אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אשת השבוע ../images/Emo66.gif

ואשת השבוע היא עופרית פרנסין המכונה בתפוז francine 1 היא בת 15 מירושלים, נחמדה מאוד, אני חייב להוסיף
הצטרפה לפורום בעקבות ההופעה באוגוסט, קצת נעלמה בגלל לחץ בלימודים, אבל עכשיו הבטיחה לחזור, בטח השבוע אז יאללה להפציץ אותה בשאלות

אריה31

Member
מנהל
ואני אתחיל עם 10 שאלות

1. תארי לי את מזג האויר היום בירושלים? 2. באיזו שכונה את גרה? האם תמיד גרת שם או שעברתם דירה במהלך חייך? 3. באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה את? 4. מה את אוהבת ללמוד ומה ממש לא? 5. מאיזה מוצא הורייך? 6. כמה שעות את לומדת ביום? 7. מה את עושה בד"כ אחרי הלימודים? 8. האם היה או שיש לך חבר? 9. למה בחרו לך את השם עופרית? 10. בכמה הופעות של אפרת היית?

Francine1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

קודם כל, תודה רבה!!
ומצטערת שלא עניתי אתמול, לא יצא לי להיות על המחשב.. 1.אתמול היה מזג אוויר ממש מעצבן, האמת.. לא ירד בכלל גשם, והייתה רוח מטורפת וקור נוראי
וזה חבל כי אני ממש אוהבת חורף, אבל חורף עם משקעים. 2.קרית יובל, אם אתה מכיר
וכן, תמיד גרתי שם. אמנם עברנו דירה כשהייתי בכיתה ה', אבל רק לרחוב אחר ולא לשכונה אחרת. 3.אני לומדת בתיכון האקדמיה למוסיקה, ואני בכיתה י"א 4.אני אוהבת ללמוד היסטוריה, ערבית, אנגלית ועברית (לשון), ושונאת מתמטיקה. ממש שונאת. 5.מוצא אתה מתכוון עדה או ארץ לידה? שני ההורים שלי נולדו בארץ, אבל אמא שלי תמניה ואבא אשכנזי
6. זה משתנה.. כמעט כל יום אני מתחילה בשבע וחצי (חוץ מרביעי), הכי מוקדם שאני מסיימת זה 15:00 והכי מאוחר 18:00 (כמו היום) 7.בדרך כלל אני מנגנת, רואה טלוויזיה, מדברת בטלפון ונמצאת במחשב, או נפגשת עם חברים אם אפשר. 8. היה
אבל יחסית מזמן. כרגע אין. 9.אממ האמת היא שזה בגלל שנולדתי פג.. בחודש השישי
ושקלתי 810 גרם (אחר כך ירדתי ושקלתי 750), ובגלל שהייתי נורא קטנה אמא שלי אמרה שנראיתי כמו עופר, אז החליטו לקרוא לי עופרית
10. הייתי בשתי הופעות. בהופעת ההשקה בזאפה ובהופעה בצוללת בירושלים (באוקטובר)
אני מקווה להיות בעוד.

אריה31

Member
מנהל
העיקר שהיום היית על המחשב../images/Emo13.gif

וסליחה אם גיליתי חוסר סבלנות, פשוט אני רגיל שאת עסוקה וחששתי לאבד אותך לכל השבוע:) אין דבר יותר מעצבן ממזג אויר חורפי בלי גשם והאמת שחשבתי שבכל הארץ ירד גשם עד שפתחתי ביום שני בבוקר "הארץ" וראיתי שבירושלים לא נוסף אפילו מ"מ גשם, בחיפה ירדו 107. אגב מתחילת השנה ירדו בירושלים רק 10 מ"מ!! ברור שאני מכיר את קרית יובל, זו שכונה שאני אוהב אותה, וגם דיברנו על זה, אבל משום מה שכחתי, סורי האקדמיה למוסיקה נשמע מעניין - את מוכנה להרחיב על זה? מה בדיוק לומדים? מתי התחלת שם? חצי תימניה, חצי אשכנזית. לא הייתי מנחש את זה. הייתי מהמר על עירקית או משהו כזה חח למה יש לך כל הרבה שעות לימוד בשבוע? על מה את מנגנת? אהבתי את הרעיון שבבחירת השם שלך

