כולם להיכנס!!!!!!!!!!

../images/Emo67.gifכולם להיכנס!!!!!!!!!!

רציתי להגיד לכם משהו שממש אבל ממש הפריע לי! אני חושבת שמורן א. חמודה כזאת, ודווקא די אהבתי אותה, אבל מה שהיא עשתה לחיים הנשמה........ מה לעזאזל הנשיקה הזאת עם דודי בלסר הייתה אמורה להביע???????????????? אני מבינה שזאת יענו אמורה להיות מתיחה...פיספוסים........, אבל רציני, דבר כזה לא עושים! פשוט לא עושים!!, גם אם זה בצחוק!!!!!!! אנשים, תארו לכם אתם רואים את חברה שלכם מטר ממכם מתנשקת עם איזה סמל מין (דודי בלסר), לא רק שאתה מרגיש קנאה,עצב,כעס אלא גם בגידה, וכל הרגשות האלה בו זמנית. ועוד מול כל העולם, בטלויזיה.......... זה היה ממש אבל ממש מגעיל ופשוט הייתי חייבת להגיד משהו על זה. חיים,נשמה, אולי תעשה דבר כזה גם למורן, עין תחת עין, שתרגיש איך זה...

drunky

New member
ראי כמה הודעות למטה על נשיקות../images/Emo185.gif

התשובה שלי על |האם נשיקה היא בגידה| זה יבהיר לך הכל........

די מתחרטת...

ההודעה שכתבתי בקשר למתיחה הייתה לפני שראיתי פיספוסים ועכשיו אחרי שראיתי, אז זה בעצם לא היה כל כך נורא. פשוט, כשראיתי את זה בפרסומת, ראיתי רק חלק מהתמונה וזה ממש הרגיז אותי. אז אני מצטערת ומתחרטת שכתבתי את ההודעה הזאת, אז פשוט אל תשימו לב למה שכתבתי שם. כשראיתי את המתיחה, זה היה דווקא די מצחיק וזה רק מראה שלמורן יש חוש הומור (וגם לחיים כמובן). אז אני מצטערת ותמשיכו להיות זוג כזה מקסים!!

בקשר למתיחה....

ההודעה שכתבתי בקשר למתיחה הייתה לפני שראיתי פיספוסים ועכשיו אחרי שראיתי, אז זה בעצם לא היה כל כך נורא. פשוט, כשראיתי את זה בפרסומת, ראיתי רק חלק מהתמונה וזה ממש הרגיז אותי. אז אני מצטערת ומתחרטת שכתבתי את ההודעה הזאת, אז פשוט אל תשימו לב למה שכתבתי שם. כשראיתי את המתיחה, זה היה דווקא די מצחיק וזה רק מראה שלמורן יש חוש הומור (וגם לחיים כמובן). אז אני מצטערת ותמשיכו להיות זוג כזה מקסים!!

למעלה