משהו די טפשי

../images/Emo66.gifמשהו די טפשי

אני הולכת אבל אין לי רגליים, יש לי לשון אבל אני לא יכולה לדבר. מי אני?

Prophet

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo129.gif

נעל. נקודות שיעמום: .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

למעלה