וידוי.

../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gifוידוי.

טוף אנשנשים... בגלל סיבות כאלה ואחרות ,אני ושותפתי לפשע החלטנו להתוודות מוקדם מהמתוכנן(אם השותפה לפשע תרצה להכריז על שמה בגלוי...חחחח בבקשה...) כן. פרק ה-200 שלנו היה סוג של בדיה מעורבב עם פיק אשלייתי ביותר... רצינו, אוחחח כמה שרצינו שזה יהיה אמיתי. אבל כפי שידוע לנו זה לא אמיתי (בנתיים לכו תדעו...לא יהיה ענק אם זה יתברר כנכון..חחחאני אבקש מDPB תגמולים על ההמצאה...חחח) רצינו רק לעורר אתכם ולתת לכם לשמוח והכוונה היתה סופר סופר טובה. (עד שבאו כמה הורסי שמחות ובוגדים מוקדם מהצפוי...חחח
בקיצקצ...זה היה נחמדי לראות את כולכם ככה , כאילו רוח החיים והתקווה חזרה אל חייכם... אבל אל ייאוש! אולי בסוף הכל יהיה בדיוק אותו דבר בפרק ה-300.... נשיקות...

shipper heart

New member
משום מה נראה לי שאני יודעת מי הבוגד

חחח...ולא יהיה פרק 300 סורי לאכזב סוז... חחח אבל זה היה נחמד...מאוד נחמד

Dark Storm

New member
...i for one am shocked

!shocked i tell you סתתם
זו הייתה מתיחה נחמדה... אני בטוח שאף אחד לא נפגע מזה ואין צורך באלימות נכון ? (אומר האדם עם מחבט הבייסבול ביד...)

ד"א כשאני אגיע הביתה...אני אעלה לכם

את התמונה האמיתי... ולמי שירד על איכות הזיוף....אין תגובה!

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחח סורי סוזי...חיחי

שיתפת פעולה עם אלעד ודני? פושעים שני אלה חחח...וגיל- התגובה שלך מזכירה לי מה שאמרתי לחברה שלי רק שזה היה משו שהיא אמרה ועניתי לה ב- said the girl who haven't seen ET טוב אני יודעת שאין שומקשר...חח

Dark Storm

New member
גלוש את בסדר... ?

את מתחילה להשמע כמו עומר... את רוצה שאני אביא לך גם בובת רכבת..?

shipper heart

New member
מה זה?!!!!!!!!!! גיל אתה תחטוף מכות

חחחחח אם אתה רוצה לקנות לי בובה קנה לי בובת הארמיפו
*אני?! לא אני לוידעת את כל מה שבונו מקשקש בהופעה של סאנדיי בלאדי סאנדיי...*

כן...אבל גלו'ש תארי לעצמך שזה היה

נכון... את קולטת את החגיגה האמיתית שהיתה כאן?!?!?!?! אנחנו היינו נכנסים לאטרף של כמה ימים... ורק שתדעי לך שזה עניין של זמן. שהרי בסוף: *******הם יהיו ביחד ולאמשנה מה********** אז מי שמאיתנו ירשום את השרשור האמיתי יום אחד... יהיה אדם מאוד מאושר....

shipper heart

New member
סביר להניח שזאת תהיה תרי או אני כי

אנחנו היחידות שחורשות על ספוילרים חחח.... אני כל כך רוצה שמשו יקרה. אם SSSSSSSSSSSSSSSW *אתם אמורים להבין...טוב לא כל כך...ולא זה לא סאמר ווייטס* יהרוס להם את הכל אני פשוט אהרוג אותו! אני נשבעת לכם שאני אחנוק אותו באחת השיטות שAJ לימד אותי חחחLOL אתם קולטים כמה מסכן הארמיפו יהיה אם לא תהיה בייבי דיל?! הוא יהיה כל כך אומלל... אם קת'רין לא ממשיכה שנה הבאה אני לא בטוחה שאני אמשיך לראות את זה....רק אם אני אקרא שהיא תבוא בפרק האחרון לתפקיד אורח ותתחתן עם הארם
אבל אני לא רוצה שזה יקרה רק בפרק האחרון!! זה יהיה מעט מדי ולא נראה אותם מספיק ביחד!! אני צכה עונה שלמה! אני רוצה עונה עשירית שתתמקד בהארם ומאק!! גרר פנטזיות...

חחח אני פושעת!../images/Emo152.gif

כן כן.. אני המשתפית של סוזי... :)) סליחה על העוול(בעיקר לנעמה.. אני כל כך מצטערת! את לא יודעת איך הרגשתי רע עם הסמס ששלחת לי בבוקר...:(((( ) אבל רק רצינו לעורר אתכם קצת!! :)) להכניס פלפל להתרחשות... :)) ()ד"א גל- sw=slimeball webb אני משערת...) תודו שזה היה מצחיק... חח אני וסוזי ספרנו את "הנופלים" כל פעם שמישהו הגיב באמונה ובפליאה... :))וידענו מההתחלה שאלה יהיהו גל ותרי שיפילו אותנו... :) ארררררג חולות ספוילרים שכמותכן! :)) אז שוב.. באמת באמת שזה היה בכוונה טובה.. :) אנחנו אוהבות אתכם!!! נעמה... סולחת?

shipper heart

New member
כמעט זה הרבה Sים אז זה stupid

הרבה פעמים ואז slimeball webb חחח... *כן אני מודה אני מכורה לספוילרים...ולפיקים ולהרבה דברים חח*

Nushi G

New member
אני פשוט לא מדברת איתכם....

אני עדיין לא מאמינה שעשיתם לי את זה...

Nushi G

New member
אין לך מושג עד כמה!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

AND THAT'S AN UNDERSTATMENT!!!!!

shipper heart

New member
אוי...חחח אבל זה באמת היה די מצחיק.

....אני גם הייתי נכנסת לאקסטזה יכול להיות אם הייתי רואה את זה אתמול... אולי לוידעת כי יכול להיות שהייתי רואה את זה אבל אולי חח...

יואו נעמה....../images/Emo39.gif

אני כל כך מצטערת רק בגללך. באמת. את לקחת את זה הכי ברצינות. לקחת את זה כ"כ ברצינות שזה היה כבר כ"כ מצחיק והבטחתי לעצמי שאיךשאני חוזרת הביתה אני אשלח לך מסר בפרטי...אבל השיגו אותי פה. אבל אל תכעסי, הכוונה היתה טובה באמת . ובגלל שאני יודעת שאת אוהבת פיקים תתיחסי אל זה כפיק ולא יותר. וכמו שאמרתי מקודם. זה עוד יקרה והשרשור האמיתי לגבי זה יגיע.

למעלה