שאלון

תמיר1991

New member
המורה שלך הוא סתם מורה שנותן לעשות כמה

מבחנים שבא לך אז כולם אוהבים אותו...

dcohn

New member
ברוך הבא.

כמו שכבר יכולת לקרוא. אני דורין, עוד חודשים ומשו 16, תל אביב.

הלו...

שם: עומרי מין: זכר בתפוז מאז: אנערף...נראה לי אוגוסט או משהו לפני שנה... גיל: 16.5 מפחיד אותי: אה...מוות. אוהב: נאמנים. שונא: צבועים,שקרנים,בני זונות,בוגדים. מוזיקה: ישראלי מכל הזמנים וכל הצורות. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: הזמן...נשמע נדוש אבל נכון. כשרונות: אני דיי יודע לשיר [וכבר כמה אמרו (;] אני הולך למות ב.. : יש לי הרגשה שבצבא [?] מילה מועדפת: שה"ש הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים תכונה בולטת: הביישנות הורגת מראה בולט: עיניים,או אף לא יודע. דבר שעשה לי משהו בלב: אה.. דבר שעושה לי רע: דחיות של דברים חשובים. דבר שעושה לי טוב: להגשים את המטרות שלי. מעניינים אותי: דברים אלכוהול: לא בעניין. סמים: כנ"ל סיגריות: ניסיתי ולא נדלקתי. הורים: [?] הייתי רוצה: [?] שעה ביום: שעות הערב המוקדמות. היו לך נטיות אובדניות? : שההיתי קטן XD שחית בעירום? : לא ברחת מהבית? :לא אוהב במה? : כן מאחל לעצמי: את כל הטוב

עונהנה בננה ../images/Emo3.gif

שם: נטע מנטה
בתפוז מאז: הממ... 3-4 שנים
מפחיד אותי: כשמסתכלים עלי מוזר..
אוהב: מוזיקה, חברים, לשיר במיוחד
שונא: צחוק צבוע , ועוד כלמיני דברים
מוזיקה: switchfoot, snow patrol, the beatles, עברי לידר, אביב גפן, ועוד ועוד
גרם לי להסתכל על דברים אחרת: שאלה טובה, שאני לא יודעת איך לענות עליה.
כשרונות: המממ... קליטה של שפות וקצת שירה
אני הולך למות ב.. : 1999!
מילה מועדפת: כוסאומו!
וגם... מדהים
הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים וחיוך.
תכונה בולטת: רעשנית קצת, אבל גם מופנמת לפעמים. תלוי במצברוח ובסיטואציה XD
מראה בולט: שמנדוזה
דבר שעשה לי משהו בלב: שירים, יכול להיות לחן יכולה להיות שורה אחת שתתפוס אותי.
דבר שעושה לי רע: כשרע לאנשים שאני אוהבת. באמת.
דבר שעושה לי טוב: חיבוקים!!
מעניינים אותי:
אלכוהול: רק בריזר...
סמים: לאלא
סיגריות: לאלא
הורים:אבא ואמא, גרושים. שניהם גרים באותה עיר במרחק הליכה =]
הייתי רוצה: חבר. וגם לנסוע לחופשה בארה"ב.
שעה ביום: ערב- לילה - לפנות בוקר
היו לך נטיות אובדניות? : בקטנה, לא משו מיוחד.
שחית בעירום? : לא
ברחת מהבית? :לא פעם כשכעסתי על אמא שלי לקחתי כמה בגדים בתיק ורציתי ללכת, ואז אני הולכת לכיוון הדלת ואחותי כזה... "נטע את יחפה" ואז כבר הלכתי לחדר.
אוהב במה? : כן, מודה באשמה...
מאחל לעצמי: לשיר כמה שאפשר ותמיד, אהבה אמיתית. ככה זה כשמשעמם ב2 בלילה

מישו22

New member
כמה זמן לא הייתי פה!!!

שם: שראל מין: זכר בתפוז מאז: לא יודע איזה חצי שנה ככה.. גיל: 16 וחודש מפחיד אותי: ללכת באיזה סמטה חשוכה בישוב שלי בלילה אוהב: בשר לנגן וכו וכו וכו שונא: מתמטיקה מוזיקה: רוק,ישראלי חדש וישן גרם לי להסתכל על דברים אחרת: אממ אחרי סמינריונים וכזה וגם אחר שקראתי תספר דבר אלי יפה כשרונות: יש הרבה
אני הולך למות ב.. : עוד 104 שנים מילה מועדפת: לא יודע הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים,פרצוף תכונה בולטת: אמממ מראה בולט: אומרים לי שיש לי עיניים יפות
דבר שעשה לי משהו בלב: שחבר שלי נרצח דבר שעושה לי רע: לחזור לפנימיה דבר שעושה לי טוב: לחזור לבית אחרי שאני שבוע או שבועיים בפנימיה מעניינים אותי: תקשורת אלכוהול:
סמים:
סיגריות:
הורים:אחלה גברים הייתי רוצה: להתחתן כבר אבל עם מישהי ספציפית שעה ביום: תשע בערב ככה היו לך נטיות אובדניות? : לא שאני זוכר שחית בעירום? : כן בים באשקלון ברחת מהבית? :לא אוהב במה? : כן מאחל לעצמי: חיים טובים

shula 1 6

New member
../images/Emo45.gif

הכי כיף לחזור הביתה מהפנימיה אחרי שבועיים
אני כבר הולכת לעשות את זה עוד שבועיים

למעלה