amitssss

New member
bjj בהרצליה/רעננה/רמת השרון

מישהו מכיר מכון או מקום שמתאמנים בו בגיו גיטסו ברזילאי באחת משלושת הערים? לא מעוניין בתל אביב כי זה רחוק לי תודה רבה

ננדין

New member
יש בכפ"ס...

מתוך רשימת המורים: ג`ו-ג`יטסו ברזילאי: בית הספר של פלביו בהרניג עידו פריינטה, נציג של פלביו בהרניג ופטריק ביטן, 054-7468505 * בית יהודי בסרביה מועדון SWEAT צפון ת"א (ע"י נאות אפקה) ימים ראשון 19:30 רביעי 20:30 * GREAT SHAPE אבן גבירול 68 ת"א ימים שני וחמישי 21:00 * GREAT SHAPE כפר סבא בקניון ערים ימים שני וחמישי 19:00 כתובת אתר: http://www.ifbjj.com פורום: http://www.cma-box.co.il/forum/forum_topics.asp?FID=7 אגב, יש עוד מישהו שמלמד בכפ"ס ואני לא זוכר איך קוראים לו, אולי USR יגיע ויכתוב עליו יותר פרטים...

usr

New member
הי ננדין

לא ידוע לי על מישהו נוסף שמלמד BJJ בכ"ס. ותיקון קטן - עידו פריינטה עבר ללמד בהדר יוסף - את העידכונים אני משאיר לרן

ntchristt

New member
מחפש חוג טה קוואן דו(?) לילד בן 6

יש משהו בת"א? לילד אין נסיון קודם,קצת נסיון בג'ודו. אפשר גם לשלוח בפרטי. תודה.

Pyongwon

New member
כן - אני מאמנת טאקוונדו

ויש גם חברה באזור גיל 6, בתל אביב. יש בדיזנגוף סנטר, קומה 4-. תרימי אלי טלפון, נוכל לדבר. 052-355-9878 ג'סיקה מנדל מאמנת טאקוונדו דאן 4 (מסטר)

ntchristt

New member
טה קוון דו לילד בן 6../images/Emo15.gif

יש משהו בת"א? לילד אין נסיון קודם,קצת נסיון בג'ודו. אפשר גם לשלוח בפרטי. תודה.

יעללה1

New member
נעלי נינג'ה

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי היכן ניתן למצוא נעלי נינג'ה לאשה. מידה 37. תודה מראש

Pyongwon

New member
דו קרב - 03-525-7706

יש להם הרבה דברים, ואם אין להם, ינחו אותכ לאיפה לפנוט. ג'ס.

cowboy69

New member
שלום לכולם! (שאלה לגבי חוגים)

שלום, אני מחפש מקום מומלץ, מקצועי ואיכותי ללימוד טאי צ'י צ'ואן במרכז תל אביב. רצוי שזה יהיה עבור גילאי ה-20,30 (מאחר ואני בן 25:) בנוסף, הייתי שמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על מקום + סגנון אמנות לחימה המתאים לי, לפי מה שאני מחפש- אני מחפש מחפש חוג אמנות לחימה (בנים ובנות ביחד) לא אלים מידי, שמשלב בתוכו טכניקות של תנועה...אז האם כדאי לי ללכת על טאי צ'י צ'ואן? או שיש משהו שנראה לכם יותר יתאים לי?...אשמח לתגובות והמלצות:) תודה מראש

Tonjin

New member
אגרוף תאילנדי בב"ש?

מחפש בשביל חבר שעבר לגור בבאר-שבע, אורווה של אגרוף תאילנדי או במקרה שאין, כל מה ש"בסביבה"... מישהו מכיר?

HAKOKI

New member
יש קבוצה בבאר שבע שעושה

ג'יוג'יטסו ברזילאי והם משלבים עמידה,אם הוא עשה בעבר mt אני חושב שזו תהיה השלמה טובה בשבילו ויש שם חברה שיעשו איתו ספארינגים....אני חושב.

רובי מונד מומלץ, וגם עמית חכים

עמית חכים מלמד "גדי קנפו ג'יטסו" בשילוב עם BJJ, וגם הוא מעלה חניכים לקרבות חופשיים (כלומר גם שם עובדים באופן כוללני). פרטים באתר: http://www.i-c-a.org

Tonjin

New member
תודה רבה!

בדיוק הרגע העברתי לו את כל המקומות והוא נשמע מאושר - אז שוב תודה לשניכם הוא יודע גם שהוא צריך ל"דווח לאחור" על האימונים - אז במידה ויהיו לו סיפורים מעניינים אביא אותם כאן

Feliks1

New member
יש לי אחלה מקום....

יש מקום שבו אני מיתאמן ג'יו ג'יטסו.... המאמן הוא דוד בנימין, בחור מאוד נחמד ומאוד כיף לעבוד איתוץ הוא משקיע בך הכל ולאחר מספר שנים של אימונים אתה יוצא לוחם מהסרטים! אז ככה: בכרמיאל, אולם הספורט של בית-ספר "שחר" (לשעבר ביה"ס "פרחים"). לפרטים-דוד: 052-2695035 מיצטער שזה רחוק מדי אבל זה מה שידוע לי כרגע... יש גם באתר של BBJ... האימונים הם: ימי ראשון ושלישי בשעה 20:10- יום ראשון לומדים גם ג'יו ג'יטסו וגם קרבות יעני וולה טודו וכדומה...(הגנה עצמית וכו'...) ביום שישי, בשעה 13:30/14:00 (זה משתנה צריך ליקבוע תמיד יעני כל שבוע עם דוד ולהגיד שבאים וזה...) אנחחנו לומדים מוי טאי עם אחד ששמו ניקו, הוא בא מארגנטינה במקור, אבל גר זמן מה בניו-יורק והוא מדבר רק אנגלית וספרדית והוא בחור ממש אבל ממש אחלה! אתה חייב לבוא לנסות להתאמן איתו אין הוא בן-אדם פשוט סוף הדרך וכמאמן בכלל! האולם הוא עם מזגן, מאווררים, וכל הריצפה הוא מזרונים קבועים, ובחוץ יש חדר שאפשר לשבת, לשתות... (בדרך-כלל ההורים של הילדים הקטנים מחכים שם). אני ממליץ בחום על המאמן ועל המקום, תבוא פעם ותנסה... אני לומד אצל דוד בנימין וגם אצל ניקו בימי שישי ושמי פליקס קויפמן, אז אם אתה מעוניין (ואני מקווה שאתה מעוניין חח) צלצל לדוד ודבר איתו... לפעמים באים גם חבר'ה מתל-אביב, מחיפה... בקיצור שווה לבוא! אתה לא תתחרט! כולם שמה חברים אחד של השני והאווירה היא אווירה של משפחה! : ]

פפפפפפללללללללללייייייייייקקקקקקקקק

פליקס. הוא ביקש מטידע על מקומות ספציפיים בצפון תל אביב. פליקס גם אני אוהב אותך אבל בחיאת זומזום

למעלה