שאלון?

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif שאלון?

קצר כזה עשיתי את זה למישהי בקומונת רוק ישראלי2 בגלל איזה משחק אז שמתי גם פה, בגלל זה זה רשום בלשון נקבה בכל זאת, אם בא לכם... היי! מה קורה? יש לך נשק? אולר? סכין? (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה
) הממ...ספרי מה עשית היום! היה נחמד? למה? תגידי, יש לך אש? אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? למה? טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם
) את יודעת שמשעמם לי? ולך? תשבעי באמממאמאמאאשלך :|
את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב?
ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? ושיש לי גם מוצץ מהבהב? ועוד סתם שרשרת מספרד? ונכון שזה לא עניין אותך? הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? הידעת שמרפי עומו ? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? נכון השאלות שלי דפוקות? את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? ואם לא, אז זה הסוף...
להתראות! מקווה שנהנית
וגם אם לא, לונורא
לפחות אני נהניתי..

nni8

New member
עונההההה

היי! מה קורה?ואתך? יש לך נשק?נופ אולר?לא סכין?מטבח חעח (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! ישנתי וישנתי והלכתי ליער חורשים היה נחמד?כן למה?ככה תגידי, יש לך אש?ללא אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי?את כל מה שרציתי ולא עשיתי ואני יספיק למה?כדי לחוות יותר ממה שהספקתי חע טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם )חחחחחח את יודעת שמשעמם לי?עכשיו כן ולך?גם תשבעי באמממאמאמאאשלך :| אסור חעח את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!?לא ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? לא ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו?לא ושיש לי גם מוצץ מהבהב?וואלה?! ועוד סתם שרשרת מספרד?כן? ונכון שזה לא עניין אותך?נכון הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות?לא ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ?חחח ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? גם צעל הממוצע הידעת שמרפי עומו ?וואט? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ?יאפ את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...?כן בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא?כן חחח נכון השאלות שלי דפוקות?כן את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון?יאפ ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! מקווה שנהנית וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי..

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo129.gif

היי! מה קורה? הכל טוב יש לך נשק? לא אולר? לא סכין? סכין מטבח
(חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! כלום כלום כלום וכלום... אהההה בעצם היתכוננתי למבחן במדעים
היה נחמד? לא משו למה? כי מדעים זה משעמם תגידי, יש לך אש? לא אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אטוס להופעה של אמים למה? כי זה החלום שלי טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? כן אני רואה ולך? קצת תשבעי באמממאמאמאאשלך :| את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? כיף לך!! גם אני רוצה!! ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? מי זה גפן!? ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? וואוו שיגעון
ושיש לי גם מוצץ מהבהב? באמת!? ועוד סתם שרשרת מספרד? תשבעי!! ונכון שזה לא עניין אותך? ממש לא
הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? כן ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? אני מעל ההמוצע בגובה ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? הרבהההה הידעת שמרפי עומו ? וואלה!? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? כן!! במיוחד אלה עם האוטובוס
את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? חחח בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? כן כן כן נכון השאלות שלי דפוקות? מאוד {בלי להעליב}

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif גפןןןן ../images/Emo99.gif

זה הגיטריסט זמר של סינרגיה, והדבר הכי יפה שקיים בעולם הזה

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif בטח ../images/Emo3.gif

הנה, אני והוא, אני יודעת שיצאתי מסטולה יש לי עוד המון תמונות איתו אבל לא היה לי כוח להקטין וזו היתה כבר מוקטנת, קיצר תתמודדו

Swid666

New member
מעי

היי! היי מה קורה? הכל חרא יש לך נשק? לא אולר? לא סכין? כן ^&^ (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! סידרתי את התיק לטיול השנתי המחורבן היה נחמד? לא למה? כי הכל חרא תגידי, יש לך אש? איכסה אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? לאדעת למה? לאדעת טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? כן ולך? לא, סתם חרא לי תשבעי באמממאמאמאאשלך : אני לא פקאצה ^&^ את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? מעי, מגניב ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? בדיוק כמו שאני אמרתי ^&^ ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? LOL ושיש לי גם מוצץ מהבהב? חעח, גם לי יש ועוד סתם שרשרת מספרד? הא! ונכון שזה לא עניין אותך? למה לא? הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? אני לא ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? LOL ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? בין רבע שעה לשעתיים הידעת שמרפי עומו ? הו, כן ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? אכן את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? כן נוני בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? הבנתי נכון השאלות שלי דפוקות? לא, הן נחמדות את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כן, אבל אינני חכמה ^&^ ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! בעבי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

