שאלון קטן

../images/Emo66.gifשאלון קטן

חלמתם פעם חלום צלול?
אם כן - ניהלתם יומן חלומות?
יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"?
במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו?
לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? אשמח לתגובות
אגב, לא כ"כ בדקתי בחוקי הפורום, אז סליחה אם לא הייתי אמורה לפתוח על זה כתום חדש

silverhawk

New member
תשובון קטן ../images/Emo8.gif

חלמתם פעם חלום צלול? כמובן
אם כן - ניהלתם יומן חלומות? כן
יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? לצערי כיום כבר אין לי, ואני אכן מרגיש את הפגיעה באיכות הזכירה.
במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? ראה תשובה קודמת.
לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? אפשרי, אבל לא מומלץ. מה הטעם בלחלום את החלום הצלול המדהים ביותר אך לא לזכור אותו בבוקר? וזה בסדר.

MetalSinagouge

New member
...

חלמתם פעם חלום צלול? יאפ... אם כן - ניהלתם יומן חלומות? יאפ... יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? יש, אבל אני מוצא את זה בלתי אפשרי לביצוע בתקופה האחרונה. במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? כככן?... לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? אפשר, אבל כמו שאמרו, זה הדבר הכי מפגר שיש. לפעמים רק בדרך מקרה יוצא לי לחשוב על מה חלמתי היום, ולהזכר שאיפשהו שם, במחזור חלימה אחד היה לי משהו צלול, או בקיצור, להמנע משטויות. זו לא דרך קיצור זו דרך ארוכה.

tahel

New member
רגע

בדר"כ כשיש לי חלום צלול אני זוכרת אותו ברור מאד בבוקר, פשוט בגלל שהוא הרבה יותר מציאותי- והוא נחרט בזיכרון. לדעתי יומן חלומות זה יופי של דבר כי גם אם אתה לא מכיר במשמעות החלום (המודעת), אתה עדיין פורק הרבה דברים בתת מודע על ידי כתיבת היומן (הרבה אנשים מנהלים יומן חלומות בלי קשר לחלומות צלולים- פשוט בגלל האקט המשחרר שברשימת חלום), אבל הוא לא באמת נחוץ בשביל מישהו שיחסית מנוסה בחלימה צלולה. בשביל מישהו שלא מנוסה כל כך- טוב, זה כבר סיפור אחר- יומן חלומות הוא הדבר הראשוני שמעלה מודעות ביחס לחלימה עצמה- ובאופן טבעי כשאנחנו מנהלים יומן חלומות, אנחנו נהיים יותר מודעים לנושא- ולכן יהיה לנו יותר קל לחלום חצלול.

MetalSinagouge

New member
Du'nno

אני בד"כ מצליח בקטנה לזכור את החלום שחלמתי ברגע שהתעוררתי על ידי שעון מעורר או משהו (ז"א החלום האחרון), אני מניח שאם החלום צלול היה נתפש בתור "אחרון" גם אותו הייתי זוכר, אבל לא כך היה. לעומת זאת כשניהלתי יומן הצלחתי לזכור לפחות 5 סצנות משמעותיות של חלומות שונים.

ArchangeI

New member
גנבו לי את הכותרת (דודי!)

חלמתם פעם חלום צלול? כן, הרבה יותר מפעם אחת לשמחתי :) אם כן - ניהלתם יומן חלומות? בעבר כן, הייתי נוהג לקום ולרשום את החלומות על דפים ובשלב מסויים גם במחשב אבל כיום לא. יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? אני דיי בחופש, מה גם שתמיד אפשר לישון 10 דקות פחות.. זמן זה לא הבעיה כאן (עוד מאט צבא, רק במקרה הזה כן:). במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? בתקופה, "בערך" לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? כן, הייתי נוהג לשחזר את החלומות בראשי בדיוק ברגע שהתעוררתי ללא לכתוב אותם והגעתי לאחלה חצלולים.

Miss Naama

New member
--

חלמתם פעם חלום צלול? כן. אם כן - ניהלתם יומן חלומות? לא. יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? לא, אני עצלנית
. במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? ניסיתי, לא התמדתי יותר משניים שלושה חלומות. לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? בטח.

Miss Naama

New member
האמת היא שהגעתי לפורום הזה

לפני שנתיים, ואני סתם עושה גיחות מדי פעם

sh00sha

New member
תשובון שלי =]

חלמתם פעם חלום צלול? ----- אכן כן=] אם כן - ניהלתם יומן חלומות? ----- בהתחלה כן...
יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? ----- זמן יש אבל כוח אין =( במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? ----- אוף אתה חופר ורגשות באשמה מתחילות לעלות... לא לא התמדתי
לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? ----- אכן כן אך התוצאות הרבה פחות נחמדות... וזו שאלה מורכבת מדי בכדי לענות בשורה אחת אני דיי בטוחה שהיכנשהו בפורום דנו בסוגיה...

oneman2

New member
תשובות

חלמתם פעם חלום צלול? כן אם כן - ניהלתם יומן חלומות? לא יש לכם זמן, במשך 10 דקות כל בוקר, לכתוב "יומן חלומות"? זמן יש, אבל רצון... זה כבר משהו אחר במידה ואתם כותבים/כתבתם יומן חלומות, התמדתם בו? לא לדעתכם, אפשר להגיע לחלום צלול בלי לנהל יומן חלומות? כן. היו לי חלומות צלולים עוד לפני שידעתי מה זה חלומות צלולים.

לקשמי

New member
והתשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. בוודאי שחלמתי חלומות צלולים. ואפילו מדהימים ביותר. 2. ניהלתי יומן חלומות אבל לאחרונה הזנחתי את הנושא. בימים האחרונים אני מתחילה לחזור לזה שוב. 3. כמו שאמרו לפניי - זמן יש, כוח לא תמיד יש. מה גם שלמרות שאני מנהלת יומן חלומות אני לא תמיד זוכרת את החלומות שלי. 4. אפשר להגיע לחלומות צלולים בלי יומן חלומות ואפילו בלי לתרגל בכלל. (מדברת מניסיון. לאחרונה היו לי לא מעט חלומות צלולים גם בלי לתרגל), אבל כשמתרגלים החלומות הצלולים הרבה יותר נשלטים והרבה יותר מדהימים, כך שמומלץ בכל זאת להתמיד, הן ביומן חלומות והן בבדיקות מציאות. :)

למעלה