מחאה לאן ?

שויי

New member
../images/Emo66.gif מחאה לאן ?

התחברתי להיענות הדלה אתמול בהפגנה, לא יודעת... אחרי ששמעתי את תגובת דפני על וועדת טכטנברג, ... ההפגנה צריכה להתבגר כבר נו...

הדסהש1

New member
../images/Emo10.gifהאכזבה היתה צפויה לאחר מאורעות הדרום

נראה שבוע בהא עם יצליחו להוציא מליון כמו שהבטיחו.בנתיים לא זז כלום

יש לי תחושה שלא ניצלו בזמן את המומנטום , ישנה

עייפות מסויימת בקרב הציבור. חוששני שהפגנת הענק הצפויה תהיי עליבות למחאה

זה היה ברור שכך יהייה...

זה התחיל במחאה צודקת אבל הפך להיות מעין פסטיבל ואוטוטו האוהלים ייעלמו והדיירים יחזרו איש איש לביתו.

שויי

New member
../images/Emo45.gif אנחנו צריכים תוכן והדברות

היום גיגלתי קצת ומצאתי אתר שנקרא שיתוף הציבור הקישור אליו הוא http://hidavrut.gov.il/ אולי תתנו דעתכם בו. פעמיים נמחקה לי הודעה זו בדרך די מסתורית והנה אני שוב....

והנה עכשיו בחדשות סיפרו שבשבת

בעצרת המיליון שמתוכננת , יופיעו חינם אין כסף שלום חנוך ואייל גולן ....רק ככה אולי יבואו ההמונים , אז באמת , המחאה הופכת להפנינג שיצא מכלל שליטה , חבל !

אני בדעה ששום מחאה לא תשנה ../images/Emo7.gif

כאן כלום. לדוגמא: ביבי נבהל בחודש שעבר ומנע עליית מחיר הדלק. וראה זה פלא המחיר עומד בשבוע הבא לעלות. זה היה כדי לסתום פיות. הוא לא יוצא אל העם, מתחפר במקומו, לא מקצץ ממשלתו הגדולה, מעלה משכורות שרים בלי להניד עפעף. ולמה יש תקציב לשנתיים? הרי כל שנה נתונים משתנים בשטח וצריך לדון שוב בתקציב. אז אנחנו המדינה היחידה בעולם שאושר לה תקציב לשנתיים. למה לא? יכולים להרשות לעצמנו. אז נראה לכם שמליון איש ברחובות יעשה משהו??? ימשיכו לעשוק את הבינוני . ומן העני אין מממילא מה לקחת. זה עצוב אבל זה המצב.

הדסהש1

New member
כבר מדובר על אפשרות לקפל את המאהלים לאחר

שבת המיליונים אם תהיה.גם מתחילים להיות סדקים בין המוחים וגם שנת נלימודים בפתח.ועדיין לא באו איתם למשא ומתן.

שויי

New member
שלומיתק'ה, יש לך פיתרון?

או איזה רעיון לקדם את עצמנו למצב נוח יותר, שוויוני יותר?

לחזור לתקופת היו ימים וכשבגרוש היה חור../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

אכן היו ימים שגידלנו את ילדינו על תנועת הנער ועל שויוניות, הבתים היו פתוחים עבדנו הסתפקנו במועט והיה הכול. ולא החסרנו דבר. כי לא היה את כל השפע הזה שיש היום. שבטוח חצי ממנו נזרק. נכנסים לסופר עד שמוצאים את גבינת "טוב טעם" צריך חצי שעה כי היא במדף ממש לא בולט. מחירי הבשר, הירקות, גבינות, מים, חשמל, דלק, טלויזיה, מיסים, גני ילדים, חוגים ................הרקיעו ורק המשכורת נשארה כשהיתה. אפשר כבר להמר את השטר של 200 ש"ח למטבע עם חור כי גם לו כבר אין כח קניה. כמו בגרוש זה שבתמונה

לצערי לא, שווי

אין לי פתרון ואני בהחלט בעד המחאה אהל צר לי שאיני מאמינה שתעזור. איזו דוגמא מהווים המנהיגים? איפה ראש הממשלה? שיגיע לכיכרות שידבר , שיסביר ואולי יבטיח? אבל לא להעלם.........לשתוק, להקים וועדות ממש שיטה. איפה הקיצוץ בממשלה? מה זה הגודל הזה? התתי שרים , השרים בלי תיק. למה לא יקום מישהוא ויאמר "אני מוותר על חלק ממשכורתי? או על מכונית פאר, או על תוספת שכר. קצת דוגמא אישית אז מה הואילו שהורידו את מחיר הסמל- הקוטג'? אני "מתה" לשינוי אבל לצערי לא רואה זאת באופק. אני בדעה שהכל מתחיל מהגדול למעלה.....................