היי!
מה קורה? הכל טוב אחשלי? יש לך נשק? לא אולר? כן סכין? כן. (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! היום הייתי בבית הספר משמונה עד שש. בכיתי שם הרבה לכולם, ואכלתי המון ושתיתי יותרמדי קפה. אח"כ צלצלתי לעבל וכעת אני במחשב. באמצע ראיתי טלויזיה ודיברתי עם אחותי. באנגלית. אני לא יודעת למה. היה נחמד? ככה. סביר, נו. רגעים טובים יותר ופחות. הכל מאוזן, הכל מתמטי. למה? איני יודעת. תגידי, יש לך אש? כמעט תמיד. אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אני אלך ואיישר הדורים עם כלמני אנשים שסתם רבתי איתם. אני אחבק אותם. אני אכתוב לאנשים שאני אוהבת אותם שלא ישכחו, ואצייר משהו אמיתי באמת, בלי לפחד מה יגידו. אלך ואנסה לשכנע אנשים להצויא לי ספר לאור וזה. ואבכה. למה? כי אני יכולה. טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? אפשר לשים לב. ולך? לא כ"כ. שיחות עם קטיה וענבל זה תמיד טוב. תשבעי באמממאמאמאאשלך :| >< את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? פינגווין. מאיה אוהבת אותם נורא. רציתי להכין לה פינגווין ליום ההולדת, ואולי אעשה את זה, אבל רק אחרי שהכל יעבור. ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? >< ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? >< ושיש לי גם מוצץ מהבהב? >< ועוד סתם שרשרת מספרד? ונכון שזה לא עניין אותך?
הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? אני נרדמת תוך שעה שתיים. ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? שעה שתיים הידעת שמרפי עומו ? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? נכון השאלות שלי דפוקות? את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! מקווה שנהנית וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי.. :\

סינטטית

New member
../images/Emo66.gifכן, גמני מאלה שעונים לעצמם..

היי! הלו
מה קורה? בסדר מה איתך? יש לך נשק? יאפ
אולר? לא סכין? לא (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! בי"ס, למדתי ללשון, וזהו :/ היה נחמד? לא למה? כי ללמוד זה אף פעם לא נחמד :/ תגידי, יש לך אש? יאפ
אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? צניחה חופשית למה? ככה טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) חע! את יודעת שמשעמם לי? בטח שאני יודעת אני זו את סתומע
ולך? אם אני זו את ואת אני אז...כן? תשבעי באמממאמאמאאשלך :| נשבעת ::| את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? בטח שאני יודעת הוא פה לידי
ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? כפרעל גפן
ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? ^^ ושיש לי גם מוצץ מהבהב? וחמוד :) ועוד סתם שרשרת מספרד? אהאאאאא ונכון שזה לא עניין אותך? נכון הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? החיים שלי מתחלקים ל-2, לפניי שידעתי את זה, ואחריי שידעתי את זה ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? אז את גבר
ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? הרבה הידעת שמרפי עומו ? כן ובנזונה ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? אהא:/ את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? אהא בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? אהא נכון השאלות שלי דפוקות?אהא את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון?אהא ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! צ'או מקווה שנהנית וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי.. (ובסוף מסתבר שלא, חע!) אחרי שעניתי על זה הבנתי שזה אכן שאלון ממש ממש ממש דפוק! אבל חפיף :/

Orish HaPatish

New member
קטילות לשאלות שלה...

היי! עודפם את?! מה קורה? הכל חרא יש לך נשק? רק חשק (וקלצ'ניקוב...) אולר? וגם אולר... סכין? חס וחלילה, אני לא אלים! (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) יופי לי הממ...ספרי מה עשית היום! קקי היה נחמד? היה קשה... בכל המשתמע מכך למה? כי אכלתי קיפוד תגידי, יש לך אש? למה, אני נראה לך מדליק? אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? סקס סקס ועוד סקס למה? כי... אני חרמן טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) איפה הבובת-מין?! את יודעת שמשעמם לי? ברור שכן ולך? את משעממת אותי
תשבעי באמממאמאמאאשלך :| אני נשבע באמא שלך! את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? וואו... ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? טוווב... ושיש לי גם מוצץ מהבהב? רוצה כיף?! ועוד סתם שרשרת מספרד? אני אמור למחוא כפיים? ונכון שזה לא עניין אותך? ניחשת לבד? הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? כן ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? רוצה עוד כיף? ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? 4 שעות, אבל אחרי השאלון הזה - כמה שניות... הידעת שמרפי עומו ? הומו זה עם ה' יא עילגת, ולא, לא ידעתי שהוא "עומו", הומו אם כבר... ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? חבל שאין חוק שאוסר עלייך לכתוב פה... את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? ניחשתי על השאלה ה-3! בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? ראי תשובה קודמת יא פוסטמה נכון השאלות שלי דפוקות? מי גילה לך? את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! מקווה שנהנית לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי.. רוצה מדליה?

