לירזוש לירז אני מתה הלעיך אני חדשה פה אני החות של עדי עובדיה אכשיו אני פה וגם עדי אז בייייושש
J jchc1 New member 18/2/08 #1 ../images/Emo66.gifלירזוש לירז אני מתה הלעיך אני חדשה פה אני החות של עדי עובדיה אכשיו אני פה וגם עדי אז בייייושש
../images/Emo66.gifלירזוש לירז אני מתה הלעיך אני חדשה פה אני החות של עדי עובדיה אכשיו אני פה וגם עדי אז בייייושש
ע עדידוש 1425 New member 18/2/08 #2 טוב אז כמו שאתם רואים יש לנו פה עסק עם ילדה מאוד מוגבלת לא להתייחס אלייה עדיין לא הצלחנו לשים אותה בכלוב כל הזמן היא בורחת לא להתייחס אני מבקשת מימכם לא להתייחס
טוב אז כמו שאתם רואים יש לנו פה עסק עם ילדה מאוד מוגבלת לא להתייחס אלייה עדיין לא הצלחנו לשים אותה בכלוב כל הזמן היא בורחת לא להתייחס אני מבקשת מימכם לא להתייחס
J jchc1 New member 18/2/08 #3 ../images/Emo6.gif כמו שאתם רואים יש פו לי עסק אים נמישים ותונשים אז לא להיתיחס הלאה היברחה לי מהכולב של הנמשים
../images/Emo6.gif כמו שאתם רואים יש פו לי עסק אים נמישים ותונשים אז לא להיתיחס הלאה היברחה לי מהכולב של הנמשים
ע עדידוש 1425 New member 18/2/08 #4 גללללללללל אני יפרק אותךך את מציפהה את הפורוםםםםםםםםםם מפגרת יוו ה' למה אני חייבת לקבל את הבן אדם הכי דפוק בעולם בתור אחות למה?!
גללללללללל אני יפרק אותךך את מציפהה את הפורוםםםםםםםםםם מפגרת יוו ה' למה אני חייבת לקבל את הבן אדם הכי דפוק בעולם בתור אחות למה?!
N nuna19 New member 18/2/08 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל באמת יהיה נחמד אם תשרשרי בבקשה...
J jchc1 New member 18/2/08 #5 ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifלירז לירז את מלכה שלי ורק שלי אני אוהבת אותך מיכולם את אישה נחמדה ויפה אלוהים אצר אישה בשם לירז צרכי יפה ומדהימה אז תודה וביייי
../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifלירז לירז את מלכה שלי ורק שלי אני אוהבת אותך מיכולם את אישה נחמדה ויפה אלוהים אצר אישה בשם לירז צרכי יפה ומדהימה אז תודה וביייי
א אתי גאוליוב New member 18/2/08 #7 ../images/Emo122.gifלשרשר תשרשרי לאותן ההודעות שפתחת לא צריך 10000 פעם ליפתוח הודעות
A A t z a New member 18/2/08 #10 ברוכה הבאה../images/Emo80.gif אל תפתחי הודעה חדשה על כל דבר,תלמדי לשרשר... תהני כאן