Hey Hey Hey

HighJunior

New member
../images/Emo66.gifHey Hey Hey

אני מניגשי דצמבר... לצערי =( רציתי להתייעץ עם כולם פה איך אני יכולה להעלות את הציון במילולי..96... לשנן מילים זה כבר ברור מראש..אך אולי למישהו יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע מכם! יום טוב לכולם

PinkyRaSta

New member
כולם/ן פה יגידו לך דבר 1 ../images/Emo210.gif

- לתרגל! וכמה שיותר. איפה הבעיה שלך? אוצר מילים? פטלים? הגיון? השלמת משפטים? הבנת הנקרא? אחרי כמה סימולציות ומבחן פסיכומטרי את צריכה כבר לדעת איפה את חלשה, ועל זה תחזרי מהבסיס אוצר מילים לא בהכרח יפתור לך את הבעיה ויעלה לך את הציון, אם את לא מבינה את ההגיון ואת הבנת הנקרא לדוגמא. אם את לא בטוחה איפה את חלשה, תעשי סימולציה או 2, תתחקרי אותה(/ן) בייחוד במילולי ותבדקי איפה את נופלת.

HighJunior

New member
אממ../images/Emo17.gif

מן הסתם..לתרגל... עשיתי קורס קידום...יש לי את הספרים ואת הסימולציות ועשיתי ופתרתי הכל.. אין לי בדיוק משהו ספציפי שאני נופלת בו..הכל יחסי לנתונים בשאלות וכדומה.. השאלה שלי (ביותר פירוט) כאן היא האם אתם מכירים ערכות טובות שניתן לקנות בלי להירשם לקורס למשל.. או דברים שיכולים לעזור במילולי (חוץ משינון מילים למשל התרגול- מאיפה לקחת תרגולים נוספים).. וזו כוונתי.. מקווה שעכשיו יותר ברור

HawkEmpire

New member
לדעתי

מלבד תרגולים, שהם לדעתי דווקא משניים ברוב חלקי החלק המילולי (בהגיון, למשל, הם העיקר), אני חושב שקריאה של ספרות מקור בעיברית, וכמה שיותר ממנה, יכולים לעשות הבדל של עולם ומלואו. אין ספק שאי אפשר להזניח תרגול, אבל כמה שמילים ישבו לך יותר טוב בראש, ברמה של חלק מהאוצר מילים שלך ולא ברמה של חלק ממילות ה "שינון" של "תראה את המילה ותדע את הפירוש", הן יותר יקפצו לך בפטלים, יהיה לך יותר קל לדעת איזה משפט נראה נכון בהשלמת משפטים ובהבנת הנקרא גם מהירות הקריאה וגם ההפנמה והזכירה של מה שקראת יתגברו. אין ספק שבשביל תוצאות רציניות ומשמעותיות, רצוי שזה יהיה לכמה שיותר זמן, אבל גם בחודשיים אני חושב שאפשר להשיג תוצאות מורגשות. בהצלחה!

Alasse

New member
ספר מאוד מומלץ

לקריאה, שיש בו המון מילים "פסיכומטריות" זה "אני קלאודיוס", משפר מאוד!

למעלה