אני צריכה לכתוב עבודה על אישיות מסויימת מימי-הביניים. זו יכולה כל אישיות מרכזית ומעניינת, שיש מה לכתוב עליה. (העבודה צריכה להיות כ-5 עמודים) אשמח לקבל הצעות לגבי אישים מעניינים (ומקוריים) שחיו בתקופה הנ"ל תודה
או ראיתי באיזה ערוץ או משהו בכל אופן אני לא כלכך זוכר מה הם עשו אני חושב שלייף הפך את הויקינגים לנוצרים או משהו כזה, ומישהו שם במשפחה גם נראה לי נכנס לבית המלוכה האנגלוסקסי או משהו כזה... אני ממש לא בטוח ויש סיכוי ענק שאני מדבר שטויות. אולי אתה תוכל לתת לי את הסיפור המקוצר של לייף ואריק (ואולי אם צריך להוססיף עוד כמה בשביל הסיפור אז סבבה...)?
אנשי ים ומגלים. נראה לי הם במקור מאיסלנד והגלו אותם משם, לייף אריקסון הגיע לצפון אמריקה וקרא למקום 'וינלנד' - ארץ הענבים אבל חזר לבסוף משם, הרבה חיפשו את המקום לפי העדויות שלו אחרי ולא מצאו. מקווה שדייקתי בפרטים...
מצ"ב כתבה שנונה ומרתקת - על פיליפ היפה ושונא ההומואים, ועל מסדר הטמפלרים. בין התגובות (המבדחות) יש כמובן גם קורטוב של צופן דה-וינצ'י - באופן בלתי נמנע... הכתבה בקישור המצורף.
משורר, מנהיג יהודי ושר-צבא בממלכת גרנדה המוסלמית. דמות בלתי שגרתית. מחבר השורות הידועות (משירו של נתן יונתן, אלף שנים אחר כך): מֵת אָב וּמֵת אֵלוּל, וּמֵת חֻמָּם / גַּם נֶאֱסַף תִּשְׁרֵי וּמֵת עִמָּם