שאלון?

עונההה

היי! מה קורה?סבבה יש לך נשק?לא אולר?לא סכין?כן (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום!אממ הלכתי לבצפר בשעה שלישית וסתם "למדתי" ספרות והיסטוריה היה נחמד?כן היה כיף להפריע
למה?כי כיף לעצבן ת'מורה
תגידי, יש לך אש?כן אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי?לא יודעת ת'אמת למה?כי לא יודעת טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי?אממ לא ולך?לא תשבעי באמממאמאמאאשלך :| את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!?לא
ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב?גם לא ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו?לא ושיש לי גם מוצץ מהבהב?לא ועוד סתם שרשרת מספרד?אממ גם לא ונכון שזה לא עניין אותך?אממ ת'אמת נכון הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות?אממ לא ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ?אממ גם לא ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם?תלוי אם אני עייפה
הידעת שמרפי עומו ?לא ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ?לא את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? נכון השאלות שלי דפוקות?נכון את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון

noni2222

New member
איזה שאלון מגניב(=

היי! מה קורה? מצויין ואיתך? יש לך נשק?כןןן אולר? גם סכין?גם (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! אמ.. התחילו איתי(= בערך=/ וחוץ מזה הדברים הרגילים <בית ספר> היה נחמד? כן למה?כי קני חמוד. תגידי, יש לך אש? כן, רוצה לבוא לקחת? אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? יטוס לישראל למה? להיות עם החברים שלי טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? כן ולך? מאוד תשבעי באמממאמאמאאשלך :| את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? מגניב לך ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? אמ... יופי? ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? נייס ושיש לי גם מוצץ מהבהב?לקחת את יום העצמאות רציני אה? ועוד סתם שרשרת מספרד? נחמד ונכון שזה לא עניין אותך? בערך=/ הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? טוב לדעת. כי לי זה לוקח שעה. ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? חחחחח ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? שעה הידעת שמרפי עומו ? אה? טוב לדעת ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? אמ..=/ יש בזה משו את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? כן(= בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כן נכון השאלות שלי דפוקות? אמ.. כן אבל היי - אני אוהבת שאלות כאלו את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? אה אופסס זה הסוף? יא סליחה, פשוט אני בלונדינית. ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! מקווה שנהנית וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי..

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo187.gif

מה קורה
הכול טוב , ואת
יש לך נשק
לא
אולר
גם לא
סכין
לא
ספרי מה עשית היום
: חזרות למסיבת סיום
(ועוד הרבה
אבל זה הכי מרגש
) היה נחמד
מאוד
למה
כי זה כיף
תגידי, יש לך אש
לא
אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי
אחשוב מה לעשות
למה
ככה
את יודעת שמשעמם לי
רואים
ולך
לא
את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחמוד
איזה כיף לך
ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב
באמת
(מי זה גפן
) ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו
ושיש לי גם מוצץ מהבהב
ועוד סתם שרשרת מספרד
וואו ונכון שזה לא עניין אותך
נכון
הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות
ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע
גם אני
ומה איתך
כמה זמן לוקח לך להרדם
כל פעם שונה...
הידעת שמרפי עומו
עומו
או הומו
ומי זה בכלל
ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים
את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...
שמתי
בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא
הבנתי
נכון השאלות שלי דפוקות
כן את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון
נכון

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif |דגש|ע|סדגש|ומו !

כן עומו ב-ע אני לא עילגת זה בכוונה כי יש הומו שזה קשור לנטיות המיניות של כל אחד :] ויש עומו שזה בעיקר מעצבן אבל לא רק :) וגפן כבר רשמתי למעלה מי זה

