עונה ../images/Emo6.gif היי, רק עכשיו שמתי לב שאני אדומה!
איזה כיף
1. אז הבנתי שאת קשורה מאוד למוזיקה - באיזה גיל זה התחיל ואיך זה התבטא ועדיין מתבטא? אממ האמת שאני אוהבת וקשורה למוסיקה מאז שאני זוכרת את עצמי. אמא שלי אומרת שהיא השמיעה לי מוסיקה קלאסית כשהיא הייתה איתי בהריון וכשהייתי באינקובטור [נולדתי פג ונשארתי באינקובטור 4 חודשים]. בגיל 3 התחלתי להעריץ [אבל ממש] את עופרה חזה וכל הזמן הייתי שרה שירים שלה
בגיל 11 התחלתי לנגן על חליל במסגרת פרוייקט בביתספר, והמשכתי עם זה ללימודים בתיכון במגמת מוסיקה. עכשיו האהבה שלי למוסיקה מתבטאת גם בנגינה וגם בעובדה שאני כל הזמן שומעת מוסיקה, בכל רגע פנוי. לפני שאני הולכת לישון וכשאני מתעוררת. זה עוזר לי לנקות קצת את הראש
2. האם את גם שרה לפעמים? אני דיי ביישנית, אז לרוב לא. אולי במקלחת
3. את רוצה להיות מוזיקאית? אני לא חושבת. אני אמנם אוהבת מוסיקה אבל אין לי את מה שדרוש בשביל להפוך את זה לעיסוק (גם מבחינת יכולת הופעה וגם מבחינת רצון) 4. אלו אומנים את אוהבת חוץ מאפרת? אמנים ישראלים חוץ מאפרת שאני אוהבת הם אסף אבידן, מוניקה סקס, מרסדס בנד, רוקפור, שלמה ארצי, אריק איינשטיין, שלום חנוך, הבילויים [במיוחד] והמכשפות. בנוגע לאמנים לועזיים זו רשימה שלא נגמרת.. אני אנסה לקצר. להקות\אמנים אהובים: The xx, Arctic Monkeys, alice in Chains, The Rolling Stones, The Beatles, Pink Floyd, queen, Metallica, Orphand Land, Epica, Swallow The Sun, Muse, Nirvana, Placebo, Simon and Garfunkel, Jeff Buckley Radiohead ועוד..
5. איזה סגנונות מוזיקליים את אוהבת? רוק, על כל סוגיו (רוק קלאסי, גלאם, פרוגרסיב, אלטרנטיבי, הבי וכו') ומטאל. זה בעיקר
אני גם אוהבת מלחינים מסויימים במוסיקה קלאסית אבל לא נוטה לשמוע אותם ממש. 6. מתי התחלת לאהוב את אפרת? אממ, אני חושבת שבשנה שעברה. כלומר, היו לה שירים שהכרתי כמו "לראות את האור", שאגב הוא אחד השירים האהובים עליי באופן כללי. אבל לא ידעתי שזו היא ששרה אותם. אחרי ששמעתי את השיר "דיאטה" בשנה שעברה, ביקשתי מחברה שלי שממש אוהבת אותה לשלוח לי עוד שירים שלה, וככה הכרתי אותה יותר. אחר כך שמעתי את "אה אה אה" כשהוא יצא בתור סינגל ומשם הכל התגלגל עד הפעם הראשונה שהלכתי להופעה שלה
7. אלו דיסקים יש לך שלה? כרגע יש לי רק את "אה אה אהבה" [חתום!!], אבל כשיהיה לי כסף אני מתכננת לקנות את "הסליחה ואני" וגם את הדיסק הראשון שלה. 8. כמה אחים ואחיות יש לך? בני כמה? אממ יש לי שלוש אחיות ואח אחד, כולם רק מאותו האבא ולא מאותה האמא. הכי קטנה בת 27 אם אני לא טועה, אחי בן 30, עוד אחות אחת בת 35 והכי גדולה בת 40 +
9. את אוהבת ספורט? תלוי. אני לא אוהבת שיעורי ספורט, אבל אני כן אוהבת לעסוק בפעילות ספורטיבית כשמתחשק. פעם שיחקתי טניס וכדורסל בנבחרת בנות. 10. את מאמינה באסטרולוגיה ואם כן במה את מתאפיינת כבת מזל גדי? מצד אחד קצת קשה לי להאמין באסטרולוגיה.. מכיוון שהיא פשוט מתאימה כמעט לכולם, אבל ממה שקראתי על בני מזל גדי אני מתאפיינת כמעט בהכל: אני ספקנית, פסימית (כלפי עצמי) ודיי פרפקציוניסטית. אומרים גם שבני מזל גדי בונים מסביבם חומות מגן במשך כל חייהם, וזה נכון לגבי. בנוסף אני מאוד לא החלטית חח
בקיצור, אם תחפש מידע על בני מזל גדי, תדע שכמעט כל מה שכתוב שם נכון לגבי..
מצטערת אם חפרתי