סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo66.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אממ... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נגמר פסח ספר השבוע: אה... סרט השבוע: אממ... סדרת השבוע: אה... שיר\דיסק השבוע: איה כורם - לאלף את הסוסים ציטוט השבוע: The minute you start caring about what other people think, is the minute you stop being yourself. תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שייגמר

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: אממ... שישי.. נראה לי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חזרה לשגרה. קצת מבאס כשהשגרה זה בצפר, אבל מילא:p ספר השבוע:--- סרט השבוע:-- סדרת השבוע:סטארגייט, ואתמול פרק מעולה פשוט של על טבעי! שיר\דיסק השבוע: סינרגיה- ג'אם. ציטוט השבוע: "וזה הרגע להגיד לו תשתחרר מזה, וגם אם אף פעם לא הצלחת זה בסוף יקרה." - משפט מעודד מהשיר הנ"ל. תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:מלא מלא מתכונת.. 4 למען האמת.. אז הדבר שלו אני מצפה ביותר זה שבת. שבוע מוצלח!

ranch22

New member
אממ...

היום הכי טוב בשבוע:ראשון הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חג עם אוצרי, מיכל ושי. ספר השבוע:"חשוב על מספר" סרט השבוע:- סדרת השבוע:"כוכב נולד" שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע: תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:-

ranch22

New member
אה נו....

ואם מישהו התעניין בשלומי לאחר כל הפעמים שלא הרגשתי טוב בזמן האחרון - ביום רביעי האחרון באמצע הלילה נסעתי לבית חולים וגילו שקיבלתי באופן די קשה כנראה את מחלת הנשיקה... לפחות אני יודעת מה יש לי... :/

שיר m

Well-known member
../images/Emo201.gif

מחלה מעצבנת ביותר... מקווה שלא היית בבי"ח יותר מדי.. רפואה שלמה ומהירה

ranch22

New member
היה לך?

או שיש לך במקרה המלצות לשיפור המצב? תודה רבה רבה!!!

שיר m

Well-known member
כן

אבל זה היה ממש מזמן, וזה דיי מודחק... לצערי אין לי המלצות... אבל מתישהו זה נגמר, גם אם לוקח זמן...

ranch22

New member
לצערי

זה לוקח הרבה זמן :/ אבל תודה רבה על העידוד!!!

ranch22

New member
עדיין לא...

אבל מקווה שיהיה בסדר בקרוב. תודה רבה!!!!

ranch22

New member
אמממ....

מותח מאוד ומעניין, אבל הרוצח חולני בטירוף, והקטע עם המספרים גדול.

למעלה