../images/Emo66.gif שאלון?
קצר כזה עשיתי את זה למישהי בקומונת רוק ישראלי2 בגלל איזה משחק אז שמתי גם פה, בגלל זה זה רשום בלשון נקבה בכל זאת, אם בא לכם... היי! מה קורה? יש לך נשק? אולר? סכין? (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה
) הממ...ספרי מה עשית היום! היה נחמד? למה? תגידי, יש לך אש? אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? למה? טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם
) את יודעת שמשעמם לי? ולך? תשבעי באמממאמאמאאשלך :|
את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב?
ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? ושיש לי גם מוצץ מהבהב? ועוד סתם שרשרת מספרד? ונכון שזה לא עניין אותך? הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? הידעת שמרפי עומו ? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? נכון השאלות שלי דפוקות? את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? ואם לא, אז זה הסוף...
להתראות! מקווה שנהנית
וגם אם לא, לונורא
לפחות אני נהניתי..
קצר כזה עשיתי את זה למישהי בקומונת רוק ישראלי2 בגלל איזה משחק אז שמתי גם פה, בגלל זה זה רשום בלשון נקבה בכל זאת, אם בא לכם... היי! מה קורה? יש לך נשק? אולר? סכין? (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה