חמישייי

moshe present

New member
../images/Emo66.gifחמישייי

אוףףף בצפר מטומטמםםם. אני באה לבצפר כמו ילדה טובה , ואז אומרים לי שמתחילים באחת עשרה!! לא יכלתם להודיע?? פתק קטן! זה לא קשה. אוף אני בטח אלמד עכשיו לתנ"ך או משו. אוי ואבוי... יאללה עוד מעט סופ"ש
שאלה יומייתתת- מה אתם יותר אוהבים -נעליים או סנדלים?! חחח. אני בקיץ לא יכולה להיות עם נעליים אני מתה. יום טוב לכולםםם אני הולכת ללמוד קצת :{

yaelush3

New member
בגרות במחשבים..

בהצלחה לכל מי שנבחן/ת היום..!:) אני מוגשת על 93..:) ובקשר לשאלה היומית- סנדלים. כ"כ. יום טוב..!

nyhs

New member
גמלי בגרות במחשבים היום :)

בהצלחה לנו ולכוווולם!. מוגשת על 98. ואחרי 3 שעות של טחינת שכל יש לי 2 מתכונות במתטיקה.=\ יום מקסים (=

linoy7

New member
וואייייי../images/Emo178.gif בהצלחהההההההה!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
איזה חוםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

קיבלנו בריקוד בספורט את הציון הכי גבוה בכיתה- 90
כן, כן.. גמאני בשוק
על הרוב עבדנו היום בבוקר.. נחמד
לא היה לנו כוח להישאר ליום עיון במת' אז נשארנו לראות את שאר הריקודים והלכנו הביתה..
חם ליייייייייייייייי! יומטוב לכולם
אה, והשאלה היומית- נעליים!

Efrat K

New member
90 במתכונת בתושב"ע!

וסיימתי את המבחן המעצבן בספרות,מרחתי איזה 7 עמודים. היום שיעור תגבור במתמטיקה אחה"צ. ואני מעדיפה סנדליים.

linoy7

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

vered151

New member
בחיים אבל בחיים שלי לא כתבתי יותר

משני עמודים במבחן בספרות ובחיים לא קיבלתי מעל 80! (עם 10 נקודות בונוס) מקצוע מפגר, סליחה מכל הסופרים...שונאת כלכך

Efrat K

New member
אני גם חושבת שהוא מפגר

אין בו שום דבר שמצריך מחשבה,זה רק למרוח מה שהמורה הכתיבה כל השנה.

m i c k e y 15

New member
חם חם...אבל ירד גשם...פפפפ

מה זה הגשם הזה באמצע היום החם הזה...יום חם ודביק ומגעילל אוחחח המורה לאנגלית שלי הוציאה אותי מהשיעור של 3 יחידות בגלל שלא הבאתי ת'דברים של 4 יחידות לעשות... פעם ראשונה! זבלללל שאלה- סנדלים!!

Black Balloon

New member
נעליים ../images/Emo3.gif

הייתה מתכונת בתולדות האמנות מ9 עד 11... אבל אני וחברה שלי נשארנו יותר זמן ממה שצריך, המורה נתנה לנו
היה... סביר. כל מה שלמדתי טוב לא היה. איזה קקי. ;[ אויש, ומחר בוחן בהסטוריה, זה כ"כ לא קשור עכשיו. איזו מורה מטומטמת. ויום שני מגן במתמטיקה ואני לא יודעת כלום, איכס ;[ בהצלחה לכולם בהכל!

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo176.gif צהריים טובים:)

נמ...קמתי ממש מוקדם היום,סביבות 9..
לשם שינוי תפסתי את עצמי בידיים ולמדתי לתנ"ך,למתכונת הקרבה בצעדי ענק
. ואפילו התקדמתי די יפה בחומר.אמ.כן. בצהריים אני מתכוונת להמשיך עם זה:S אה,וסנדלים.

מי מי מימי מי מימי מי מימי מי מימי מי מימי מי

שיפרה ב20 נק' את הציון שלה באנגלית וקיבלה 85 במתכונת,אה?
אהמ...נעליים. כן,נעליים.

למעלה