חמישייי

Blue Aura

New member
2 מתכונות באנגלית, D ו-C.../images/Emo189.gif

הלך בסדר גמור.
היום התחלתי עבודה של 3 ימים, שמירה על גורה, שרק עוקרה. נפתח לה עוד פעם
בפעם ה-3. אני צריכה להתמודד עם זה עכשיו, כבר אתמול חשבתי מה יקרה אם זה יפתח לה עוד פעם. הקולר הגדול הזה, הצוורון בתוך הבית שלהם ואין מפתח. הבעלים אמרה להשאיר אותה ככה, הוטרינרת אמרה חייב לשים לה את הקולר 24 שעות. לא יודעת מה לעשות.
היא שמחה והכל אבל אני לא, אני דואגת. הפצע מתלכלך ואני לא יודעת מה יהיה איתו, אני צריכה מחר לתת לה אנטיביוטיקה ב-8:00 בבוקר אבל אני לא אהיה בבית ואמא שלי לא תיתן לה.
אני אצטרך לתת לה ב-6:00. ><" הלכתי לראות היום "ספיידרמן 3". גאד, איזה סרט טוב! אתם חייבים ללכת לראות אותו!
היה כיף. מחר עבודה, כמובן מביא לי את הדיכאון, עם זה שזה רק 4 שעות ביום שישי, בבוקר, אני חוזרת באיזה 10:30 הביתה אבל לא יודעת, אין לי כוח. לפחות מחר יש לי מושג מה אני צריכה לעשות.><"
מישהו? |נזקקלאהבה|

moshe present

New member
../images/Emo24.gif אל תשכחי...את אולי עובדת

אבל אני לומדת...את מקבלת כסף! כסף זה טוב!!

D a N i T a

New member
אורוויזיון חח ../images/Emo9.gif

אממ יום נחמד.... התחלתי ב10 והחלטתי לסיים ב12 כי לא היה לי חשק להישאר סתם שעה בשביל לחכות לשעה ספרות.... אז פשוט נסעתי לאשדוד חח
קניתי לאמא מתנה וחזרתי הביתה... קישטנו את כל הבית בבלונים ושלטים כאלה (הייתה לה יומהולדת) ומקודם הודיעו לי שאפשר לא לגשת ל06 השנה ולגשת רק ל05..... אז נראה לי שזה מה שאני יעשה..... אני פוחדת לדפוק את כל שאר הבגרויות שלי רק בגלל הבגרות במתמטיקה.... ואממ... השאלה היומיות: נעליים... אני אוהבת חצאי גרביים
וגם נעלי ספורטטט

Yoko Nakajima

New member
ani gam bati la-betsefer

vegiliti sheani lo lomedet hayom!! damn...be'etsem adif lalalala hazarti habayta vehethalti lahrosh lamagen be-safrut... s'emek im ze. hafirot!!! stam ma'afan kol ze, ve-gam nirdamti kama peamim be'emtsa hitkonenut....metish kitsur ah ve-ani kotevet kaha ki mashu needfuck im ha-ivrit, az sorry =\

Grey Faerie

New member
אבל לפחות היא מפתחת את החשיבה

יצאתי חנונית עכשיו נכון? :( סתם, מתמטיקה זה חרא. כימיה זה עוד יותר, ובא לי לחנוק את ברנולי המעפן הזה. יהיה טוב.

bAruLi

New member
הגעתי לבצפר ב7:30, יצאתי ממנו ב23:50.

זה מסכם את היום הזה
ראנים ראשונים על הבמה, החלפת תפאורות, תלבושות, תאורה. אימאלה, בגרות.

למעלה