מנהלים!! שוב הראש צוות שלי התקשר להקפיץ אותי שאני אבוא יותר מוקדם.. נמאס! גם לכם קורה? מה אתם עושים?
M M i s s i New member 11/7/06 #1 ../images/Emo67.gif מנהלים!! שוב הראש צוות שלי התקשר להקפיץ אותי שאני אבוא יותר מוקדם.. נמאס! גם לכם קורה? מה אתם עושים?
../images/Emo67.gif מנהלים!! שוב הראש צוות שלי התקשר להקפיץ אותי שאני אבוא יותר מוקדם.. נמאס! גם לכם קורה? מה אתם עושים?
T The missing link New member 11/7/06 #2 מעניין. לדעתי יש פה מנהלת אחת אז "מנהלים" זה קצת בעיה. אבל בתור מנהל לעתיד (ולא של הפורום הזה ) הנה מה שאת עושה: אומרת לו לא.
מעניין. לדעתי יש פה מנהלת אחת אז "מנהלים" זה קצת בעיה. אבל בתור מנהל לעתיד (ולא של הפורום הזה ) הנה מה שאת עושה: אומרת לו לא.
M M i s s i New member 11/7/06 #3 אמרתי לא והוא התרגז וטרק לי את הטלפון בפרצוף הוא פשוט ילד.. טיפש מי שנתן לו קידום
M M i s s i New member 11/7/06 #7 זה בסדר אני ממש טובה בהתמודדות עם ילדים שיטרוק יחס גורר יחס הוא לא משיג לי את המשמרת שאני רוצה? אני לא מגיעה כשהוא מבקש
זה בסדר אני ממש טובה בהתמודדות עם ילדים שיטרוק יחס גורר יחס הוא לא משיג לי את המשמרת שאני רוצה? אני לא מגיעה כשהוא מבקש