שלום אני חדשהה
A AliN IN thE houSe New member 13/8/04 #8 היייייי!!../images/Emo25.gif ברוכה הבאה!! אני אלין בת 14 מהמרכז...את בטוח תהני פה בפורום!! ודרך אגב....ספרי קצת על עצמך!!!
היייייי!!../images/Emo25.gif ברוכה הבאה!! אני אלין בת 14 מהמרכז...את בטוח תהני פה בפורום!! ודרך אגב....ספרי קצת על עצמך!!!
ט טלוש שמכורה למיכאלה New member 13/8/04 #10 שלום ויטל ברוכה הבאה../images/Emo3.gif אני טל אני בת 14 וחצי ואני מכורה למיכאלה ובמיוחד לנתן רביץץץ אני שפויה נאה עליו שרופה עליו מאוהבת קשותתתתתת ד"א(דרך אגב)בת כמה את?!
שלום ויטל ברוכה הבאה../images/Emo3.gif אני טל אני בת 14 וחצי ואני מכורה למיכאלה ובמיוחד לנתן רביץץץ אני שפויה נאה עליו שרופה עליו מאוהבת קשותתתתתת ד"א(דרך אגב)בת כמה את?!
ו ויטל1 New member 13/8/04 #12 אוקיי אז ככה../images/Emo41.gif קוראים לי ויטל ואני בת 14 וחצי מרמת גן
N nataly 1991 New member 13/8/04 #14 דרך אגב אני נטלי בת 13! ספרי עלייך משהו!! אם כבר כתבתי לך את זה סורי!!
ש שני בכר New member 13/8/04 #15 ../images/Emo3.gif ברוכה הבאההההההההההההההה אני שני ואני גם חדשה באתר אבל תאמיני לי את תהני פה תבלי