Serenety Now

IDOffryn

New member
../images/Emo41.gifאייקון!../images/Emo41.gif

טוב אני הייתי רק בסרינטי ורציתי להגיד שזה סרט ממש ממש ממש ממש טוב! למי שלא ראה - תלכו ותראו! באמת גרם לי להזכר למה ג'וס ווידון הוא גאון.

../images/Emo66.gifSerenety Now../images/Emo13.gif

בדיוק חזרתי מהקרנת סרניטי, הסרט על הסדרת השלישית של ג'וס- פיירפליי. ומה אומר? היה מעולה. כן. ממש מעולה. ראיתי את הסדרה, כן, והיא לא היתה אמנם גאונית בעיני אבל היא בהחלט היתה ג'וסית, היה את הפן הקומי, הדרמטי, הדמויות המעניינות והעלילה הפוטנציאלית- הכל היה שם. לא ציפיתי שג'וס- עם איך שהשאירו את הסדרה שלו בסופה- יוכל ליצור סרט כל כך טוב- סרט שאמנם נחמד אם אתה מכיר את הדמויות קודם אבל גם אם לא- שילוב כזה של הומור, אקשן, מתח רצוף, ובמיוחד-
סרניטי איך שהרגו את נאש, שלי אישית הזכיר את מותה של טארה ובכלל דרכו של ג'וס להרוג את דמויותיו בדרכים לא דרמטיות, אלא דווקא ברגעים מלאי אירוניה. אז כן יקירי, סרט של הנאה רצופה. מה דעתכם? ואל.

c o n n o r

New member
אני יראה מחר בבוקר...

תצפו לתגובה אז... אבל לפי מה ששמעתי אני ממש יהנה

trilliane

Well-known member
מנהל
ספויילר חריף לסרניטי ../images/Emo58.gif

התכוונת לומר ווש, לא?
זה היה כ"כ אכזרי וכואב! עד סוף הסרט לא הפסקתי לבכות מזה. ידעתי שאסור לתת לו לעשות סרט, ג'וס הזה, נותנים לו לעשות איזה פרוייקט ספיישל, ישר הורג כמה דמויות, שלא יהיה משעמם חלילה. עכשיו גם אם יום אחד תחודש הסדרה, איך נתגבר על אובדנו של ווש?! כמה שהסרט היה טוב, והוא באמת היה, שייקח אותו וידחוף אותו ל-$#@*!^%, ויחזיר לי את ווש.

painapple

New member
אוי, [../images/Emo58.gif? לא, לא ממש]

איזה סרט, איזה סרט. מדהים. לתת לג'וס משהו כבד על הראש על מה שהוא עושה לנו, אבל סרט מדהים.

andrew161

New member
ראיתי עכשיו!!!

פשוט סרט מעולה!!! אבל מישהוא יכול לפרט את כול האיזכורים שהיו לבאפי ואנג'ל כי יכול להיות שפספסתי כמה...

למעלה