היי!!

../images/Emo66.gif היי!!

אני חדשה כאן בפורום, אז רציתי להגיד לכולכם -- - ש-ל-ו-ם-!!! כן, תאמת די משעמם לי עכשיו, אז החלטתי להצטרף ל פורום, :) הקאזה שלי לא עובד משהו כרגע וזה מעצבן,....... השיר "אלה" (היהודים) מקרטע לי!!!! ): או רגע יש סמיילים חביבים כאלו, חכו אני אשים...
הי מגניב!
כן אני רוצה ללמוד לנגן ועוד לא התחלתי, אבל יותר הייתי רוצה לנגן על תופים... אז בי כולם והצטרפתי לפורום שלכם.. חחחח...
טאף לאק פור יוו!!! ואני מזמינה את כוווווולככככם !! להיכנס לדף היוצר שלי בבמה החדשה... ENJOY http://stage.co.il/Authors/23499 ווינד ריידר המצטרפת החדשה לפורום...!

Mr Invisibilety

New member
אווו חדשדשית!!!!!

ברוכה הבאה! להלן תקנון הפורום כולל דמי שימוש ומחירון: דבר ראשון, פיקדון על סך 400 ש"ח. יוחזרו <אולי> בתום תקופת המנויי. סוגי מנויים: *כרטיס כניסה חד פעמי 1כרטייסיה 2חופשי חודשי 3מנויי שנתי ולהלן המחירון: *567.96 ש"ח בשני תשלומים. 1.כרטיסייה ל10 כניסות 6500 ש"ח שלושה תלשומים ללא ריבית. 2.חופשי חודשי לכניסה חופשית רק 65 אלף שקלים 3.מנויי שנתי חינם. רק היום. אגב, מבחני הקבלה נערכים מחר בבוקר באילת. עלייך להתייצב ליד שדה התעופה בשעה 8 וחצי. אחר כך נעבור מסע אימונים מפרך במצפה רימון. מסלול ריצה של 357 ק"מ + ציוד במשקל 578 ק"ג על גבך. עלייך לבוא בבגדים ארוכים +גינס +נעלי עקב ומעיל פרווה. ורצויי שתביאי כוס מים או משהו. טוב נו זה כבר לא מצחיק! ברוכה הבאה ילדונת! אני ניר בן 15 מראשוןלציון. ואת? ספרי לנו על עצמך.

rAmikube

New member
הלו! העתקתי ממני../images/Emo9.gif

ובאשר לחדשה, יש עוד כמה תשלומים בנוסף, הנה ההמשך: 4. דמי נדימה - כל עוד את מסתכלת בפורום/כותבת/רושמת/נוגעת/מגיבה בפורום את חייבת לשלם מס נוסף עבור "דמי המחייה" כאן. רק להזכירך, מקום זה הוא מקום קדוש, וצריך לכבד כל דבר. 5. במקרה שאת עובדת ו/או מקבלת דמי כיס, עלייך להעביר 90% מכלל הסכום אל הפורום. הכסף יתרם למטרה נעלה (הפורום). 6. דמי בריאות - במקרה שאת חולה/משתעלת על המסך בזמן שאת בפורום, עליך לשלם "דמי בריאות", כי זהו סימן שהפורום מקולל. הסכום: 555 ש"ח, לא כולל מע"מ ועמלת חבר בסך 66%. 7. במקרה שאדוני ירצה לעזוב את המקום, עליו לשלם דמי יציאה, ולהצהיר כי ברצונו לעזוב את מקום זה. אותו אחד יסוכל באבנים וינסה לברוח. בנוסף ,אם אותו אדם יחייה, יצטרך לשלם את כל הירושה שלו לפורום+את ביתו ומשפחתו. כל זה לא כולל אחים קטנים.. עכשיו, בא לך להצטרף?..
סתם...

