משהו קטן לשבת

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gif משהו קטן לשבת

כולכם מכירים את הזוג הורסיו ואישתו (שיט... ברח לי השם) אז קבלו בקטנה קטע מהופעה שלו. תהנו

רזלה

New member
זה לא הורסיו ההורס......./images/Emo58.gif

צועני יקר הקטע ששמת הוא קטע מוכר שמסתובב ברשת כבר כמה זמן. אין לי מושג מי הרקדן, אבל אין ספק שהוא מעולה, וניכרת בו ההכשרה של בלט קלאסי.
לגבי ביאטה והורסיו (ההורס) סיפואנטס...
איזה שם... הורסיו ידידנו ממוצא דרום אמריקאי. והבחור הנ"ל נראה מאוד מאוד אירופי...אם לא ארי טהור במוצאו. רצ"ב לינק לאתר שלהם. יעל

קונקי1

New member
תודה יא אמורה, לחצתי ראיתי ו- ../images/Emo5.gif

זה נראה יותר כמו פרודיה מאשר ריקוד ...

בת יענה שיכורה? או על אקסטזי?../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם בגלל האיכות הירודה של הסרטון (מהירות לא טבעית, מהירה יותר מהרגיל) הרקדן נראה רוקד על אקסטזי או שככה הוא רוקד על באמת... ביקורת הורסת, קטלנית: מה זה? זה נראה לי כמו בת יענה שיכורה שברחה מגן החיות (בטח מטיילים ישראלים נתנו לה לשתות בירה "שקט, דבר חלש...") או רקדן ב"אפטר פרטי" על אקסטזי? מה זה הנוצות שמתנופפות לו על הבגד? או שעיניי לא רואות טוב (בגילי המופלג והאמיץ)? האם הוא תלש את הנוצות מבת יענה והדביק לו על התחת? ומה זה תנועות "הסטרפטיז", שהוא מבצע עם האגן? בהחלט מתאים, מבדר ומהנה לקירקס מדריאנו בקיץ חם ומהביל של חודש אוגוסט, אי שם ברחבי הארץ. טוב די (בטח אקבל פה כבר על הראש, אבל למי אכפת יש לי ציצ... סליחה גב רחב וגדול....) ביקורת טובה: טכנית מבצע היטב את התנועות יציבה טובה דרוש שיפור בתנועות הידיים החדות מידי מה עוד? מספיק ליום אחד, טוב שהוא לא קורא ת'הודעה שלי. לא חותמת.

שושוצ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן, טוב שהוא לא קורא, ושנשארת בעילום שם

למעלה