The Silent Weekend

סופ"ש נהדר ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין כ"כ... ממ בעצם נגיד פרוזן של וויאג' כי השגתי אותו בלי לדעת
(שלחו לי כדי לברר מה זה כי היה כתוב שזה של ווית'ין) וזה שיר יפה. D: אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Our Truth - Lacuna Coil
דבר טוב שקרה השבוע: ממ ביום חמישי היה כיף עם המדריכה ומעייןתוםהילה (מד"צים), והיה נחמד בשיעור קולנוע ביום רביעי, ויש לי הרבההההההההה באפי :} והכנתי אתמול עוגיות טעימות עם אמא שלי. ^^ דבר רע שקרה השבוע: אין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ביום ראשון מסיבת הפתעה למדריכה שלנו במד"צים לכבוד הדירה החדשה שלה. אתר השבוע: ממ הפורום הזה ופורום נייטוויש נגיד. מאכל השבוע: עוגיות טוניסאיות טעימות D: אלו שהכנתי עם אמא שלי
ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: באפי, מכושפות (היום השלמתי סוף סוף חצי ראשון של עונה 1 ואפשר לצרוב XD), בנות גילמור
, קצת המומינים ואני מניחה שגם ורוניקה. P: תמונת השבוע:
(יש שם S לשארון!)

אזירפאל

New member
Our Truth ../images/Emo5.gif Lacuna Coil ../images/Emo5.gif

אבל פרוזן של Voayge
כל כך התאכזבתי שבסוף קיבלנו את הפרוזן החדש במקום זה.

מהההההה

מה זה הפרצוף הזה על "האמת שלנו"? מה זה זה:| מה ששמתי לב, בקשר לקליפ, לאקונה עשו קליפ בשלג, ואחרי זה עוד מיליון להקות שנדמה להם שהם מגניבים עשו קליפים בשלג זה לא קצת חשוד?@!??

To The Edge

New member
שלי ../images/Emo215.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sonata Arctica - Shamandalie, Blinded No More אלבום השבוע: טוב נו, שיהיה Reckoning Night של סונטה
לא שמעתי יותר מידי מוזיקה השבוע >< מה את/ה שומע/ת עכשיו: the everlasting scar של דרקוניאן. דבר טוב שקרה השבוע: המורה למתמטיקה התאשפזה! (נו שום דבר רציני, העיקר שזה מאפשר קצת זמן לנשום
) דבר רע שקרה השבוע: הלכתי לבי"ס כל יום. אני לא מרגישה את השביתה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג. אולי שיירד קצת גשם.
אתר השבוע: חח לא משנה >< מאכל השבוע: פיצה זיתים! ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: גרין מייל!

אזירפאל

New member
תודה :) ואני -

שיר/י השבוע של ווית'ין: אני מניח שאין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה מאוד רדיוהד, וגם: Muse - Bliss אלבום השבוע: Amnesiac של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Life In a Glasshouse דבר טוב שקרה השבוע: עברתי טסט! דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר, היה דווקא שבוע נחמד. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנהוג הרבה.
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: אורז. ספר השבוע: קראתי סוף סוף את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה", והיום התחלתי את "אם יש גן עדן" (רב מכר
). סרט/סדרת השבוע: Weeds, השבט, Californication. תמונת השבוע: אין.

P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: בעיקר מאנטר ודה דאנס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל אושנבורן ואנג'לס פול פירסט ++ אלבום השבוע: אושנבורן ואנג'לס פול פירסט מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: טיול פתי"ש D: דבר רע שקרה השבוע: דברים קטנים ומעצבנים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: יוטיוב נראה לי מאכל השבוע: כל מיניי קופסאות שימורים וחלב עמיד בטיול ספר השבוע: לא קראתי סרט/סדרת השבוע: הרווק תמונת השבוע: יחי העצלות

למעלה