היי...אני חדשה פה...

סאקו

New member
../images/Emo66.gifהיי...אני חדשה פה...

כמו שראתי הפורום הזה הוא על סאקורה... ואני למרות גילי...חח.. חולה על סאקורה ואני אחת המעריצות הכי גדולות שלה...אפילו אם זאת איגמה... אז קיצור ראיתי להביא לכם את הפורום שלי בהייד פארק...!!.. כנסו וכמובן תרשמו אני צריכה עוד כמה אוהבי סאקורה... וגם זה הפורום הכי גדול שלה... כך שאשמח מאוד אם תוכלו להכנס להרשם ולהגיב כמובןן...!!.. יהיה ממש סבבוש...!!.. חוץ מזה אם יהיה מספיק אנשים אנחנו נוכל לעשות מפגש... ממני אוהבת מורוש

shellyangel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo54.gif

חחחח אני שלי, ואני אשמח להגיב שם אבל אין לי ת'קישור. את יכולה להביא אותו? ואז מה אם את בת 14???(ראיתי בפרטים שלך חחחחחחח), אני בת 31...

סאקו

New member
חחחחחחחחחחח

כן הבנתי חחחחחחחחחחח... ייאלה בייי... ותנקססס......!! ממני מורוש.. א.ד את יכולה להגיד לי במיקרה איך אני יכולה להשים תמונה..?!?... אם כן תנקס...!

BaBy AnImE

New member
ברוכה הבאה!!

אני נועה, נייס להכיר ^^ את יחסית בין הממוצעים פה בגיל. ^^

ברוכה הבאה לפורום ^-^

אני מזקני העם, כבר בת 18 ואגב נעים מאוד, אני קור *^____^* אגב, אם כבר לנצל את זה שאנ כותבת הודעה, סוף כל סוף קניתי פלאפון אמיתי ולא הצעצוע-הבכלל-לא-מצחיק שהיה לי עד עכשיו (מוטורולה T191 שהכלב שלי לעס אותו בהתקף קנאה והוא גם נפל לבריכה, וזה לא כאילו הוא לא התחיל בתור המכשיר הזול ביותר שקיים ^-^). כמובן שהדבר הראשון שעשיתי היה להוריד לעצמי טפט של סאקורה ושומר מסך
. זהו, אני בפרץ התלהבות אז הייתי חייבת לשתף את כולכם ^^ אגב, אחי הקטן טוען שכולם יקראו לי אינפנטילית כשאתגייס אם אלה יהיו הרקע שלי ושומר המסך אבל אמרתי לו שהם יגלו את זה בכל מקרה גם בלי קשר למראה הפלאפון שלי, אז זה השתיק אותו ^^'''' ביי בינתיים, קור.

סאקו

New member
מה קנית?!....

עומדים לשדרג לי ת'פלא אז אולי אני אעשה כמו לך...כלומר עם סאקו והכלללל...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

חהחהחה

קניתי נוקיה 3100. הוא יחסית זול (1200 ש"ח, למרות שיש גם 2 טובים של LG ושל philips שגם להם אפשר להוריד טפטים ושומרי מסך צבעוניים, אם זו הדאגה שלך), הוא בעיקר אמין ומצלמה אני לא צריכה (זה סתם גימיק שאין בו ממש צורך, דוגרי). מקווה שהייתי לך לעזר, קור.

למעלה