קפהראקסאת

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gifקפהראקסאת

יום שבת שעות אחה"צ לפנות ערב ואני בדרכי לעיר הבירה הלוא היא י-ם,כאשר הגעתי רצתי לעשות שני דברים,האחד לחפש מקום להוציא כסף (נו מה חשבתי לעצמי י-ם ועוד בשבת ) ועוד דבר נורא מקל, טוב התחלתי ללכת ברחובות ירושלים לחפש אחרשני הדברים בקיצור אחד מתוך השנים מצאתי והדבר השני מצריך טיול חוזר לירושלים . אחרי שמצאתי את עצמי מתגלגל ברגל לעיר העתיקה המקום הראשון שדרכה בו רגלי היה הרובע הנוצרי של העיר העתיקה , איזה מראות איזה ריחות (חבל שרק לא היה לי משהו ממש נדרש) בקיצור כולי מבואס ואני עושה את דרכי לכיוון הכותל ושם קיבלתי מחזה סוראלסטי הלקוח מסצנה של היצ'קוק כל הקיר של הכותל מלא בציפורים וביהודים מאמנים (פינגוינים ) בכל מיני צבעים וכולם יושבים חלקם קוראים חלקם אוכלים וחלקם מחכים לתפילת ערבית והבדלה , אחרי שיחה קצרה עם זה שמנהל אותנו וביקשתי כמה דברים פעוטים (אתם מכירים את זה) עזבתי את המקום והתחלתי לחפש את הדרך החוצה מהרובע היהודי - ארמני ואחרי שמצאתי את הדרך החוצה ועוד דבר מה בדרך עשיתי את דרכי לדובדבן שבקפצת שלשמו באתי לעיר הבירה . "קפה ראקסת"- מופע הגאלה . למי שלא ראה את מופע הגאלה מפסטיבל אילת קיבל שידור חוזר של המופע ,מה אני אגיד לכם איזה מופע מדהים איזה ריקודים,אחת אחרי השניה עלו: נילי,נטלי,פיפי,דורית,אורית,מרים,אסי כל אחד נתן שני ריקודים האחד יותר טוב מהשני וכל אחד נתן את האינטרפטציה הפרטית שלו לעולם הזה שנקרא ריקודי בטן או מחול מזרחי אני מרשה לעצמי שמאי שם בשורה ראשונה לומר שלושה ריקודים משכו את עיני בצורה יוצאת דופן האחד הוא ביצוע אנסטורמנטלי סופני לשיר הנערה ממצרים או בשמו המקורי מיסרלו (חלקכם מכיר את הציבוע הרוקיסטי הלקוח מתוך הסרט ספרות זולה) הריקוד השני היה ריקוד ונגינה על סאגת קטע שהשאיר אותי פעור פה לאורך כל המופע,וקטע שאני באופן אישי מכיר אותו אבל הביצוע שלו אתמול היה אחר ושונה . רציתי בזו הבמה למור תודה גדולה לכל מי שהופיע שם. המחיר היה שווה הנאה צרובה לאורך כל הדרך. תרשרו לי להרים לכולם כוס גדולה של עאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארק לחיים חברים

dorityeyni

New member
עעאאאאאאאאאאאאא - רק

תודה לך דור שהטרחת עצמך עד לעיר קודשינו, להופעה הכשירה למהדרין. נהנתי לראותך בין יושבי הקהל בבית שמואל. שבועעעע ה טוב. דורית

תמונה מאחורי הקלעים

באדיבות מלצמתה של ויוי, מזכרת מאחורי הקלעים, פיפי ומרים בדיוק מתאפרות... אז יש לנו את נטלי, נילי, ג'אדי, אורית, ויוי ואסי.

ודורית ייני, כמובן

לבושה בלבן.... ועוד תמונה של ויוי ונלי ואורית מתוכנן לנו קיץ עם קפה ראקאסאת אקטסרא... על כך תבוא הודעה בהמשך. פסטיבל אילת כבר יצא לדרך, 18-20 בינואר 2007, עוד נחוג ונחגוג, תודה למשתתפות על ההופעות המרשימות, לקהל האמיץ שגדש את האולם לשעתיים של ערב מיוחד, עם הבמה היפה ושוב תודה לג'אדי על העזרה בהקמה ולויוי על האיפור, צוות מנצח לא מחליפים... ציטוט של יעל. מקוות לעוד תמונות באדיבות גלי וגליה. מאיתנו באהבה, יעל מואב ואורית מפציר

../images/Emo24.gifהנה דורית היפיופה

מורתי האהובה שכל פעם מחדש אני נהנית לאפר אותך. איתך פוראבאר דרלינג, בטח שצצות מנצח לא מחליפים

jadi5

New member
ויוי כפרה שימי לב

החותמת היא פסטיבל אילת לא התמונות לא אני העליתי אותם,

jadi5

New member
ה הההה -תמונות - קפה-ראקסת

הגיעו התמונות חם מהתנור מ - הצלמת גלי תיבון תהנו.....

jadi5

New member
בהמשך אשלח עוד.....

אהלן, זהו אני מתארגנת לל"ג בעומר. בערב אשלח עוד. ביי

תמונות שצילמתי בבית שמואל

פיפי נס המדהימה היתה לי הזכות להכיר אותך באופן אישי ונהניתי מאוד לאפר את שתי עינייך המדהימות ביג בוסססה

למעלה