בנות!!!

miss depp

New member
../images/Emo66.gif בנות!!!

אוקי אז לקראת האירוע הגדול -הקרנת הבכורה של שודדי הקאריביים 3!!! חשבתי שיהיה נחמד לעשות פגישה של כככככלל הפורום :) אני הולכת לYES PLANET שנימצא למי שלא יודעת ברמת גן ושמעתי שיש עוד כמה בנות שבאות אז .. בבקשה שכל אחת תרשום אם היא מגיעה או לא . במקרה ויש לכן בעיה אתן יכולות לרשום לי מסר אישי ..אני אשתדל לענות (למרות שנדפק לי האינטרנט : ( ) מקווה שזה יצא לפועל! תודה

פאני14

New member
יכול להיות שאני באה, אבל זה לא בטוח

אני לא יודעת אם יהייה לי טרמפ לשם. כי אבא שלי לא יוכל, כי הוא עובד. אז יש מצב שאבא של חברה שלי יוכל לקחת אותנו, אבל שום דבר עוד לא בטוח.

LizStar

New member
סבבה../images/Emo98.gif

ישמצב שנעשה אתזה בסינמה סיטי?כי אף פעם אל הייתי ביס פלאנט אז אנלא יודעת איך שם... תעשו סקר ולאן שהרוב יקבע שם ניפגש וניראה ביחד

tali44

New member
אני לא הולכת לבכורה.... ../images/Emo7.gif

יש לי מתכונת במתמטיקה ולא דוחים את זה וגיליתי שאני במצב לא טוב, וזה גם יהיה בעייתי להגיע לשם (גם אף פעם לא הייתי שם...) וכעקרון קבעתי עם חברות שלי ומה שבטוח שלא נוכל לבוא לשם ביום הקרנת הבכורה כי כל אחת נמצאת במקום אחר בשבועות. (אצל סבא, דודים) והם רחוקים ככה שלא יאצ שנלך לבכורה, אלא אחרי כמה ימים.

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo31.gif

אמא שלי לא תסכים לי לצאת מחולון לבפגוש אנשים שאני לא מכירה :'(

אני לא הולכת לבכורה...=]

בעיקר בגלל שהבטחתי לחברות שלי שאני אצא איתן והן לא יכולות לקבוע בבכורה... (דווקא חבל, אם הן היו יכולות לקבוע בבכורה היינו קובעות ביס פלנט והייתי יכולה לראות אתכן...
) לכן נראה לי שנלך כמה ימים אחרי, שלישי רביעי ככה... (אם תהיה לי סבלנות לחכות!=) חוצמזה אני לא כל-כך אוהבת ללכת לבכורות, יש כל-כך הרבה אנשים שזה עושה לי סחרחורת ... הלכתי פעם אחת לבכורה ומאז אני לא עושה את הטעות הזאת שוב... (אבל שוב, אם חברות שלי היו יכולות ללכת נראה לי שבכל זאת הייתי הולכת...)

Sahar 11

New member
אני מקווה שיסתדר לי ללכת לבכורה

לאן כדאי יותר... יס פלנט או סינמה סיטי? איפה משקיעים יותר בבכורות?

אמממ... לא שיצא לי להיות בסינמה סיטי...=]

אבל ביס פלנט זו פשוט חוויה אדירה לצפות בסרט. ובטח יעשו לשה"ק 3 פתיחה ממש מרשימה, כמו שעשו ל"אראגון", עם הדמויות קרטון של הסרט בפינה של הקומה של הבתי קולנוע...=] אני, באופן אישי, הולכת ליס פלנט. ואני בטוחה שאני לא אתחרט.=]

Sahar 11

New member
אה אוקיי... ../images/Emo13.gif

אז נראה לי אני אלך ליס פלנט גם לשם יותר קל לי להגיע... לא הייתי באף אחד מהמקומות... אז נחמד יהיה להיות פעם ראשונה ולראות שודדי הקאריביים חח

nitzan s

New member
אממ הייתי רוצה לבוא אבל זה רחוק מדי...

ואני הולכת גם עם חברות אז אני מפחדת שבסוף לא ישארו כרטיסים כמו שקרה לי שנה שעברה

tali44

New member
זה קרה לך או למישהיא אחרת פה,

שקנתה כרטיסים לשה"ק 2 עם חברה שלה והם נכנסו לאולם והסרט נגמר אחרי רבע שעה אמסתבר שהם נכנסו לאוולם הלא נכון? או משהוא כזה....

nitzan s

New member
חחח לא

אני בכלל לא נכנסתי פשוט אמרו לנו אין כרטיסים!

היי אני גם הולכת לשם../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אבל לא בטוח בבכורה.. סרט קודם הלכנו אני וחברה שלי לבכורה ביס פלאנט והיו מלאא אנשים ובלאגן והכל.. ולא יודעת.. השנה גם לא מסתדר עם בגרויות וזה.. אז קיצר, לא בטוח שאני אלך בבכורה..

moofi

New member
סיכוי מאוד גדול שאני הולכת לבכורה ביס פלנט..

אני כ"כ מחכה לזההה!!!!!

cowgirl Ms

New member
האמת,

שאני לא מתה על בכורות... :\ אני לא אוהבת אולם מפוצץ ומלא רעש ובלאגן. אני תמיד מעדיפה לראות אחרי כמה זמן...

n o g n o g

New member
../images/Emo2.gifכולן אומרת כאן שבכורות זה לא כייף..

אני היחידה שלא הייתה כאן בבכורה אף פעם? טוב, מקסימום אני אראה את זה פעמיים.

למעלה