שלום

../images/Emo66.gif שלום

אני חדשה בפורום... אני חובבת סרטי אימה (לא מתה עליהם, אבל אני רואה בדרך כלל) אבל לא ראית הרבה (אני די קטנה יחסית)... האם אתם ממליצים על הסרט פרדי נגד ג'יסון? מה העלילה? איך אני יכולה לראות את הסרטים הוקדמים של פרדי ואם הם יהיו יותר מדי מפחידים? (לא מפחידים בשבילי אלא בשביל החברות שלי שלא אוהבת כל כך סרטי אימה אבל רואות מהכרח).

D i l D o

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

דבר שני, אם לא ראית את סדרת "סיוט ברחוב אלם" ואת "יום שישי ה-13" אין לך שום סובה ללכת לראות את פרדי נגד ג'ייסון כי את לא תביני כלווווום! דבר שני, כן, סיוט ברחוב אלם (כל ה-7) הם סרטי אימה מעולים, חלק טובים יותר וחלק פחות אבל עדיין, כולם נהדרים, מפחידים, מצמררים ומאוד מאוד מומלצים לחובבי אימה. אם את רוצה אני ממליץ לך לראות גם את סדרת "יום שישי ה-13" הכוללת 9 סרטים בהם ג'ייסון המהולל רוצח ורוצח ורוצח בלי הפסקה
"ליל המסכות" מומלץ מאוד גם כן - 8 סרטים כבר יצאו והתשיעי בדרך. תהני

../images/Emo66.gif מאיפה אני יכולה

להשיג את כל הסרטים? האם שווה להוריד מהאינטרנט או שעדיף לקנות ולא להתסבכך עם החוק (
)?

D i l D o

New member
כמו שאור אמר...את יכולה להשכיר את

רוב הסרטים משתי הסדרות בבלוקבאסטר. אם את באמת רוצה את כל הסדרה "סיוט ברחוב אלם"+בונוסים אז את יכולה להזמין את החבילה המיוחדת מחו"ל, היא עולה 500 שקל בערך (כן, זה יקר אבל שווה) והיא כוללת:7 דיסקים עם שבעת הסרטים+דיסק שמיני שכולל קליפים, ראיונות, מאחורי הקלעים, אנציקלופדיית פרדי ועוד ועוד....מומלץ ביותר! לעומת זאת, ל"יום שישי ה-13" אין חבילה מיוחדת כזאת, אם את מתעקשת על רכישת כל הסדרה תצתרכי פשוט לקנות כל סרט בנפרד (9 סרטים סכ"ה), אני לא חושב שתצליחי למצוא בארץ את כל הסדרה אז אפשר, שוב, להזמין מחו"ל דרך האינטרנט. אם את מזמינה את צריכה לקחת בחשבון שאת מקבלת את הסרטים ללא תרגום (!), אבל עם העטיפה המקורית שלהם, עם התוספות המקוריות וכו'...חוצמזה בארץ זה יותר יקר. אם תחליטי להזמין תגידי לי ואני אתן לך מספר אתרים אמינים וטובים שהרבה אנשים מזמינים מהם והשירות מעולה, ותוכלי להזמין.

SShiRaS

New member
שטויות בחומץ

אני ראיתי את פרדי נגד ג'ייסון ולא ראיתי שום סרט מסדרת יום שישי ה13 ו/או סיוט ברחוב אלם 1 [למרות שג'וני דפ המושלמושששששש משחק שם והוא מושלם וכוסון בטירוף עצום] והבנתי ה-כ-ל כל מה שהסרט ניסה להעביר קלטתי, גם את הרקע-שלא ממש קשה להשלים פערים בו. עשי לעצמך טובה-ואל תטרחי להזמין את כלללללללללל הסרטים הנ"ל. אם אתצה רקע מקיף קחי את סיוט ברחוב אלם 1.. ופיניטו.

D i l D o

New member
אם כבר לעשות טובה לעצמה - שתזמין!

זה שלא ראית שום סרט מהסדרות זה כבר הפסד שלך ורק שלך! אלו שתי סדרות הסרטים הכי טובות שיצאו אי פעם!!!!!! אני הולך היום לראות את "פרדי נגד ג'ייסון" ואמרתי שמי שלא ראה את הסדרות לא יבין כלום רק לפי מה שביקורת שראתי אמרה ולפי חברים. זהו, הבנת את הסרט? סבבה לך... זה לא אומר שלא כדאי לך לראות את כל הסרטים!

ScorpiaV

New member
אני כבר ראיתי את פרדי נגד ג'ייסון..