adi121

New member
באלי גם../images/Emo187.gif

היי!היי מה קורה?עייפה מה איתך? יש לך נשק?לא כרגע.. אבל מתכוונת להשיג בקרוב למטרה לא בדיוק שפויה
אולר?בקרוב.. סכין?בקרוב.. (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) זה בסדר.. הממ...ספרי מה עשית היום!למדתי למגן במתמטיקה היה נחמד?לא למה?כי אין לי כוח ללמוד.. מ10 בבוקר עד עכשיו.. מעייף את המוח תגידי, יש לך אש?כן.. יש לי מצית בקלמר
אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי?ארצח מישהו (ספציפי) למה?כי אני שונאת אותה ואם אני נופלת היא באה יחד איתי
טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם )חחח לא כדאי.. את יודעת שמשעמם לי?לכי לישון ולך?גם אני צריכה ללכת לישון תשבעי באמממאמאמאאשלך :| אין בעיה גם ככה אנחנו לא מסתדרות עכשיו את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!?וואלה? גם אני רוצה ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? גפן? למה קוראים לו ככה? ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו?אממ.. אוקיי..
ושיש לי גם מוצץ מהבהב?
ועוד סתם שרשרת מספרד?
ונכון שזה לא עניין אותך? למען האמת.. לא כל כך הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות?כנראה שאני לא האדם הממוצע ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ?חח מגניב אז אנחנו ביחד ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? יותר מדי הידעת שמרפי עומו ?הומו? פאקקק היו לי עליו תוכניות ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ?אכן כן! מעצבן בטירוף! את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...?שמתי לב..
בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא?לא
נכון השאלות שלי דפוקות?בהתחלה היה.. חביב את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון?ברוך השם ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! מקווה שנהנית נהנתי וגם אם לא, לונורא לפחות אני נהניתי.. זה היה דו שיח מעניין במיוחד

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

|היי! היי :] מה קורה? הכל טוב יש לך נשק?
אולר? לא סכין? מטבח (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה) הממ...ספרי מה עשית היום! קמתי בבוקר והתחלתי להתכונן למתכונת בהיסטוריה היה נחמד? ממש לא, תודה על ההתעניינות למה? כי זה היסטוריה תגידי, יש לך אש? ברור אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אלך להגשים את אחת הפנטזיות שלי
למה? כי יש לי עוד 24 שעות לחיות, דע. טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם): אל תעשי לי את זה :] את יודעת שמשעמם לי? הייתה לי הרגשה כזאת ולך? כנראה תשבעי באמממאמאמאאשלך :|
נשבעת. את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? מהזה חעמוד? אני מדברת עברית. ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? אם אביב אמר אביב יודע ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? עכשיו אני יודעת. ושיש לי גם מוצץ מהבהב? זה הכי מעאפן ועוד סתם שרשרת מספרד? השאלון הזה מתיש ונכון שזה לא עניין אותך?
הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? אצלי זה 7 שעות ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? כנ"ל ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? נו עניתי על זה :[ הידעת שמרפי עומו ? הזכרתי כבר שאני מדברת עברית? ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? נכון את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך? שמתי לב בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? הבנתי הבנתי נכון השאלות שלי דפוקות? טחח.. חוסר ביטחון עצמי משו? את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? פעם ראשונה שהצחקת אותי בשאלון הזה היה עם המשפט על השאלות הדפוקות|סהדגש|
ואם לא, אז זה הסוף... להתראות גם לך :]

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif אביב?!

גפן זה לא אביבבבב!!!! רועי
כפרעליו
(גיטריסט זמר של סינרגיה..)

