המשך..

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo66.gifהמשך..

עוקף מלמעלה יצא... 1. שבק מיוזיק 2. זה לא נגמר 3. אלוהים 4. לא נפסיק לחלום 5. כל הנוסעים 6. זה הוא 7. אם לא עכשיו 8. שיר מלחמה

THC MaN

New member
חח כל אחד והטעם שלו..

לא אוהב ת'שירי מחאה הדכאוניים האלה... כאילו המצב עומד להתפוצץ

Jimmiet

New member
דכאוניים?

אני הייתי לוקחת את זה כשיר אופטימי. :) "אם מלחמה היא לי ולימי יהא השלום נחלת ילדיי" אני חיובית יתר. חחחח

צודקת ../images/Emo45.gif

זה גם וגם, השיר מסתכל קדימה לעתיד טוב יותר
חחח. אני לא משתתפת אני לא משתתפת ננה בננה דיסק הרבה יותר מדיי טוב בשביל לנסות להוציא שירים, אפילו בכאילו

נתוש ז

New member
לא ממש אופטימי..

"כנראה לא נגיע לא נימצא את הפיתרון! כנראה שלא נצליח! לא נעשה את הדבר הנכון..!!! מחכים למשיח..." קיצר...שיר יפה. מוקי לדעתי שואף פה למשהו אחר, אבל הוא טוען שזה לא יקרה במדינה כמו שלנו.... לא ממש אופטימי.. אבל בלי שום ספק אחד השירים הטובים. שירי ביקורת הם הכי כי...

Jimmiet

New member
אממממ..

אני מפרשת את זה כציניות. זה ממש ברור, לי לפחות, שזה ציני.

Jimmiet

New member
אז תחשוב קצת! ../images/Emo163.gif

סתם סתם מפרשים את זה בצורות שונות איי גס. ומתמטיקה? בלע. היה קל בטירוף. היו לי כמובן טעויות מפגרות קטנות וטיפשיות שלא שמתי לב אליהם ואנלא יודעת כמה יורידו לי כך שאנלא יודעת אם לעשות מועד ב' =\ איך הלך לך?

בגלל זה אני אומרת

שיש בזה גם וגם. כאילו הוא אומר שאין כזה דבר עולם בלי מלחמה, ושהחיים הם כאלו, אבל מצד שני יש תקווה לעתיד טוב יותר בכמה שורות בשיר.

ובקש "למחכים למשיח"

אני הבנתי שהוא מתכוון במשפט הזה לעובדה שאנחנו אומרים "כשהמשיח יבוא יהיה טוב" ובינתיים לא עושים כלום כדי לשנות.

וחוצמזה

אני אוהבת את ה"שירי מחאה הדכאוניים" האלו
הם לא דכאוניים, הם משקפים, הם אומרים משהו.

למעלה