מספר שותפים

  • פותח הנושא r1233
  • פורסם בתאריך

r1233

New member
../images/Emo66.gifמספר שותפים

לדעתכם, 4 שותפים בדירה זה יותר מדי? מצאתי דירה שממש מצאה חן בעיניי, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי 4 שותפים, גם מבחינת רעש והמולה בבית וגם מבחינת מקלחת (יש אחת בבית). מה דעתכם?
 

NightElf

New member
בהחלט נשמע יותר מידי...

מניסיון, להיות אפילו עם עוד שותפ\ה אחד\ת זה הרבה (2 בדירה סה"כ), 3 נשמע לי כמו קהל, ו-4 זאת מסיבה
השאלה אם העלות הנמוכה (שאני משער שתהיה כזאת), שווה את המגורים בקומונה שכזו.
 
מניסיון אישי

גרתי שנתיים עם עוד 3 שותפים. בד"כ היה מצב של 3 שותפים שהסתדרו יחסית טוב והרביעי תמיד עשה בלאגן לכלוך וצרות. לדעתי- שותף אחד גג ולא יותר. הסיכון פה שהכל יהרס גדול מדי ולא שווה את זה. אלא אולי אם מדובר בארמון של כמה קומות עם שקט ופרטיות לכל אחד ושותפים שלא נמצאים בבית יותר מדי. ככה היה אצלי לפעמים.
 

מותר לי

New member
נשמע כמו צבא...

בבית החייל היינו מספר דומה של בנות בפועל (היינו רשומות 8, אבל תמיד 3-4 לא היו...) יותר מידי, במיוחד שיש רק מקלחת אחת...
 

SPnage

New member
בהחלט אפשרי, אבל תלוי בדירה

אני גר בבית של 4 שותפים, אבל זה בית פרטי, 3 מפלסים, 2 מקלחות, 3 שירותים וגינה קטנה (וואו אני נשמע כמו מודעה להשכרה). יש גם סלון ענק, ככה שממש אין בעיה של צפיפות. כמובן שזה מאפשר לגור בדירה טובה ונוחה במחיר נמוך. במקרה שלך, 4 אנשים על מקלחת אחת נשמע לי יותר מידי. גם בנושא הרעש זה יכול להיות בעייתי. אצלי הסלון והמטבח נמצאים במפלס נפרד מהחדרים ואז יש פחות בעיה של רעש, אם לא זה יכול להיות בעייתי.
 
למעלה