Francine1

New member
חח ממש לא, דווקא היית נורא נחמד! ../images/Emo13.gif

באמת? ואו האמת שחשבתי שגם זה לא.. אני שונאת את העובדה שלא יורד כאן גשם
אוו נכון.. אני זוכרת גם ^^ בטח.
זה תיכון לכל דבר, רק שהוא פרטי (נדמה לי), והמגמות העיקריות שם הן מוסיקה ומחול. אלה בעצם המגמות היחידות שיש. זה תיכון שש שנתי, ואני התחלתי כבר בכיתה ז' ללמוד שם. בנוסף לשעות העיוניות הרגילות יש גם שיעורי תולדות המוסיקה, תיאוריה של המוסיקה וסולפז' (שזה תורת המוסיקה), וגם שיעור ניתוח יצירות (אני חושבת שהשיעור הזה ייחודי לבית הספר שלי). מי שבמגמת מחול לומד בנוסף לשיעורי הריקוד (שתופסים המון שעות במערכת) גם שיעורי תולדות המחול ואנטומיה. שיעורי הנגינה נלמדים במסגרת שיעורים פרטיים, מחוץ לשעות בית הספר. יש גם מגמות עיוניות. נניח אם רוצים לעשות 5 יחידות בערבית\ספרות\היסטוריה\ביולוגיה. אני במגמת ערבית בנוסף למוסיקה
הסיבה שיש לי כל כך הרבה שעות לימוד היא גם בגלל מגמת הערבית (בגלל שאני בערבית אני מסיימת בשש בימי שני) וגם בגלל השיעורים הפרטיים במוסיקה, שיש לי אותם פעמיים בשבוע במשך שעה וחצי. גם הם אחרי הלימודים. בנוסף י"א זו כיתה שנחשבת יחסית עמוסה, ומכניסים לנו כמה שיותר שעות שבועיות בכל מקצוע. למשל שש שעות מתמטיקה, שלוש היסטוריה וכו'. מקווה שזה ענה לשאלתך
אתה מוזמן לשאול עוד אם אתה רוצה
חחחח עירקית? באמת? זה משעשע
אני מנגנת על חליל צד
תודה רבה!

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב? ממתק אהוב? תוספת פיצה אהובה- טעם גלידה אהוב- חווית ילדות שזוכרת במיוחד- טיול אחרון שהיית- מקום אחרון שנהנת- אירוע שהשפיע עליך במיוחד- סרט אהוב- תוכנית טלוויזה אהובה- איפה אוהבת לבלות-

Francine1

New member
עונה ../images/Emo6.gif

מאכל אהוב? וואי קשה לי להחליט..
אני אגיד.. סושי!
ממתק אהוב? קינדר בואנו תוספת פיצה אהובה - תירס
טעם גלידה אהוב - וניל עוגיות חווית ילדות שזוכרת במיוחד - אממ..האמת שרוב מה שאני זוכרת לא נעימות. אבל דבר משמח שזכור לי הוא מכיתה ד', כשהייתי בבית והתקשרה אליי עדי עזרוני מערוץ הילדים והזמינה אותי להשתתף ב"פרצופרצף"
[אם מישהו זוכר את התוכנית. אגב, הפסדתי חח] טיול אחרון שהיית - גדנ"ע נחשב? אם לא אז טיול לפריז, בסוכות
מקום אחרון שנהנת - ביתספר, היום
אירוע שהשפיע עליך במיוחד - ריב גדול עם אמא שלי לפני חמישה חודשים. סרט אהוב - ממזרים חסרי כבוד תוכנית טלוויזה אהובה - "חברים" איפה אוהבת לבלות - כל מקום כמעט. העיקר שיהיה נחמד לשבת. אני אוהבת בעיקר מקומות רגועים.. שאפשר לשבת עם חברים ולדבר. לא צפופים ורועשים ><

אריה31

Member
מנהל
חברים../images/Emo9.gif ממזרים חסרי כבוד../images/Emo9.gif

מלאני לורן הצרפתייה מהממת, נכון?

בר דותן

New member
שאלות חורף =]

חחח P: ביגלל הקור המטורף הזה P: איך את מתחממת :S? איך את מעבירה תזמן ? איפה את מעבירה תזמן ? עובדת ? מה לומדת ? קיץ או חורף? יבש או רטוב? פוך או בלי כלום? כפיות?D:?

