All N My...

סברס3000

New member
אח שלי זה בן זונה של דבר

מכיר את זה ממזמן, זה מהשיר של מיסי אליוט נכון ? אבל למה רק את זה ? תן כתובת להוריד את המלא.

k0dman

New member
חח לא בדיוק

במקור זה מהשיר של מיסי (All N My Grill) מה שהעליתי זה מישהו אחר שר, אם תגלה - מלאווח על חשבוני

סברס3000

New member
ביררתי במיוחד

ומי ששר זה mc solaar ואני יוותר על המלאווח אני לא כל כך אוהב את זה. אין משהו אחר ? ותתן לי כתובת להוריד את הכל.

k0dman

New member
חחח לא ממש

הוא שר בשיר המקורי - התכוונתי מי שר במה שהעליתי.. טוב אתה קשה - זה אני שר שם
גם ככה לא גילית אבל אני מוכן להמיר את המלאווח בג´חנון

סברס3000

New member
שאלה לי אליך

שמעתי את השיר שלך "אמרתי טעים" ונכון שיר מצחיק אבל עזוב תשיר, בן בכמה אתה ? 22 פלוס מינוס ? אין לך משהו יותר רציני לעשות בחיים במקום להקליט שירים ? ולא נראה לי זה אתה בשיר, אתה לא נראה לי צרפתי.

k0dman

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

חחח אחי אני בן 16 לא 22.. ואני לא צרפתי - אבל זה אני בהקלטה.

Ghost-Buster

New member
"בגלל שזה ט-עים"...

קוד מן השיר גדול, אבל תקליט את זה מחדש כי כול אלה שצועקים ברקע הורסים הכול... תשיר את זה אתה לבד ואת ה"ט-עים" תגיד שזו שאמרה את ה"ט-עים" בפעם ה-4(שהיא אמרה לבד). ואז זה היה יפה יותר... נימרוד.

תותי-בת

New member
קודאיש ../images/Emo67.gif אז הורדתי... ושמחתי לשמוע אותך - למרות שכבר שמעתי ב-ג´י... ואהבתי.... המשך והצלח אח שילי!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ליאת.

k0dman

New member
תודה כפרה

בריא עליך (את התימניה הכי ט-עימה שאני מכיר
)

k0dman

New member
אפשר

אבל אני לא מבין ממש, הנה תרגום חלקי וגם לא הכי מדויק: "זיג זג זיג זג יש לי קצת זיג זג (תבינו לבד) ... אני רוצה נשיקות עוד נשיקות , .. רוצה תכשיט? אני ילך לבנק, יש לי זהב אני מחפש ומשחק איתך, .. אני תמיד ישר, השמש זוהרת אליי.." זה בערך ממה שהבנתי אבל יש הרבה שלא תירגמתי ולא בטוח שזה הפירוש המדויק.. תמצאו מישהו צרפתי שיתרגם לכם בדיוק

noodle

New member
קש קש על שום מה?

קש קש בצרפתית זה מחבואים. המשפט הוא משהו כמו: את משחקת מחבואים-את מוצאת את ה cash נדמה לי.

Africa Tiger

New member
קוד מאן

יפה מאוד, נהניתי ושמעתי את זה שוב ושוב, הולך חלק דרך האוזן אחלה של דבר. אבל תעשה שיר שלם משהו ארוך מורכב בצרפתית עם פיזמון וכל מה שצריך ככה בכלל זה יהיה גדול! Peace Out -= Afric TIGER =-

GreeCheeMan

New member
למה כאן?!?!?!?

קודמן, מה אתה עושה בפורום הזה? אתה לא אמור להיות מנהל של הפורום המעולה, הפצייץ והכי חשוב, ה-
ט-עעעים של מוסיקה שחורה בנענע (ואין כאן פרסומת סמויה). ככה אתה בוגד בנענע? מה עשו לך רע? למה לבגוד? חוץ מזה, השיר ט-עעעים. GreeCheeMan

למעלה