שווה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
אז את בטח יודעת למה עשו את הפגש

בין שני הרוצחים האלה????!!?

europe1990

New member
ברוכה הבאה לפורם..

פרדי נגד גי'סון בהחלט סרט מומלץ -(אבל בלי להעליב, את לא קצת קטנה בשביל סרטי אימה?-חח) ואני מעדיף לקרוא לסרט: ג'יסון נגד פרדי- ! את יכול ללכת לבלוקקבסטאר ולרכוש את סדרת הסרטים בוידיאו- של פרדי ושל ג'יסון. אני אישית ממליץ לך על יום שישי ה13!! כי אני חולה על סדרת הסרטים הזאת! אבל גם סיוט ברחוב אלם- זה בסדר- גם מומלץ!

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gif קטנה?

יכול להיות... אבל אין ממש גיל לסרטי אימה לא? אני בת 12 (יום הולדת ב-24.9) ואולי זה גיל קטנטן בשביל סרטי אימה אבל אם אני לא אראה אותם עכשיו מתי אני אראה? שאני אהיה בת 30? ורציתי לשאול שאלה לסיום: מה דעתכם על הסרט 13 הרוחות? לדעתי הסרט היה יפה בערך והרעיון נחמד אבל משהו שם הרס את הסרט... לא יודעת בדיוק מזה זה היה אבל בכל זאת היה משהו...

europe1990

New member
תקראי את מה שרשמתי בהודעה למטה

חחחחחח 13 רוחות-לדעתי סתם סרט- לא אהבתי!!!

D i l D o

New member
13 רוחות סרט חמוד...

יש שם מספר אפקטים ממש יפים, למשל הבית הזה - פשוט הדהים אותי!!! הרוחות צויירו בצורה נהדרת לדעתי. בכלליות הסרט טוב, אבל לא יותר מזה.
אם אני לא טועה לסרט קוראים הרוח ה-13 The 13th ghost או שאלו שני סרטים שונים?
בכל מקרה אני מדבר על הרוח ה-13

../images/Emo66.gif הבית היה יפה

היה יפה אבל הסוף קצת הרס כי זה לא היה סוף כזה מיוחד... גם הסוף של "אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון" הרס... דרך אגב יהיה לזה סרט המשך (לאני עדיין...)?

europe1990

New member
רוצה להוסיף דבר נוסף......

עלק רשמתי לך- "את לא קצת קטנה בשביל סרטי אימה" (אני מדבר) אני בגיל 8 ראיתי את סרט האימה הראשון שלי -(משום מה אני לא זוכר איזה..) כמה שנים אחרי זה ראיתי את הסרט שעשה לי טראומה לכול החיים IT-(בלי קשר שתמיד פחדתי מליצנים) השנים עברו , וראיתי את הסרט שזעזע אותי לחלוטין- "המנסרים מטקסס"- אימאלללללללללללללללללללה

europe1990

New member
אוקי זה סרט שאני ממש אבל ממש

לא ממליץ לך לראות אותו, הסרט הזה עד היום עושה לי צמרמורת... סרט מזעזע בטירוף!!! הסרט מבוסס על "מקרה אמיתי"! יש סך הכול 4 סרטים בסדרה, החמישי בדרך- שזה בעצם חידוש לסרט הראשון -משנת 74. הסרט הראשון מספר על זוג אחים שיוצאים ביחד עם חברים שלהם, למחוז טקסס בשביל לבקר את הקבר של אבא שלהם... בדרך הם העלו איזה נווד לתוך האוטו- ומפה מתחיל הסיוט שלהם.. הנווד מראה להם את יכולת הטירוף שלו, הוא אפילו חותך את עצמו.... בדרך הם חיפוש איזה מקום ספציפי ללון בו או משהו כזה(אני לא זוכר בדיוק) בואי נגיד שהם נכנסו לבית הלא נכון-- הם הגיעו לביתה של משפחה קניבלית רעבה!!!! הסרט קצת יותר מורכב מזה..! זה סרט מזעזע בטירוף, חולני מעגיל ומטריד!! אבל אני אהבתי אותו... אני אישית לא ממליץ לך על הסרט הזה........ הסרט עצמו מאוד סוריאליסטי...!

../images/Emo66.gif ושאלה אחרונה להיום ../images/Emo6.gif

מצאתי את השמות של הסרטים באנגלית... להוריד מקאזה? או לקנות? מה יותר שווה?

europe1990

New member
דייייייייייייי-

אנחנו לא רואים בעין יפה את כול הקטע של הורדת סרטים!! אני ממליץ לך, לקנות\להשכיר את הסרטים.

למעלה