The Silent Weekend

Euterpe

New member
../images/Emo66.gifThe Silent Weekend../images/Emo187.gif

כן כן אז השבוע אני זו שפותחת, כי אלעד ביקש ממני. [הסיבות שמורות במערכת
]
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
(אני מעתיקה משבוע שעבר.
) נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית להקת HIM גם אין סטטיסטיקות כי אני לא מנהלת.
[אבל זה הרי ברור לכולנו מי במקום הראשון...]
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב.

Ice Queen 7

New member
~~

שיר/י השבוע של ווית'ין: עדיין Pearls of Light
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Wanderlust אלבום השבוע: אנטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: Our Solemn Hour דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת דבר רע שקרה השבוע: היה לי סיוט על שארון
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתמשיך השביתה, ושאני אוכל לפגוש את חלי D: ואולי אפילו גם את שאר השציצונים *_* אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: שניצל טופו ספר השבוע: ג'יין אייר (זה ממש טוב
) סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה תמונת השבוע: אחרי התלבטות קשה בין תמונה מגניבה ומזוייפת של שארון איתי לבין זאתי..
אז את השניה אני אשים בהתפקדות נובמבר או משהו ++ רודחמוד D:

Ice Queen 7

New member
אגב, מה שהוא כתב על התמונה הזאת

"i had to sell my clothes so i could buy these Mayones guitars
" תיכנסו למייספייס שלו, יש לו שם הרבה תמונות מצחיקות עם תיאורים מצחיקים עוד יותר P: www.myspace.com/ruudjoliemusic

Liquid Dreams

New member
להלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש מלא
אלבום השבוע: הממ לא יודעת מה את/ה שומע/ת עכשיו: Your Bore- Seether דבר טוב שקרה השבוע: שומדבר ספציפי, נראהלי דבר רע שקרה השבוע: סבא וסבתא >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת ס: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי
תמונת השבוע: אין אה הרגע השיר נגמר התחלף ל, אה, Leaves Whisper של Leaves' Eyes

א ת ו ש ש

New member
עונה!

שיר/י השבוע של ווית'ין:frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין:back ib black - ac\dc אלבום השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:כלום דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע:מבחן מטומטם במתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שאני אצליח במבחן באנגלית! אתר השבוע: מאכל השבוע:וופל חלווה! ספר השבוע:שעות מתות סרט/סדרת השבוע:פרל הארבור! תמונת השבוע:

indistrica

New member
שאלון ראשון שלי!

שיר/י השבוע של ווית'ין: caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bye Bye Beautiful של נייטוויש אלבום השבוע: deathstars - Termination Bliss מה את/ה שומע/ת עכשיו: epica- The Divine Conspiracy דבר טוב שקרה השבוע: נולד לי אחיין! דבר רע שקרה השבוע:מחלה קשה של מישהי קרובה.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ברית של אחיין שלי! אתר השבוע: תפוז המלכים כמובן מאכל השבוע: קרמבווווו (אבל ביתי...) ספר השבוע: 1984 סרט/סדרת השבוע: המסור 3! (ללא ספק אחד הסרטים החולניים ביותר שנוצרו) תמונת השבוע:

3 שבועות מנייטוויש ../images/Emo16.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth, Stand My Ground, Never Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ממ יותר מידי אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Wish You Were Here - Pink Floyd דבר טוב שקרה השבוע: שביתה ? דבר רע שקרה השבוע: שביתה D: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה? אתר השבוע: נמ
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: Accepted. תמונת השבוע: איןליכוח

אוחחחח חלמתי שהיה ניייטוויש 2 ;;;

שזה כאילו הופעת ההמשך XD היא התחילה ב12 כאילו P:

אני חלמתי לפני כמה זמן גם שיש עוד הופעה../images/Emo7.gif

אבל לא המשך, סתם שהם באים להופיע פה שוב אבל אני מגלה על זה רק באותו יום בערך XD ואני הולכת לשם

אוי לפני ההופעה היה לי סיוט ../images/Emo7.gif

לא ממש לפני, בערך באוגוסט... חלמתי שההופעה ביום למחרת וכבר לילה ואין לי מתי לקנות כרטיס חוץ מאשר הבוקר למחרת ולא היה בטוח שאני אצליח לקנות כרטיס...
כשהתעוררתי אמרתי לאבא שלי להזמין, והוא הזמין.

אני פשוט נשארתי שאננה בגלל אוונסנס...

קניתי בערך ביום שפתחו את המכירה או כמה ימים אחרי, ובסוף היו כל מיני מבצעים וכאלה ואולי אם הייתי מחכה הייתי יכולה להשיג ביותר זול מ280, אבל לא כזה ביג דיל. בכל מקרה, גם בגלל שרק ממש ממש מעט לפני ההופעה נגמרו הכרטיסים (אם בכלל, למרות שהמקום היה מפוצץ), הייתי די שאננה בקטע של נייטוויש וחשבתי שיש זמן וכאלה ואז החלום הזה הפחיד אותי.

זה ממש לא בסדר העניין עם הסטטיסטיקות../images/Emo11.gif

אני דורש פרסום מיידי שלהן עוד הסופ"ש!!
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אני מניח שפרוזן. גיליתי שאני דווקא מאוד מאוד מאוד אוהב לשמוע אותו חח שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש יותר מדי.. אין לי כוח לפרט >< בעיקר ליב'ז אייז ודראקוניין אבל. אלבום השבוע: כנ"ל מה את/ה שומע/ת עכשיו: אני מציע לכולם פשוט להיכנס
זה גאוני!!! http://youtube.com/watch?v=sQtz9PNaySo דבר טוב שקרה השבוע: כלום >< הוא עבר, זה הדבר הכי טוב שקרה בו
דבר רע שקרה השבוע: הכל
35645 מבחנים! ><
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג. העיקר שיהיה איזה משו טוב
אתר השבוע: הממ תפוז וזה
מאכל השבוע: לזניה!
ספר השבוע: חצוצרה בואדי
כי היה עליו מבחן
בעע >< סרט/סדרת השבוע: מה סרט ומה סדרה?
למי יש זמן לזה?! תמונת השבוע: הממ אין כרגע. סופ"ש חביב ביותר לכולם

למעלה