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

היי! מה קורה? שורדים יש לך נשק? כן אולר? כן סכין? כן (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! שכבתי בבית ובכיתי על מר גורלי- אני חולההה היה נחמד? לא למה? כי ממש כאבה לי האוזן תגידי, יש לך אש? כן אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אלך להיות עם עומר למה?כי זה החלום שלי טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) יאיי את יודעת שמשעמם לי? כן ולך? כן תשבעי באמממאמאמאאשלך :| לא רוצה!! ]: את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? עכשיו אני יודעת ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? וואלה. ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? אדיר. ושיש לי גם מוצץ מהבהב? היה לי גם פעם ועוד סתם שרשרת מספרד? תחדשי? ונכון שזה לא עניין אותך? לא ממש. הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? טחחח!!!!!!!! ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? טח. ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? אמ. אני לא ממש ישנה. אבל כשכן לוקח לי בערך 8 שעות להרדם הידעת שמרפי עומו ? לא ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? נכון את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? כן, שמתי לב בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כן נכון השאלות שלי דפוקות? טיפה את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? הבנתי ואם לא, אז זה הסוף... טוב. להתראות! להתראות מקווה שנהנית ^_^ וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי.. שמחה בשבילך.

CrazyYoYo

New member
עונה בלשון זכר

היי! מה קורה? סבבה מה איתך יש לך נשק? לא אולר? לא סכין? לא (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! בית ספר, יציאה לגלידה עם חברים, סיום עבודה, מחשב היה נחמד? למהלא למה? ככה תגידי, יש לך אש? חלילה אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אבקש יותר למה? כי באלי טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם )
את יודעת שמשעמם לי? כן ולך? לא
תשבעי באמממאמאמאאשלך :| O_O את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? באלי גםםםםםםםםם ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? ד"ש ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? טוב מיצינו;[ ושיש לי גם מוצץ מהבהב? מגניב ועוד סתם שרשרת מספרד? יא ונכון שזה לא עניין אותך? נכון הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? אני די מעל הממוצע ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? חחח ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? חצי שעה - 45 דקות הידעת שמרפי עומו ? מה ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? חח את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? שמים לב בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? ^ נכון השאלות שלי דפוקות? בלי להעליב את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כע למהלא

ffiendd

New member
טוב.../images/Emo54.gif

היי! שלומ. מה קורה? היה בסדר, עכשיו מאיזושהי סיבה אין לי סיבה להיות ממש שמחה. יש לך נשק? כמה. אולר? לא. סכין? נגיד ו. הממ...ספרי מה עשית היום! לא הלכתי לביה"ס. אחותי העירה אותי בצהריים, אז היה לי שיעור פרטי באנגלית, ואז דקל הגיע, וישבנו ודיברנו, ואז היה לי שיעור גיטרה ונטשתי לשעה קלה את דקל, ואז חזרתי ודיברנו והייתי עצובה אז הוא חיבק אותי וניסה לעזור אבל זה לא ממש עזר, ואז הוא הלך, ועכשיו אני כאן. היה נחמד? כן. למה? כי אני אוהבת לפגוש אנשים ודקל אחלה איש. תגידי, יש לך אש? אוהבת. אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? קרוב לוודאי שאשים עם כל מי שרבתי איתו בתקופה האחרונה. גם אם זה יאיר ואני כועסת עליו בצורה נוראית. למה? כי זה לא טוב לריב. טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) אה. את יודעת שמשעמם לי? יופי. ולך? אף פעם לא משעמם לי. תשבעי באמממאמאמאאשלך :
את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? כמה נחמד. ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? מגניב. ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? יופי. ושיש לי גם מוצץ מהבהב? כמה נחמד. ועוד סתם שרשרת מספרד? זה כבר לא נחמד. ספרד זה אחלה מקום עם חסה מצוינת, אבל אין להם שרשראות מעניינות במיוחד. ונכון שזה לא עניין אותך? משהו כזה. הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? אז לא חישבו אותי בממוצע. ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע? יפה. ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? שלוש שעות מינימום. הידעת שמרפי עומו? יפה לו. ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים? כן. את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? כן. בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כן. נכון השאלות שלי דפוקות? כן. את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כן. אבל אני מספיק חכמה. ואם לא, אז זה הסוף... להתראות!

