדש. אחרי הבר העשירי, כששניהם כבר שיכורים מהתחת, מושון אומר: "שמע אחי, אולי נתחלף בתפקידים, הברכיים כבר נורא כואבות לי מכל הסיפור הזה". "אתה מדבר?" עונה לו אליקו, "אני איבדתי את הנקניקייה אחרי הבר השלישי...

new sol

New member
התאבון המיני של הגבר...../images/Emo3.gif

התיאבון המיני של הגבר, לאורך ימי חייו, מזכיר מנהגי אכילה של בעלי חיים שונים מגיל 10 עד 15 הגבר הזה דומה לקוף: קופץ מעץ לעץ, ומנסה להפשיט בננות מגיל 15 עד 20 – הגבר שלנו נוהג כמו ג'ירפה: מסתכל לכל הצדדים ומנסה להגיע לכל פרח בסביבה מגיל 21 עד 30 הוא מזכיר בהתנהגות שלו את הנשר: מתנפל בתיאבון על כל מה שבולט, ברדיוס של קילומטר מגיל 31 עד 40 הגבר הזה דומה לעיט : בוחר וצד רק את מה שמוצא חן בעיניו מגיל 41 עד 50 הוא מזכיר בסקס ובאכילה את התוכי: מעט אכילה, אך חוזר שוב ושוב על אותם זיוני שכל מגיל 51 עד 55 יש לו כבר תיאבון של נמר : מתאמץ להשיג טרף רק אם לא אכל שבוע, או יותר... מגיל 55 עד 60 הוא אוכל כמו הזאב: חושק בכיפה אדומה, ובסוף טורף רק את סבתא... מגיל 61 עד 70 – הגבר הוא צרצר : לא נוגע באוכל, ומציק לכולם, כל הלילה מגיל 71 עד 80 הוא אוכל כמו איזֶה אֶמוּ : זֶה מוּתר לי...זה אסור לי...בזה אני לא נוגע... מגיל 80 עד 120 הוא עובר למצב של יונה: אוכל ומחרבן, עומד בחלון ועושה שלום... יום מוצלח לכולם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבוקר טוב ../images/Emo24.gif

ובהחלט יום מצויין......בשורות טובות....בריאות..... הצלחה....אושר ופרנסה טובה.
נ.ב.
לברק על ההצלחה בבחירות..... מחזיקה אצבעות היום לפרס....לדעתי...אין אדם שמגיע לו יותר מפרס להיות נשיא המדינה

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif . מצחיק . אבל אני לא יודע עד כמה

זה נכון . אז אנחנו עיט עכשיו ? ומה עם גברים נשואים נאמנים , שאסור להם לבגוד ? כמוני ? אה ? אה ? אה ?

למעלה