נ ניקו 45 New member 4/8/10 #21 ספרי לי פלומה מה אכלת אתמול../images/Emo97.gifאההה???? ואת חושבת שיש לי את כל היום והלילה להאזין לכולם ??? כן , לכולם כי ... אחד אחד נבחר בקפידה ובהמון הנאה אז .... מה אכלת אתמול שכך גרם לך ל.... ?
ספרי לי פלומה מה אכלת אתמול../images/Emo97.gifאההה???? ואת חושבת שיש לי את כל היום והלילה להאזין לכולם ??? כן , לכולם כי ... אחד אחד נבחר בקפידה ובהמון הנאה אז .... מה אכלת אתמול שכך גרם לך ל.... ?
P paloma blanca New member 4/8/10 #22 אתה לא רוצה לדעת ../images/Emo6.gif רק מזהירה אותך שזה עומד להמשך כך לפחות עוד 3 חודשים
נ ניקו 45 New member 4/8/10 #25 שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה../images/Emo57.gifאמן בגללך עוד אאמין בסוף בביאת המשיח ובתחיית המתים בהמון שמחה והנאה פלומתנו קרידה
שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה../images/Emo57.gifאמן בגללך עוד אאמין בסוף בביאת המשיח ובתחיית המתים בהמון שמחה והנאה פלומתנו קרידה
צ צילוש43 New member 2/8/10 #7 לפי ה..../images/Emo68.gif זה בשבילי../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif אהבתי קבלי ממני..לצינון באהבה
לפי ה..../images/Emo68.gif זה בשבילי../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif אהבתי קבלי ממני..לצינון באהבה
צ צילוש43 New member 2/8/10 #8 ../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif I'll go on loving you המשךך נעים קרידה מאיה ולכולם
צ צילוש43 New member 3/8/10 #15 ../images/Emo12.gif לא מוותרת לו..../images/Emo13.gif הסרט והשירים הכי הכי יפים שראיתי בזמן האחרון בשבילך קרידה מאיה מנסה שוב
../images/Emo12.gif לא מוותרת לו..../images/Emo13.gif הסרט והשירים הכי הכי יפים שראיתי בזמן האחרון בשבילך קרידה מאיה מנסה שוב
ג גחלילית זוהרת New member 3/8/10 #16 ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif בנות../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אתן רוצות לספר לנו משהו מיוחד??? רגע מתיישבת על הענף העליון לוקחת פופכוכב וממתינה לשמוע את ה-כל ואל תגלו לאפ'חד אם אתן תגלנה אני אכחיש ה---כל! נהנתי מהשירים מאדדדדד תודהההה רק טוב!!!
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif בנות../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אתן רוצות לספר לנו משהו מיוחד??? רגע מתיישבת על הענף העליון לוקחת פופכוכב וממתינה לשמוע את ה-כל ואל תגלו לאפ'חד אם אתן תגלנה אני אכחיש ה---כל! נהנתי מהשירים מאדדדדד תודהההה רק טוב!!!