עיר הנוער

double M

New member
מצטער....

אחרי המקרה שקמתי בבוקר עם שלוש שישיות בירה ריקות, שתי כבשים עם חוטיני קרוע, מחבט בייסבול, גמדון גינה, איגואנה וחמש עשרה שפכטלים משומשים... קיצר מאז אני כבר לא גומל בהנאות מיניות.

סיונול

New member
וואט../images/Emo35.gif זה הייתה אתה?../images/Emo2.gif תבדוק אם

חסרה לך ראסטה... כי לי קרה את אותו דבר רק שחזרתי עם ראסטה בחזייה....

סיונול

New member
שיט.. אז גם הילד לא שלך...:/

דווקא הוא עם יצא עם ראסטות בלונדיניות.. אמממ... דרור...

אני באה אה אה באה אה אה ../images/Emo9.gif

לראות את כולכםםםםםםם אוייייייייייייייייייי...... חלוום שמתגשם!!! והדר... יאמי... עופרי כפרה עליך בא?

סיונול

New member
חחחח ממש חלום:)את רואה אותי.. אז

אם כבר סיוט משו..:/ ורכבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ר כ ב ת ( אין כזה של רכבת...
) פאן פאן פאן

י'מפגרת... את לא סיוט ../images/Emo11.gif

אני נוסעת כל יום ברכבת בעעעעעעעעעעעע......

The Macker Girl

New member
אז הנה כל הפרטים על "עיר הנוער":

יום חמישי, ה-28/8, במגרשי אלי רן (מאחורי 'מרכז הקונגרסים'). כל העניין יימשך משעה 20:00 בערב עד שעה 5:00 בבוקר (כמובן שזה יכול להתארך או להתקצר, בהתאם להופעות). המתחם ייפתח כבר בשעה 18:00 בערב. מחיר כניסה: 10 שקלים חדשים. מופיעים: מוקי, היהודים, שוטי הנבואה, הדג נחש, דנה ברגר, מוניקה סקס, ועוד שתי להקות חיפאיות-צעירות: 'אנפרופו' ו'מתחת לאפס'. אני שם, ואתם?

holly shit

New member
וואי נשמע טוב

וזה רק 10 שקל?? לחיפאים או כולם ובעסה שזה בחיפה זה רחוק:( ואני אם אני אצליח לשכנע את החברות לבוא איתי אני שם (בטוח לא אצליח) אני מקווה שלא שכחתם ממני לא הייתי פה כבר המון זמן

holly shit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

*דמעה זולגת* איזה התרגשות סתם.. וואי 10 שקל זה פצצה רק חבל שזה בחיפה זה משלים את המחיר הנמוך של הכרטיס להופעה רגילה

The Macker Girl

New member
10 שקל לכולם, לדעתי...

למרות שאם זה רק לחיפאים, המחיר לא יהיה יותר מדי גבוה מהמחיר הזה...

סיונול

New member
כל מי שרוצה דייט איתי בנסיעה לחיפה

מוזמן כי הדר מעדיפה את מיכל....:( ואני שם!!!! בעצם.. אמממ... כסף... נם!!! טוב נרד לצומת או משו כזה..:/

חחחחחחחחח !!

נעשה עסק , את הדייט שלי ברכבת :) ( נכון מפתה ?? את חייבת להודות !!) ומיכל הדייט שלי בהופעה ! סתם בובה !! תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב , את ואני שם !! אה...ותתכונני להיפרד מהמכנס השחור שלך...כי מתי שהוא אני יקח לך אותו השבוע !!

למעלה