D o o S h a

New member
תשובות

היי! היי@#$ מה קורה? הכל סבבה מה איתך? יש לך נשק? נופ אולר? לא סכין? נופ (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! בעעצפר, בית חדשדוש שלי, קניון ועוד מעט למסיבת פיג'מות אצל חברה שלי היה נחמד? בבעצפר לא, בכל השאר כן! למה? ככה! תגידי, יש לך אש? לא אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? הרבה דברים למה? טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? ניתן להסיק.. ולך? מאוד תשבעי באמממאמאמאאשלך :| נשבעעעתתת את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? חיחיחי ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? ואואוווו ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? יואו ושיש לי גם מוצץ מהבהב? מוצץ?? ועוד סתם שרשרת מספרד? מה זה השאלות האלה? חח ונכון שזה לא עניין אותך? נכון מאוד! הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? לא ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? חחח.. ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? 10 דקות הידעת שמרפי עומו ? לא ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? יאפפ :) את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? אני שמה
... בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כן... נכון השאלות שלי דפוקות? חלקן.. הראשונות היו חמודות.. הסוף.... את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? נכון ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! ביוש מקווה שנהנית- מאוד.. מותק שלי

צמרמורותתתתתתתתת

היי! היי כפרות מה קורה? הכלטוב מאיתך! יש לך נשק? כה אולר? כה סכין? כה (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה) הממ...ספרי מה עשית היום! סקס פרוע במחששה! וואי היה חושלינגגגג היה נחמד? בטחחחח למה? כי אמאשך זונה תגידי, יש לך אש? ככה לא מתחילים אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אתאבד מרוב לחץ למה? ^ טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) אוי שיט כמעט האמנתי! איזה מזל שאמרת לי שזה סתם. את יודעת שמשעמם לי? כה ולך? בטח שמבטח תשבעי באמממאמאמאאשלך :| באלוהיםםםםםםם את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? שלי יותר חמודי ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? חח היית מתה ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? חח היית מתה ושיש לי גם מוצץ מהבהב? חח היית מתה ועוד סתם שרשרת מספרד? חח די נו זה לא מעניין סרעבוק ונכון שזה לא עניין אותך? ^ הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? חח באמת? אז למה אני תוך 7 שעות? אע! נתתי לך משו לחקור עליו! ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע? מה ישלך חזה מתחת לממוצע? שטוחה ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? ^ הידעת שמרפי עומו? כה ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים? חח דברי בשם עצמך D: את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? תשבעי באמאשך בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כה בטח נכון השאלות שלי דפוקות? כה בטח את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כה בטח ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! כה בטח מקווה שנהנית הרסת לי ת'רצף של ה"כן בטח" וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי..

=)

היי! hello מה קורה? הכל טוב,תודה. יש לך נשק? תלוי איזה נשק את מתכוונת =) חח סתם..גם נשק כזה אין לי. אולר? לא סכין? במטבח,להביא? (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! חייבת? טוב נו.. אז הלכתי לבצפר..בקושי למדתי..חזרתי הביתה,אכלתי סלט חסה..אחרי זה עליתי למעלה והתחלתי לעבוד על חברים בטלפון בעזרת *69 של אסקייפ{מעוות את הכל וחוסם את המספר..} היה נחמד? כע =) למה? כי היה כיף ומצחיק.. תגידי, יש לך אש? מה,לא היה לך משפט פתיחה יותר טוב? אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אתייפח ואבכה 22 שעות מתוך ה24,ובשעתיים האחרות אהיה במחשב.. למה? כי ככה בא לי טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) בווווהוווו את יודעת שמשעמם לי? כע..אחרת למה היית כותבת ת'שאלון הזה? ולך? גם. תשבעי באמממאמאמאאשלך :| נשבעת את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? I'm so jealous ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? אביב גפן,תעשה לי ולה ילד. ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? חעביב. ושיש לי גם מוצץ מהבהב? גמלי..אהא! ועוד סתם שרשרת מספרד? לי וואאאאא ונכון שזה לא עניין אותך? בדיוק הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? נממ...עכשיו כן. ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע? מזלטוף ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? הרבה. תלוי כמה שאני עייפה. הידעת שמרפי עומו ? נשדך אותו לידיד שלי. ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? חח כע. את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? אז תפסיקי. בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? אהא נכון השאלות שלי דפוקות? אאאההא את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כע

למעלה