שרשור פרק 41

יש פה אחראי לפתיחת שרשורים כאלה?

כי יש לי מה לומר ולא היה לי שרשור להתבטא בו |אייקון של מסכנה| זה בכלל לא אמין כל הקטע עם הקלטת מאסטר של הקליפ של הבנות, שקיימת רק אחת כזו... מה כל כך קשה בלשכפל את זה? אנחנו כבר לא בתקופת האבן... P-: חוץ מזה גם מישל קצת עיצבנה אותי. וגם את בטי, מסתבר. מישל שתלטנית מאוד ומתייחסת לבטי כאילו היא אמא שלה או משהו כזה. בטי כל הזמן מנסה להסתיר את זה שיש ביניהן משהו, ומישל מתעקשת לעשות לה כל מיני קטעים לייד כולם. וזהו בינתיים

זהבונת1

New member
הפרק

חח באמת זה מעפן הקטע עם הקלטת.. חחח מה היא תעשה היא אוהבת אותה אז מהו נו..חח התאבסתי שהראו אותה קצת ולא הרבה.. אהבתי תקטע שחלי קלטה את סער חחחחחחחחחח מה זה רואים תתחת שלו ככה?חחח היה מצחיקקקק דא בפרקים האחרונים סער נהיה נקבה ביותר!

../images/Emo41.gifהיה פרק סבבה../images/Emo41.gif

חח הכי הכי נשפכתי מצחוק מהקטע של חלי תופסת את סער בלי תחתונים.. ואיך הוא נכנס לחדר ואז הוא יצא עם התחת חשוף XD ורואים שיהיה קטע בין אייזיק לשוש..

kagdila

New member
אפרת הרעה בטוח תעלים את הקלטת.

ומעניין לאן נעלם ישי.

timon12

New member
|ספויילר|

אפרת תמחק את הקלטת. ואז יפטרו אותה ממוסיקה 24. רק שתדעו השבוע בילדות רעות הולך להיות מעניייןןן...
2 - ישיי יכין לtzuf הפתעה.. בטח יביא את מאיה..

100vardit

New member
../images/Emo13.gifחייב להיות מעניין.

זה כבר הסוף של הסדרה.אם לא עכשיו-אז אימתי??

kagdila

New member
באמת הולך להיות מותח במיוחד.

ומה קורה עם מאיה?תחזור לארץ?מה עם ישי אחיה?

דיקלה21

New member
../images/Emo198.gifלגבי ישי

יש לי הרגשה שההפצעה שהוא מכין לצוף היא יותר בכיוון של לרוקן לו את כל הבית ולמכור בשביל סמים.... אפרת-אני חשבתי שהיא תשבור את הקלטת, או תקרע את הסרט שיש בתוכה. משהו כזה. וחלי- אוף איזה טמבלית. אין לי מה לומר עליה יותר.

למעלה