פגישה עיוורת

../images/Emo66.gif פגישה עיוורת

פעם פגישה עיוורת נוצרה לאחר התכתבות בדואר, והיום זה בא לפעמים אחרי 10 דקות של שיחה. אני תמיד מובך בה. איך אפשר לסגור יפה פגישה עיוורת בל שהצד השני ירגיש חרא עם זה? איך אפשר לשמור על נימוס ולומר לצד השני שזה לא מתאים..זה כנראה רק ענין של אגו. שבוע של אהבה

לירונר

New member
תשמע... תראה...

תמיד אפשר להפגש שוב, ורק בפגישה השנייה להגיד את מה שהחלטת. ככה תראה לצד השני שבכל זאת ניסית לחשוב על זה יותר לעומק (גם אם לא עשית את זה...), והוא יראה שלא נפנפת אותי חצי שעה אחרי שנפגשתם. זה באמת מה שעושה רע, עצם העובדה שלא לוקחים את הזמן לחשוב יותר ברצינות ולעומק. אמנם יש אנשים שתוך חצי שנייה יכולים לדעת שזה לא זה, אבל הבנאדם שמולם לא יודע את זה, ואם יגידו לו בסוף הפגישה שזהו - זה יראה ממש כאילו אין סיכוי. תן את הרושם שבכל זאת חשבת על זה, זה יעלה גם לצד השני את האגו, והוא ידע שאם זה לא הולך איתך - זה יכול בהחלט ללכת עם אחר.

guy1974

New member
האמת תנצח ../images/Emo8.gif

אני חושב שהכי נכון יהיה פשוט לומר את האמת ולא למשוך את זה סתם. מטבע הדברים פגישה עיוורת טעונה במתח רב, איך הוא נראה? מה הוא לובש? האם אני ימצא חן בעיניו... ועוד מיליון מחשבות, קשה להיות משוחרר בפגישה עיוורת ולכן הידיעה שככה זה הולך להיות רק יכולה לשחרר קצת. אני לא טוען שאם הגעת לפגישה עיוורת תזרוק את כל האמת בפנים וזה בהחלט לא יהיה במקום לבוא ולהגיד "שמע, אתה מכוער,לא מתאים לי!" אבל לבוא ולהגיד "לא מתאים לי" זה בהחלט לגיטימי, ואני חושב שהצד השני ירגיש טוב יותר לשמוע את זה ככה ולדעת שאתה דובר אמת מאשר לשמוע איזה תרוץ מסריח.

amet

New member
אני תמיד אמרתי שזה חלק מהמשחק

אין מה לעשות, כשלצד השני לא מתאים, אני הייתי מעדיף לדעת בהתחלה אולי נפגעתי וכו´, אך עם הזמן למדתי שזה חלק מהמשחק, לפעמיים אני אמצא חן בעיניי משהו ולפעמיים לא. אני לא מאמין בלהיות שם בשביל שהוא ירגיש טוב לא מאמין בלשחק אותה כאילו חשבתי על זה ומה איתי? איך אני ארגיש, הליות שם?. אנחנו גם יודעים שאי אפשר לרצות את כולם תמיד יהיה מי שייפגע מהדרך שלנו תמיד יהי מי שלא יכבד את הרצונות שלנו ובכלל הסיבות הם רבות, ומי מכיר את האי קבלה הזאת יותר טוב מאיתנו.... אני אסכים עם גיא שעדיף לומר את האמת בדרך נעימה, לא בוטה, אל בלי משחקי מילים, כי בסוף אתה עלול להתבלבל. אתה יכול לומר את זה עם חצי חיוך. ושוב זכור: לעולם לא נוכל לרצות ולספק את כולם תמיד יהיה מי שייבחרלהיפגע ממך במסע שלך באהבה אמט

Guy K

New member
פגישות עיוורות...

השאלה היא לאיזה מטרה נוצרה הפגישה העיוורת. אם אנחנו מדברים על פגישה עיוורת למטרת סטוץ חפוז אין שום בעיה - הסטוצים האלה מבוססים בעיקר על משיכה מינית, ולכן אם היא לא קיימת - מכל סיבה שהיא, אתה פשוט אומר בשיא הנימוס, מצטער אבל זה לא זה - ונגמר העניין. מאחר ומדובר בפגישה אחרי עשר דקות של שיחה רוב האנשים שתפגש איתם יבינו שאין משיכה מצידך ולא יסחבו את העניינים. אם הם ינסו לתמרן אותך במילים למרות שאתה לא מעוניין, זו כבר בעיה שלהם ואז אתה יכול להרשות לעצמך להיות אסרטיבי וללכת. אם מדובר בפגישה שלא למטרת סטוץ אלא מה שנקרא היכרות לעומק....
אז אני מתאר לי שדיברת עם הבחור קצת יותר מעשר דקות. כדי שפגישות כאלה יצליחו בדרך כלל כדאי לדבר עם הבחור יותר מפעם פעמיים - כדאי לעשות את זה למשך לפחות שבוע, לראות שבאמת הבנאדם מענין אותך וזה לא רק קטע של בדידות ווירטואליות. אח"כ תעבור לטלפון והחלפת תמונות אם בא לך, ורק אח"כ תפגוש אותו. ואז כשתפגוש אותו, אחרי שאתה כבר מכיר אותו בצורה מסויימת, יהיה לך יותר מושג מה אתה הולך לפגוש. ואם אז הוא לא נראה לך, תעביר איתו חצי שעה של קפה ועוגה. אם עניינתם אחד את השני למשך התקופה של החיזור באינטרנט, בטוח תצליחו להנות מחצי שעה של שיחה. ואז אתה פשוט אומר בכנות מלאה - אתה בנאדם מענין/מצחיק/מקסים - אבל אני לא חושב שזה יעבוד. ואם הוא מתחיל להתבכיין "אבל למה?" - אף פעם אל תענה על השאלה הזו כי היא תגרום לו טראומות. פשוט תגיד לו שאתה לא חושב שזה יעבוד ביניכם. בהצלחה!

אחלה פיתרון

פשוט לומר- אני חושב שזה לא יעבוד. ואם הוא מתנפל עליי כבר במכונית בנשיקות, כי אנחנו במקום חשוך? אז מה לומר- שלא ציחצחתי שיניים? בסהכ- החשוב יותר הוא באמת לפגוע עד כמה שפחות בצד השני ובעיקר אם הוא צעיר וחסר נסיון, ועדין מכיר פחות את הצדדים הטובים שלו.

למעלה