יש לי אחלה מקום....
יש מקום שבו אני מיתאמן ג'יו ג'יטסו.... המאמן הוא דוד בנימין, בחור מאוד נחמד ומאוד כיף לעבוד איתוץ הוא משקיע בך הכל ולאחר מספר שנים של אימונים אתה יוצא לוחם מהסרטים! אז ככה: בכרמיאל, אולם הספורט של בית-ספר "שחר" (לשעבר ביה"ס "פרחים"). לפרטים-דוד: 052-2695035 מיצטער שזה רחוק מדי אבל זה מה שידוע לי כרגע... יש גם באתר של BBJ... האימונים הם: ימי ראשון ושלישי בשעה 20:10- יום ראשון לומדים גם ג'יו ג'יטסו וגם קרבות יעני וולה טודו וכדומה...(הגנה עצמית וכו'...) ביום שישי, בשעה 13:30/14:00 (זה משתנה צריך ליקבוע תמיד יעני כל שבוע עם דוד ולהגיד שבאים וזה...) אנחחנו לומדים מוי טאי עם אחד ששמו ניקו, הוא בא מארגנטינה במקור, אבל גר זמן מה בניו-יורק והוא מדבר רק אנגלית וספרדית והוא בחור ממש אבל ממש אחלה! אתה חייב לבוא לנסות להתאמן איתו אין הוא בן-אדם פשוט סוף הדרך וכמאמן בכלל! האולם הוא עם מזגן, מאווררים, וכל הריצפה הוא מזרונים קבועים, ובחוץ יש חדר שאפשר לשבת, לשתות... (בדרך-כלל ההורים של הילדים הקטנים מחכים שם). אני ממליץ בחום על המאמן ועל המקום, תבוא פעם ותנסה... אני לומד אצל דוד בנימין וגם אצל ניקו בימי שישי ושמי פליקס קויפמן, אז אם אתה מעוניין (ואני מקווה שאתה מעוניין חח) צלצל לדוד ודבר איתו... לפעמים באים גם חבר'ה מתל-אביב, מחיפה... בקיצור שווה לבוא! אתה לא תתחרט! כולם שמה חברים אחד של השני והאווירה היא אווירה של משפחה! : ]