2PAC

רז 17

New member
../images/Emo66.gif2PAC

אני שם לב שאתם בקושי מדברים על הגדול מכולם2PAC!!! אז תגידו אולי כל אחד יגיד מה הסרט האלבום והדיסק האהובים עליו של היוצר הענק הזה ואני יתחיל סרט- ABOVE THE RIM דיסק-ALL EYES ON ME וUNTIL THE OF TIME שיר-UNTIL THE END OF TIME נכון שכל הדיסקים שלו מיוחדים אבל כל אחד ימצא את המיוחד בשבילו

belistirs

New member
אחי

חחח היה שירשור ענק עליו אוליי ראית אוליי לא אני לא ראיתי סרטים שלו אבל השיר שהכי אהבתי היה if i die tonight

BoR|S

New member
הממממ אולי...

אנחנו לא מדברים עליו כי הוא לא הגדול מכולם? . למחשבה

Ambitionz

New member
כבר כמה אפשר לדבר עליו??

כל פעם שיש מישהו חדש הוא מתחיל שרשור על טופאק. לא צריך להזכיר אותו כל משפט שני כאן.

ראםJarasMan

New member
החלטתי לשתף פעולה בהודעות הטופאקיזם

אז אם כבר שיר טוב שלו: Hell for a Hustler וסרט? אממ ראיתי את הסרט הזה שהוא שוטר שם והוא הורג שוטר במסווה, לא זוכר איך קוראים לסרט הזה- הוא דיי גרוע

chiki chiki

New member
אהבתי ..... זה שלי...

שלי: סרט - above the rim אחד ה-ה-הסרטים שיר - dear mama מת על השיר הזה מה אני יעשה

top dog

New member
הגדול מכולם ז"ל

2 פאק הוא הגדול מכולם והדיסק שאהבתי היה ALL EYES ON ME 2פאק לנצח וזאת עובדה ואסור לשכוח את האמן הגדול הדגול ביותר שהיה... אני אוהב אותך 2פאק. הכי אמיתי מכל צעצועי הראפ שיש עכשיו!!!

RiRo

New member
אממממממממ

אני לא הכי מת על טופאק אני מעריך אותו כי הוא האמ סיס הראשון בתאחלס שהייתי שומע (בכיתה ו) למרות שהוא ממש לא הכניס אותי לתרבות ואני ממש לא אוהב את כל הכאסח בין האיס לוואסט ואת כל הגנגסטה שיט.. אבל פעם טופאק היה טוב לפני ALL EYES ON ME ולכן הבחירה שלי היא BRANDA שזה שיר לפי דעתי מדהים בין היותר טובים עם מסר חזק מאוד בכלל שיר מדהים ולא הוא האמ סי הכי טוב.. ממש ממש ממש ממש לא. PZ

B-BALL

New member
צודק, "BRANDA´S GOT A BABE"

זה פשוט שיר מדהים, אחד הטובים ביותר ששמעתי מימיי חיי. הייתה לי איזה תקופה של חצי שנה בערך שהייתי מכור לשיר הזה ולא הייתי מפסיק לשמוע אותו פעם אחר פעם במשך רוב הזמן הפנוי שלי. שיר מהסרטים.

Igeezy

New member
Untill the end of time-?!הממ...

לא הייתי אפילו מכניס אותו לשלושת האלבומים הטובים ביותר של פאק...אולי אפשר לתייג אותו כאלבום הטוב ביותר של לאחר המוות...אבל יצירת המופת הגדולה ביותר של פאק הייתה כשהוא היה עודנו בחיים והיא "me against the world"

למעלה