העימות

negy1993

New member
../images/Emo66.gifהעימות../images/Emo66.gif

מקווה שלא כתבו את זה כבר בפורום.הנה מילות העימות של ארץ נהדרת (ביבי מול פרץ מול אולמרט): הנה אני בא...הנה אני בא... ביבי: עכשיו דממה- החמאסטאן על הבמה החמאס כבר כאן זו עובדה-דא הילדים יגדלו בחרדה-דא שמאלמרט יוותר על הגדה-דא נתינהו יעשה ת'עבודה-נייט כל הבנות רוצות מביבי קינג אותו דבר שיתקע בכל הכוח לחמאס את הסיגר אז תנו לי את הקול לפני שיהיה פה מאוחר מנהיג עם *** ארוך לעם עם זיכרון קצר ישראל- אני מגיע באתי להזיע ע-דיין לא איבדתי ת'תקווה ישראל- אני מגיע באתי להזיע שרה זה בצחוק אני נשבע פרץ:לא באתי הנה כדי לשמוח ולרקוד באתי הנה כדי להגיד-לא עוד מובטלים ברחובות מוזנחים-לא עוד קשישים מחטטים בפחים-לא עוד מוכנים למנהיג מזרחי!-עוד לא! שימו לב לחלי שיושבת על המחט הביץ' היא רק אחת מתוך נבחרת מנצחת כשבוז'י בסביבה האווירה רותחת אז קדימה אהוד אולמרט, כנס לי לתוך ה משרד-ותציע לי תיק, לא משנה מה שר חוץ,שר פנים, שיער, שפם אולמרט- עזור לי! ישראל- קחו אלף דולר כן אלף דולר one hundred דולר חלי:ישראל-הוא חי בסרט, אני מתפטרת אייל קיציס קח אותי בחזרה אולמרט: בלה בלה בלה בלה בלה אייה בלה לא חשוב מה אגיד אהיה ראש ממשלה כן עכשיו אני-כי ההוא נרדם ואיתו לתוך הקומה נכנסו כולם המשרד שלי הוא רק דקה מהדסה תראו איך התפקיד הזה תפור עלי בקלאסה everybody in the house say אייה אני ווינר כל אחד את זה רואייה גם שמעון הצטרף כי הוא רוצהייה (שמעון ברקע:תפקיד בכיר!) אל תדאגו זה לא יקרהייה הוא מקסימום יכין לי ת'קפייה אז תתחילו לדבר אלי יפהייה ב-29 אני על הכיסאייה אלא איסטור מה עכשיו אני עושהייה? ישראל-תודה לאריק לירושלים כבר-קניתי עניבה להשבעה ישראל-פרץ: קחו אלף דולר ביבי:רק לא את שמאלמרט אולמרט: ישראל-העם בקומה פרץ:איזו נבחרת *ביבי מתחיל עם מלכת היופי* -הסוף- תהנו

קטרפי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

ובתוכניות הישנות שלו עם טל פרידמן הוא כול הזמן קרא לו אִיל

shirstan

New member
ואני בחיים לא אשכח שהם סיפרו שפעם

מישהו בתחנת דלק אמר לאיל, "אה אתה זה מהטלוויזיה, לא? איל קיצים!"

1 6

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

למעלה