היי...

Baka Neko

New member
../images/Emo66.gifהיי...

שלום אני חדשה כאן, קוראים לי אופיר ואני שומעת את השירים של לינקין פארק די הרבה זמן. ויש לי פוסטר שלהם ממעריב (וואו..) ו... אממ.. קצת לא נוח לי לומר את זה אבל אני לא יודעת עליהם כלום. אפילו לא מי שר, אפילו לא איך קוראים להם ואפילו לא מתי הם התחילו וכל זה... קצת מצחיק לא? בכל אופן אני אשמח להצטרף לפורום ולדעת עליהם יותר ואל תצחקו עלי
יום טוב

noam the ninja

New member
../images/Emo6.gif לא, סתם, ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

זה שאת לא יודעת כלום עליהם זה לא כזה נורא ואף אחד לא יצחק עליך. אז ככה: צ'סטר בנינגטון זה הסולן הראשי, זה שאת תמיד שומעת אותו צורח, מייק שינודה זה זה ששר ראפ, הוא גם מנגן גיטרה וקלידים לפעמים, בראד דלסון זה הגיטריסט, פיניקס הבאסיסט, ג'ו האן, או מיסטר האן זה הדיג'יי, זה שאחראי על כל הקולות המוזרים, ורוב בורדון הוא המתופף. ד"א, בראד (הגיטריסט) ורוב (המתופף) הם יהודים. עוד מידע את יכולה למצוא פה: www.linkinpark.co.il תהני

Baka Neko

New member
../images/Emo66.gifתודה../images/Emo9.gif

מי ששר את הסולו באין דה אנד זה צ'סטר בנינגטון? יש לו קול יפה... אגב יש בלהקה איש אחד שדומה לטל מוסרי
מה השם שלו?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטל מוסרי?! ../images/Emo12.gif

וסולו אמממ תלוי למה את מתכוונת.. זה שעושה ראפ זה מייק וזה ששר זה צ'סטר הנה תמונה עם השמות של כולם

Baka Neko

New member
../images/Emo66.gif:|

נשבעת לך, חוץ מהחור בסנטר הוא אשכרה טל מוסרי! אני אסרוק עוד מעט את הפוסטר ה"מדהים" שיש לי ואת תראי

Baka Neko

New member
../images/Emo66.gifכן! בדיוק הוא.

אבל בפוסטר אין לו זקן והוא אשכרה טל מוסרי><

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif OMG! טל מוסרי?

. הוא לא דומה לו..נו... אגב ברוכס!!!!
! שהות נעימה!

Unflushable

New member
~צוחק בזלזול מרושע~

ברכוה הבאה אני דניאל את מנוייה למעריב לנוער? שלחי אסאמאס עם המילה דניאל למספר 2080

שלום לך באקה נקו!

את בטח אוהבת אנימות חחחחח חתול טיפש, לא? חחחח גם אני רואה ברוכה הבאה!!

למעלה