אלי אי

New member
אני לא חושבת שיש מנהיגים. יש שליטים.

יכול מאד להיות שהמחאה גוועה וכל שנותר יהיה עפר ואפר.. אלא שכמו באפקט הפרפר, משהו בכל זאת זז. משהו שעדין אי אפשר לכמת אותו. רק בעתיד.. קרה משהו ראשוני. אני חושבת שאפילו "המארגנים" נבהלו מהגל שהקימו...הם למדו להרים את הגל, אך לא יודעים מה לעשות כשהגל למעלה. גם המשהו הראשוני הזה מראה שהעם לא לגמרי ישן ופלגמט...שאולי הפעם זה היה רק מערבל קטן, אבל בכל זאת היה. אין לי שמץ של מושג מה יהיה הלאה...אבל אני משוכנעת שבבחירות הבאות זה יחשב ומי שיזכה - יזכור. אני גם "מאוכזבת", אבל רואה את מה שקרה או קורה כאיזו התחלה של עם שבדק את יכולת ההשפעה שלו. ימים יגידו ואני בהחלט מקווה להיות חלק מהיגידו.

שויי

New member
אלי, הגל הזה עוד יגיע לשיאו

אני מסכימה איתך, הצורך לשנות קיים חזק אצל כולנו,,, מזה זמן שכולנו מרגישים שאי אפשר להמשיך ככה וזהו! והעתיד? אני חושבת הוא כבר כאן וכל השאלה היא באיזו דרך ננהל את האנרגיה הזו.

הבעייה שזה לא התחיל בגלל שביבי הוא

ראש הממשלה , זה קיים כבר שנים רבות וגם הממשלות הקודמות לא קיצצו מעצמם , העיניין הוא שנוצר כאן איזו שהוא מצב שהחבר"ה מהמחאה הכניסו את הפוליטיקה למחאה הזאת ומה שהם רוצים הכי הרבה זה להעיף את ביבי ....וגם את גלעד שליט הכניסו לקמפיין שלהם , לא נראה לי שזה קשור...בקיצור המחאה התחילה ב"העם דורש צדק חברתי " , דיור , שכר , וזה בסדר , אבל הם נסחפים קצת....הרבה....ולא נראה שלמישהו מלמעלה זה מזיז משהו.

נכון רונית, שזה לא התחיל היום

וגם ממשלות אחרות תפחו אבל תסכימי איתי שלא ככה. ובגלל שהמחאה החלה במשמרת של ביבי אני מצפה ממנו שירד לעם לומר משהו, שהוא מנסה לעשות משהו- שידבר בחוצות. איפה הוא? כולם ברחובות והוא? נכון שלא היו צריכים להכניס את ענין שליט אבל עובדה שגם בנושא זה , ביבי לא מצייץ. האם הוא ניגש פעם למאהל שלהם? הושיט יד. משהו........... הם יושבים ליד ביתך, איך אפשר? למרות הכל אני מקוה שלפחות את גלעד ישיבו הביתה.

שלומית , הוא בפגרה לא ../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

כן , נכון , את צודקת , נבחרי העם אף פעם לא יורדים אל העם , הם שולחים במקרה הטוב את העוזרים שלהם , אני מאוד מקווה יחד איתך ש"במשמרת" הזאת יחזירו הביתה את גלעד

שויי

New member
רוניתי, את מדליקה נורת אזהרה

זה באמת אסור שיקרה, לא משנה העדפות הפוליטיות שלי אם יש כאלה, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה הפלת ממשלה. נושא גלעד שליט כל כך עדין שאיני יודעת כיצד להתייחס לזה, שיעלו על כל במה אפשרית.

למעלה