ירדקניק

New member
סבבה..../images/Emo3.gif

היי! היי! מה קורה? סבבה! ואיתך?? יש לך נשק? לא!! אולר? לאאאאא סכין? כן
(חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) הממ...ספרי מה עשית היום! מה זה היום?! 7:21 בבוקר עכשיו!! היה נחמד? כנ"ל למה? כי זה בוקר! תגידי, יש לך אש? לא אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? יתחיל לבכותתתתת למה? מי רוצה למות?!?! טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם ) את יודעת שמשעמם לי? גם לי ולך? כנ"ל תשבעי באמממאמאמאאשלך :| לא את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!? עאלק ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? מי זה לעאזעזל גפן?! ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו?מגניבב ושיש לי גם מוצץ מהבהב? יופי ועוד סתם שרשרת מספרד? מרגש ונכון שזה לא עניין אותך? בואי נחשוב!! הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? מלבב... ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ? אההההה ומה איתך? כמה זמן לוקח לך להרדם? 20 דקות הידעת שמרפי עומו ? שיהיה לו בכיף עם הראל סקעת.. ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? מה זה השאלות האלה.!?!?!?! את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? שמתי לב
בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? הבנתי!!!!!!!!!!!! נכון השאלות שלי דפוקות? לא...הם יותר מדפוקות!!!!!!! את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כןןן

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif גפן, זה...(הנה, תמונה!)

מסתבר שאפחד פה לא יודע מי זה, טוב כל מי שמכיר אותי יודע.. אבל..אולי פה פחות :) בכל מקרה זה הגיטריסט זמר של סינרגיה , כפרעליו

moshit1

New member
אני מכירה.

ואת אפילו באחד הפורומים שאני בו. ואני לא זוכרת איזה. [חוץ מזה...]

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif יאא ../images/Emo3.gif

מאיפה את מכירה אותו ? את אוהבת את סינרגיה?
ואותי ? פורום פה בתפוז?

Invisible Eden

New member
פחעע../images/Emo3.gif

היי! שאלום מה קורה? יהיה בסדר יש לך נשק? לא אולר? לא סכין? לא (חחחח אל תתייחסי פשוט ידיד שלי עבד בסופרלנד כמאבטח ואני תמיד צוחקת עליו על זה ) פחחע
הממ...ספרי מה עשית היום! הייתי בבוקר אצל הפסיכו ואז חזרתי הבייתה... לא הייתי בבצפר
היה נחמד? איי גאס למה? כי... הי מוזר. תגידי, יש לך אש? לא אם יגידו לך שנשאר לך עוד 24 שעות לחיות, מה תעשי? אני אסע לחיפה. למה? כי בר שם. טוב, נשאר לך עוד 24 שעות לחיות (חח סתם
) חחחחח
את יודעת שמשעמם לי? עכשיו כן
ולך? לא כל כך תשבעי באמממאמאמאאשלך :|
לא רוצה ולא רוצה
נהנה בננה
את יודעת שיש לי פינגווין מהבהב וחעמוד!?
גמני רוצה ושאפילו גפן אמר לי שהוא מגניב? אז הוא בטח ממש מגניב מה...
ושזה הבהב לו כל ההופעה מולו? פחחעע ושיש לי גם מוצץ מהבהב? וואלה... :) ועוד סתם שרשרת מספרד? לי יש שרשרת מפולין
ונכון שזה לא עניין אותך? דוקא כן מה.. הידעת שאדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות? זה אומר שאני לא אדם ממוצע
ושזה הדבר היחידי שמצאתי שאני מעל הממוצע ?
ומה איתך? לי לוקח יותר זמן בדרך כלל כמה זמן לוקח לך להרדם? תלוי מתי הידעת שמרפי עומו ? עומו?.. ומה שהכי מעצבן זה שהחוקים שלו עובדים ? וואלה... את יודעת שאין לי באמת מה לשאול אותך...? חבל מה;[ טוב נו.. בטח הבנת את זה כבר מהשאלות שלי. או שלא? לא נכון השאלות שלי דפוקות? לא את יודעת שלא באמת התכוונתי לשאלה האחרונה, פשוט, כל שאלון מסתיים בשאלה הזו, אז גם רציתי לסיים את שלי ככה...*לחץ חברתי* מוהאהאהא
ו...אם היית מספיק חכמה, הבנת שזה אומר שזה הסוף נכון? כן
ואם לא, אז זה הסוף... להתראות! ביי:) מקווה שנהנית - אכן נהנתי:)

למעלה