זקוקה להצעות...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif זקוקה להצעות...

שלום
אני צריכה לכתוב עבודה על אישיות מסויימת מימי-הביניים. זו יכולה כל אישיות מרכזית ומעניינת, שיש מה לכתוב עליה. (העבודה צריכה להיות כ-5 עמודים) אשמח לקבל הצעות לגבי אישים מעניינים (ומקוריים) שחיו בתקופה הנ"ל תודה

hastings

New member
ליף אריקסון

אם בכיוון הזה אז שווה לראות גם מה אפשר לכתוב על אביו "אריק האדום".

Tough Midget

New member
אני זוכר שפעם שמעתי את הסיפור

או ראיתי באיזה ערוץ או משהו בכל אופן אני לא כלכך זוכר מה הם עשו אני חושב שלייף הפך את הויקינגים לנוצרים או משהו כזה, ומישהו שם במשפחה גם נראה לי נכנס לבית המלוכה האנגלוסקסי או משהו כזה... אני ממש לא בטוח ויש סיכוי ענק שאני מדבר שטויות. אולי אתה תוכל לתת לי את הסיפור המקוצר של לייף ואריק (ואולי אם צריך להוססיף עוד כמה בשביל הסיפור אז סבבה...)?

לגוטל

New member
אריק האדום ובנו לייף אריקסון היו

אנשי ים ומגלים. נראה לי הם במקור מאיסלנד והגלו אותם משם, לייף אריקסון הגיע לצפון אמריקה וקרא למקום 'וינלנד' - ארץ הענבים אבל חזר לבסוף משם, הרבה חיפשו את המקום לפי העדויות שלו אחרי ולא מצאו. מקווה שדייקתי בפרטים...

almog4

New member
ואם הזכרנו את פיליפ היפה,

מצ"ב כתבה שנונה ומרתקת - על פיליפ היפה ושונא ההומואים, ועל מסדר הטמפלרים. בין התגובות (המבדחות) יש כמובן גם קורטוב של צופן דה-וינצ'י - באופן בלתי נמנע... הכתבה בקישור המצורף.
דני

טשאפק

New member
ברוח זו: ר' שמואל הנגיד

משורר, מנהיג יהודי ושר-צבא בממלכת גרנדה המוסלמית. דמות בלתי שגרתית. מחבר השורות הידועות (משירו של נתן יונתן, אלף שנים אחר כך): מֵת אָב וּמֵת אֵלוּל, וּמֵת חֻמָּם / גַּם נֶאֱסַף תִּשְׁרֵי וּמֵת עִמָּם

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif וואו תודה לכולם!../images/Emo24.gif

עזרתם לי מאוד! אני לא יודעת מה לבחור... הצעות מצוינות! ממש ממש תודה!

למעלה