פוקה לנכדתי נכדתי ביקשה פוקה אז הכנתי לה באהבה רבה,,,חם חם מהתנור....הצבע עדיין טרי
5 50מרלין New member 23/1/07 #1 ../images/Emo66.gifפוקה לנכדתי נכדתי ביקשה פוקה אז הכנתי לה באהבה רבה,,,חם חם מהתנור....הצבע עדיין טרי
../images/Emo66.gifפוקה לנכדתי נכדתי ביקשה פוקה אז הכנתי לה באהבה רבה,,,חם חם מהתנור....הצבע עדיין טרי
ע ע י ד י ת ב New member 23/1/07 #4 אחלה פוקה גם אני הבטחתי פוקה לבן שלי - אז אני מקווה שבקרוב גם לי יהיו תמונות
ע ענת אורפז New member 24/1/07 #7 50מרלין ../images/Emo140.gif מתוקה הפוקה שלך !!! תגידי, אפשר לאמץ אותך בתור סבתא ??? אני מקנאה כל כך בנכדה שלך - כל הרהיטים והבובות, איזה כייף שיש סבתא כזו מוכשרית !!!
50מרלין ../images/Emo140.gif מתוקה הפוקה שלך !!! תגידי, אפשר לאמץ אותך בתור סבתא ??? אני מקנאה כל כך בנכדה שלך - כל הרהיטים והבובות, איזה כייף שיש סבתא כזו מוכשרית !!!
ר רותי קמפלר New member 24/1/07 #14 פוקה מקסימה../images/Emo140.gif ממש חמודה הפוקה בטוח שהבת שלי מאוד היתה שמחה לאמץ סבתא כזאת למרות שפוקה כבר יש לנו וגם ריהוט
פוקה מקסימה../images/Emo140.gif ממש חמודה הפוקה בטוח שהבת שלי מאוד היתה שמחה לאמץ סבתא כזאת למרות שפוקה כבר יש לנו וגם ריהוט
5 50מרלין New member 24/1/07 #10 ../images/Emo6.gif למה לא?? כך יהיו לי 2 נכדות ו-2 נכדים ותודה למגיבות
ר רונאסטל New member 25/1/07 #15 היא מקסימה ונראית ענקית והפה שלי עוד לא נסגר מהארון והשולחן והפלטה למטבח....
5 50מרלין New member 25/1/07 #16 ../images/Emo6.gif רוננאסטל - תסגרי תסגרי...איזה חמודה את...והפוקה לא כל כך גדולה (זה רק הראש...חחח)היא בגובה 35 ס"מ
../images/Emo6.gif רוננאסטל - תסגרי תסגרי...איזה חמודה את...והפוקה לא כל כך גדולה (זה רק הראש...חחח)היא בגובה 35 ס"מ