Francine1

New member
חחחח יש! אני אוהבת חורף ../images/Emo13.gif

איך את מתחממת :S? אממ לובשת מיליון שכבות ומחככת את הידיים חחח
או מתחבקת עם אנשים
איך את מעבירה תזמן ? בלימודים, בנגינה, בשיחות טלפון ובמחשב, וטלוויזיה כמובן
איפה את מעבירה תזמן ? אממ בעיקר בביתספר ובבית. אני רוב שעות היום בביתספר XD אבל כשיש זמן אני יוצאת עם חברים. עובדת ? לא. אבל מסתבר שכנראה אני אתחיל לעשות בייביסיטר קבוע בקרוב.
מה לומדת ? אממ אני בתיכון, מגמת מוסיקה. אני מנגנת על חליל צד
קיץ או חורף? חורף! חורף חורף חורף
יבש או רטוב? תלוי בחשק
בעיקרון יבש.
[למרות שאני אוהבת חורף, זה לא תמיד כיף להירטב עד העצמות חח] פוך או בלי כלום? פוך
כפיות?D:? ברורררר ^^

ednaye10

New member
שאלות לעופרית../images/Emo13.gif

מה תירצי לעשות שתהיי גדולה? האם את מגדלת חיית מחמד? איזה שלוש משאלות היית מבקשת אם היה בא אלייך
זהב? איזה סרט מצוייר שראית אהבת במיוחד? איזה סרט לא מצוייר שראית אהבת במיוחד? כמה זמן את מקדישה ביום לגלישה באינטרנט? באיזה עוד פורומים את כותבת חוץ מהפורום הזה?

Francine1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה תירצי לעשות שתהיי גדולה? אני לא יודעת עדיין
אבל אני יודעת שאני ארצה ללמוד פסיכולוגיה וצילום. (למרות שאני לא בטוחה שאני רוצה לעסוק בזה) האם את מגדלת חיית מחמד? לא. היה לי כלב, אבל מסרנו אותו
איזה שלוש משאלות היית מבקשת אם היה בא אלייך זהב? האמת היא שאין לי מושג.. זה דיי קשה
איזה סרט מצוייר שראית אהבת במיוחד? "הטירה הנעה" ו"פלונטר" [נו קשה לי להחליט
] איזה סרט לא מצוייר שראית אהבת במיוחד? ממ, ואו.. יש כמה, אבל אני אלך על "קול הפרא" [The Call of the Wild] כמה זמן את מקדישה ביום לגלישה באינטרנט? הממ יחסית הרבה, אני חושבת ששלוש שעות לפחות, אם מתאפשר לי. לפעמים יותר, לפעמים פחות. באיזה עוד פורומים את כותבת חוץ מהפורום הזה? אף פורום.

אריה31

Member
מנהל
יאללה, עוד 10 שאלות../images/Emo13.gif

1. אז הבנתי שאת קשורה מאוד למוזיקה - באיזה גיל זה התחיל ואיך זה התבטא ועדיין מתבטא? 2. האם את גם שרה לפעמים? 3. את רוצה להיות מוזיקאית? 4. אלו אומנים את אוהבת חוץ מאפרת? 5. איזה סגנונות מוזיקליים את אוהבת? 6. מתי התחלת לאהוב את אפרת? 7. אלו דיסקים יש לך שלה? 8. כמה אחים ואחיות יש לך? בני כמה? 9. את אוהבת ספורט? 10. את מאמינה באסטרולוגיה ואם כן במה את מתאפיינת כבת מזל גדי?

Francine1

New member
עונה ../images/Emo6.gif היי, רק עכשיו שמתי לב שאני אדומה!

