חדשה...

../images/Emo66.gifחדשה...

לפני כמה שבועות נתגלה לי עולם משחקי התפקידים. קראתי קצת הסברים באינטרנט ורציתי לשאול מה אני צריכה לקנות כדי להתחיל? תודה רבה מראש

dragon zlotnik

New member
ברוכה הבאה!!!

כדאי לך לקרוא את המאמרים, זה יעזור לך להבין על מ"ת, בשביל להתחיל לשחק(מו"ד מהדורה3) את צריכה לארגן קבוצה של 4-5 אנשים עם חשק לשחק מ"ת (ואוהבים פנטזיה!) לקנות את הספר לשחקן המתורגם בחנות הפנטזיה/מ"ת הקרובה לביתך, אפשר גם לקנות את הספר לשהם אבל זה פחות חשוב. אם אתם ממש הבנתם טוב את הרעיון והכל את יכולים לשחק גם בלי חוקים מרובעים ועם שה"מ יצירתי וקוביות, זה כל מה שצריך.

../images/Emo66.gifעוד שאלה קטנה...

ראיתי באתרי מכירות קוביות, האם אני צריכה לקנות כאלו? אם כן זה משנה איזה סוג?

BluePrint

New member
תשובה אחרת.

אם את רוצה לעקוב אחר "הדרך הקצרה למו"ד מהדורה 3" של זלוטניק, אני מאחל לך בהצלחה, ורק אזכיר להכין את כרטיס האשראי. אבל אם את רוצה ללמוד על משחקי תפקידים, ואף לשחק, אינך נדרשת לקנות שום דבר. כדאי לך להתחיל מלחפש בפורום "הסבר משחקי תפקידים". ולאחר שתקראי בכמה מהתוצאות, את מוזמנת לחזור לפורום ולשאול שאלות נוקדניות יותר. (או לדלג על שלב החיפוש, ומישהו אחר יביא קישורים להסברים קודמים) אז בתור התחלה ובקיצור: בשביל משחק תפקידים צריך רק דמיון. קוביות מיוחדות ושאר ניירות הם למשקיענים. אפשר לשחק עם קובית שש פאות המוכרת והרגילה (יש אף שיטות משחק לקניה המבוססות עליה) ויש גם מספיק מידע בחינם ברשת, ואני מתכוון למידע חוקי ולא ספרים גנובים, שיאפשר לך להתנסות במשחק תפקידים מבלי להתחייב להוצאות מרחיקות לכת.

Nihau

New member
זה נורא תלוי איזה משחק את תשחקי

יש כאילה שצריכים קוביות מיוחדות ויש כאילה שרק צריכים המון קוביות רגילות. קודם תראי איזה משחק את תשחקי ואז תלכי לחנות בת"א שקוראים לה "פריק" או תבואי לדוכנים שיהיו בכנס "אייקון" ותתיעצי שם ותקני שם לפי קוביות בודדות וצבעים לבחירתך.

DDN

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום! שמח לראות אותך כאן מקווה שתהני משהותך כאן, שנמשיך לראותך ותהפכי לחבר פעילה ותורמת בפורום אל תתביישי לשאול כל שאלה שעולה על דעתך. את מוזמנת להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך בלוח האירועים ולעיין במילון המונחים, בשאלות הנפוצות ובשאר החומר שאספנו כאן חשוב גם לקרוא את דבר המנהל. בנוגע לשאלתך, אגיב יותר מאוחר.

DDN

New member
המשך תשובה.

בנוגע לקניות. אני ממליץ לא לקנות כלום בשלב הראשון. השלב הראשון הוא למצוא קבוצה שכבר משחקת ולהצטרף אליה. אם אתם חבר'ה חדשים שרוצים לשחק, אתם יכולים להתייעץ לגבי שיטות ואולי אפילו כן לקנות את הספר לשחקן וקוביות. בכל מקרה אני ממליץ קודם בחום לנסות להצטרף ולא ישר לפתוח את הארנק ולקנות. את תמיד מוזמנת לשאול כאן שאלות.

../images/Emo66.gifאיך אני מצטרפת לקבוצה?

או ליתר דיוק, איך אני מוצאת קבוצה שצריכה עוד שחקנים ומוכנה לעזור לי?

DDN

New member
מציאת קבוצות

קודם כל, את מפרסמת בפורום שאת מחפשת להצטרף לקבוצה. את מציינת גיל, אזור מגורים ושיטת משחק מועדפת (אם בכלל). דבר שני, את הולכת למאגר השחקנים הקרוי "הגילדה" (פרטים בקישורים של הפורום למעלה) ומחפשת לפי המאפיינים המתאימים לך. בהצלחה!

../images/Emo66.gifתודה רבה על העזרה../images/Emo140.gif

אז אני אפרסם כבר כאן במקום לפתוח הודעה חדשה. אני חדשה בכלל בתחום, בת 14 (עוד חודש בערך), אזור מגורים בסביבות תל-אביב ואני לא מכירה בינתיים שיטות משחק...

למעלה