mE and Me

New member
הנוסח המלא -

חוזה הצטרפות לפורום "אחרי הצלצול" (פ"ר [פורום רשום] 157 ב-
)
(הערה - המבוא לחוזה הינו חלק בלתי-נפרד ממנו ומתנאיו) לעניין חוזה זה - הודעה - הודעה הפורום - פורום אחרי הצלצול (פ"ר 157 ב-
) חברי הפורום - אני [ואנחנו] ההסכם - ההודעה הזאתי 1.א) בעצם כתיבת ההודעה הראשונה בפורום הינך מתחייב/ת לתרום כ-100% מכספך לפורום ולחבריו. הכסף יועבר בשטרות של מאה ש"ח. ב) בעצם כתיבת ההודעה השנייה הינך מתחייב/ת להעביר לידי חברי הפורום 101% מדמי-הכיס שלך. ג) בעצם שליחת מסר אישי לאחד מחברי הפורום הינך מתחייב/ת להעביר לו עד 120% מכספך, כל זאת לא כולל ריבית בגובה 5% * מספר המסרים שנשלחו עד כה (לא כולל המסר האחרון). הכסף יישלח בדולרים ויהיה לפי השער היציג של הדולר באותו יום, בתוספת אחוזי העלייה של מניות ת"א100 החל מזמן כתיבת ההודעה הראשונה. 2. במקרה והחותם/ת על הסכם זה מבקשת להתעלם מסעיף 1 או מסעיף 2 (התעלמות מסעיף 2 כמוה כחוסר התעלמות והסכמה לסעיף 1) - הרשות נתונה. 3. בעצם הסכמתך להיכנס אל הפורום ו/או כניסתך אליו (כניסתך אל הפורום - שליחת ההודעה הראשונה) הינך מתחייב/ת לכללים הבאים כדלקמן: א) הואיל והינך רוצה להיות חבר/ה פעיל/ה בפורוםבינך מתחייב/ת להוסיף ולהעשיר את הפורום בהודעות מעניינות/מצחיקות ו/או בהוספת תמונות נחמדות ו/או מונחים למילון ו/או קיטורים על ביה"ס וצוותו ומשרד החינוך וצוותו (עם דגש על הסעיף האחרון). ב) הואיל והינך רוצה לתרום לפורום, הינך מוזמן/ת לעשות זאת. במידה ולא תמלא/י את חובתך זו (כלומר: סעיף זה) או שתלמא/י אותה באופן המנוגד ישירות למשתמע מן המוצג כאן, הינך מסתכנ/ת בתגובה נזעמת מצד חברי הפורום. ג) הינך מתחייב/ת לפעול לפי: 1 - חוקי מדינת ישראל, כפי שנחקקו בכנסת ישראל (וראה להלן). 2 - תקנות פורטל הפורומים תפוז, כפי שבוצגו לפנייך בהירשמך אליו. 3 - כללי הפורום הכתובים ואלו שבע"פ. 4 - הלך הרוח הכללי בפורום בזמן נתון. 5 - הסכם זה. 4. הואיל והינך רוצה לעזוב את הפורום, עליך/עלייך לשלוח מכתב בקשה לחברי הפורום, בו תצויין סיבת העזיבה, תאריך החזרה המשוער, וברכות לחברי הפורום. למכתב תצורף המחאה ע"ס 350 ש"ח * מספר הימים עד לחזרה לפורום. 5. הערה - הסכם זה חלקיו אינם תקפי למקרים הבאים: א) אין מציג ומחבר ההסכם מסכים להסכם או לאחד או לכמה מתנאיו. ב) אין החותם/ת מסכים/ה להסכם או לאחד או לכמה מתנאיו. ג) הואיל וקיים צד ג' לעניין הנדון להלן, אשר מצהיר בגלוי ו/או לחא בגלוי כי אינו מסכים להסכם או לאחד או לכמה מתנאיו.

mE and Me

New member
תוספת -

תיקון (1) בחוזה ההצטרפות לפורום אחרי הצלצול (פ"ר 157 ב-
)
1. אל סעיף 3 יתווסף תת-סעיף קטן 3.ד), בלשונו כדלקמן: 3.ד) לקבל עליך/עלייך את ברכותיהם של חברי הפורום וברכה אישית ממני, המכילה איחולי השתתפות מהנה וענפה בפורום ותרימה לפורום ולחבריו.

icודליה

New member
אוי חמודונת! ../images/Emo103.gif

סורי מותק, לא ראיתי אותך! לא ראיתי את השרשור הזה... אז דבר ראשון:
הקפצה!!!!
ודבר שני:
שחקי אותה
תראי להם מה זה
קבלי נשיקה
זר פרחים
חיבוק גדול
תוסיפי 1.90 ותקבלי כובע
משקפי שמש עלינו
אל תאכלי יותר מידי אז תהיי דבה כמו נינט!
אל תשתי קפה זה לא בריא
נו מה את על המחשב מצלצל הטלפון!!!!!!! מקווה שתישארי פה מותק, ותתעלמי מהאנשים האלה שמשגעים לך ת'שכל עם מכירון.....

icודליה

New member
../images/Emo20.gifהמשך..

ד"א תפתחי את הוולאקם פרפרים זה אנימציה. גם החתולון המתוק הזה
הוא אנימציה אבל הוא רק ממצמץ וזו אנימציה גרועה..

למעלה