שיר {על רוני}

../images/Emo66.gifשיר {על רוני}

יושבת מביתה בחלון חושבת מתי יבו היום אולי אכיר את רוני מחר ואולי בשנה הבאה. פזמון רוני אן אוד קמוך חולה אליך נשמה. מתי מתי יבו היום שבו נהיה חברות. בית פעם חשבתי שלאולם לאאקיר אותך היום אנחנו חרות הכי טובות

hagayx

New member
נ"ש

היי זה חגי החלפתי כינוי... תקשיבו צחקו על רוני כתבו עליה בפורום ערוץ 24 שהיא "רוני - סופרמרקט"

hagayx

New member
עוד נ"ש

פתחתי קומונה ליובל לוריא למי שרוצה להכנס..http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=5309

שיקפצו לי ואני לא רוצה להמשיך

תמשפט... אני בחיים לא אשכח את היום ששמענו את זה
חחח סופרמרקט סבתא שלהם הקופאית הזקנה שיושבת שם ומוכרת
לפעמים הקנאה עוברת גבולות

hagayx

New member
טוב

בהיפשושיות צחקו על כולם דוגרי אין מה להעלב... אבל פורום ערוץ 24 צוחק על כל הזמרים בערוץ 24 אפשר לשנות את השם לפורום "שונאי ערוץ 24"...

Titush Black

New member
אני דווקא חושבת

שרוני סופר מרקט זה לא כל כך מעליב כמו שזה נשמע.. זה רק נשמע כמו משהוא מאווד מטומטם שלא יודע להגות את המילה סופר סטאר..... אבל תודו שזה די מצחיק.. אפשר לעשות מזה לחתימה של הפורום כי גם אני קונה ברוני סופרמרקט שנמצא ברחוב פורום 925..... יכול להיות מגניב לפגוש את רוני בסופר מרקט! יש לה שטר אז מגיע לה שישתמשו בו איפשהוא נצלש אני שומעת עכשיו את השיר של מסטיק!!!! והוא כל כך מגניב! אגב הצלחתי לשכנע מלא חברות שלי לראות את התוכנית וכולם חושהבת שרוני סופר מאמי (ויש כאלה שחושבים שהיא סופר מרקט אבל נעזוב את זה...)

ronimylife

New member
רגע כתוב שמחר זה המופע של

ניקולודיאון זה אומר רוני גם מחר?

למעלה