עזרה בבקשה

• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
../images/Emo66.gifעזרה בבקשה

מצורף להודעה שלי לינק,אשמח אם תעזרו לי.
תודה מראש והמשך שבוע נעים... נ.ב: אני קוראת סמויה
בפורום כבר הרבה זמן,והגיע הזמן להיחשף. אני ענת(י)...17 וחצי ....מי אתם?

הלינק הזה לא נפתח לי ../images/Emo5.gif

אולי זה שוב המחשב שלי (מה לעשות, זה המחיר שצריך לשלם כשנותנים למחשב את השם "זעם")... בכל מקרה, אני Rogue... ברוכה הנחשפת... אררר... אבל אני די בטוח שקוראת סמויה לא תזדקק לכך שאציג את עצמי בתור חתול ירוק עם שלוש עיניים, פיצול אישיות משולש וגם לשון חדה כמו סכין
Rogue ביישן

apl

New member
האמממ כן...קוראת סמויה..:)

מזמן לא קראתי פה אבל התפנה זמן כי חוזרים לספסל הלימודים-בלאגנים בקרוב וצריך להעניק מעט תשומת לב לאנגלית שלי
... חוצמזה שאני בדרכ בפורום אחר בדר"כ אז שיציגו את עצמם שאר חברי הפורום אניוואי
..

apl

New member
אז ככה....מכיוון שהלינק עושה בעיות

ולא נפתח...אני אכתוב את מה שאני צריכה:)... אני מחפשת אתר שיש בו סיכומים\הסברים בספרות אנגלית או כול עזרה אחרת במציאת סיכומים שכאלו. יצירה ראשונה היא סיפור: ALL the years of her life\by Morley Callaghan יצירה שנייה-שיר: The road not taken\by Robert Frost שניהם מספר הלימוד THE ACB ANTHOLOGY\JILL SEGAL- אריק כהן. תודה, apl

apl

New member
תרגום קטע.....

אם יש פה אנשים שטובים בתרגום,אז אשמח שהקטע הבא יתורגם
לקוח מאתר יוהל"ן...שלא יתלוננו שלא אמרתי
אז ככה: תמונת מצב ומגמות: מאז הקמתו של צה"ל עבר שרות הנשים שינויים רבים אשר הושפעו הדדית הן משינויים בחוק שירות הביטחון,הן מהלכי הישראליות והן מהצרכים המשתנים של צה"ל. השינויים בחוק בישראל עיקרם יצירת בסיס לשיוויון הזדמנויות בין נשים לגברים. מגמות אלה בחקיקה באות לידי ביטוי לחוק שירות הביטחון בשנת 2000 , הקובע כי "דין יוצא צבא אישה המשרתת על פי התנדבותה כדין יוצא צבא גבר",הנוגעת בשרות הציבורי ובשוק העבודה. השינויים במדיניות הצבא ביחס לשרות הנשים נגעו לאורך השירות,אופי השירות,ושרות המילואים. סטטוס שילוב הנשים במקצועות השונים מצביע כי נכון לינואר 02 ,81% בשרות החובה מוגדרים כפתוחים לנשים,אולם רק ב-49% מהמקצועות משובצות נעים בפועל. גם הפרקטיקות הארגוניות ביחס לנשים עברו ועדיין נמצאות בתהליכי שינוי,בהן בעיקר פרקטיקות המיון.בפרקטיקות המיון ניתן לאפיין את השינויים שמטרתם שיפור מיצוי הכוח(המשאב) הנשי. השינויים בפרקטיקות ההכשרה כשינויים שמקורם התייעלות לצד מגמת מעבר מהכשרה על בסיס מיני להכשרה על בסיס תפקידי. עם זאת,מעבר לכול השינויים,עדיין מאופיין שירות הנשים בצהל בשני עקרונות מייחדים,בהשוואה לצבאות אחרים לשרות הגברים: צה"ל הוא הצבא היחידי בעולם שמחייב גיוס נשים כחוק. תודה מראש... ובדרך אני מזכירה לגבי השאלות האחרות שלי בשרשור...

apl

New member
../images/Emo26.gif התרגום הוא מ...

"תמונת מצב ומגמות"......------>"גיוס נשים כחוק"...

apl

New member
../images/Emo4.gif אני מקפיצה-זה חשוב

..........................................

למעלה