איזה כיף
1. אז הבנתי שאת קשורה מאוד למוזיקה - באיזה גיל זה התחיל ואיך זה התבטא ועדיין מתבטא? אממ האמת שאני אוהבת וקשורה למוסיקה מאז שאני זוכרת את עצמי. אמא שלי אומרת שהיא השמיעה לי מוסיקה קלאסית כשהיא הייתה איתי בהריון וכשהייתי באינקובטור [נולדתי פג ונשארתי באינקובטור 4 חודשים]. בגיל 3 התחלתי להעריץ [אבל ממש] את עופרה חזה וכל הזמן הייתי שרה שירים שלה
בגיל 11 התחלתי לנגן על חליל במסגרת פרוייקט בביתספר, והמשכתי עם זה ללימודים בתיכון במגמת מוסיקה. עכשיו האהבה שלי למוסיקה מתבטאת גם בנגינה וגם בעובדה שאני כל הזמן שומעת מוסיקה, בכל רגע פנוי. לפני שאני הולכת לישון וכשאני מתעוררת. זה עוזר לי לנקות קצת את הראש
2. האם את גם שרה לפעמים? אני דיי ביישנית, אז לרוב לא. אולי במקלחת
3. את רוצה להיות מוזיקאית? אני לא חושבת. אני אמנם אוהבת מוסיקה אבל אין לי את מה שדרוש בשביל להפוך את זה לעיסוק (גם מבחינת יכולת הופעה וגם מבחינת רצון) 4. אלו אומנים את אוהבת חוץ מאפרת? אמנים ישראלים חוץ מאפרת שאני אוהבת הם אסף אבידן, מוניקה סקס, מרסדס בנד, רוקפור, שלמה ארצי, אריק איינשטיין, שלום חנוך, הבילויים [במיוחד] והמכשפות. בנוגע לאמנים לועזיים זו רשימה שלא נגמרת.. אני אנסה לקצר. להקות\אמנים אהובים: The xx, Arctic Monkeys, alice in Chains, The Rolling Stones, The Beatles, Pink Floyd, queen, Metallica, Orphand Land, Epica, Swallow The Sun, Muse, Nirvana, Placebo, Simon and Garfunkel, Jeff Buckley Radiohead ועוד..
5. איזה סגנונות מוזיקליים את אוהבת? רוק, על כל סוגיו (רוק קלאסי, גלאם, פרוגרסיב, אלטרנטיבי, הבי וכו') ומטאל. זה בעיקר
אני גם אוהבת מלחינים מסויימים במוסיקה קלאסית אבל לא נוטה לשמוע אותם ממש. 6. מתי התחלת לאהוב את אפרת? אממ, אני חושבת שבשנה שעברה. כלומר, היו לה שירים שהכרתי כמו "לראות את האור", שאגב הוא אחד השירים האהובים עליי באופן כללי. אבל לא ידעתי שזו היא ששרה אותם. אחרי ששמעתי את השיר "דיאטה" בשנה שעברה, ביקשתי מחברה שלי שממש אוהבת אותה לשלוח לי עוד שירים שלה, וככה הכרתי אותה יותר. אחר כך שמעתי את "אה אה אה" כשהוא יצא בתור סינגל ומשם הכל התגלגל עד הפעם הראשונה שהלכתי להופעה שלה
7. אלו דיסקים יש לך שלה? כרגע יש לי רק את "אה אה אהבה" [חתום!!], אבל כשיהיה לי כסף אני מתכננת לקנות את "הסליחה ואני" וגם את הדיסק הראשון שלה. 8. כמה אחים ואחיות יש לך? בני כמה? אממ יש לי שלוש אחיות ואח אחד, כולם רק מאותו האבא ולא מאותה האמא. הכי קטנה בת 27 אם אני לא טועה, אחי בן 30, עוד אחות אחת בת 35 והכי גדולה בת 40 +
9. את אוהבת ספורט? תלוי. אני לא אוהבת שיעורי ספורט, אבל אני כן אוהבת לעסוק בפעילות ספורטיבית כשמתחשק. פעם שיחקתי טניס וכדורסל בנבחרת בנות. 10. את מאמינה באסטרולוגיה ואם כן במה את מתאפיינת כבת מזל גדי? מצד אחד קצת קשה לי להאמין באסטרולוגיה.. מכיוון שהיא פשוט מתאימה כמעט לכולם, אבל ממה שקראתי על בני מזל גדי אני מתאפיינת כמעט בהכל: אני ספקנית, פסימית (כלפי עצמי) ודיי פרפקציוניסטית. אומרים גם שבני מזל גדי בונים מסביבם חומות מגן במשך כל חייהם, וזה נכון לגבי. בנוסף אני מאוד לא החלטית חח
בקיצור, אם תחפש מידע על בני מזל גדי, תדע שכמעט כל מה שכתוב שם נכון לגבי..
מצטערת אם חפרתי

למעלה