תשובות לעדי (יעל) ../images/Emo260.gif
קינוח מועדף? עניתי גם לעדנה שזה מורכב. בגדול קינוחים משוקולד מריר ומרוכז ו/או קרם ברולה. מאכל אהוב? פיצה מכל סוג שהוא וגם סטייקים טובים. ממש דילמה קשה מבחינתי. הכי טוב שניהם ביחד וזהו
אוכל או קינוחים? יש לי בעיה - כשאוכלת מלוח מייד רוצה מתוק, כשאוכלת מתוק מייד רוצה מלוח לאיזון... אבל בגדול - קינוחים. טעם גלידה אהוב? שוקולד מריר, ואם יש משהו שמשלב שוקולד ואלכוהול זה הכי טוב. תוספת פיצה אהובה? פטריות טריות (ואם אפשר לשלב עם בצל ובייקון או פפרוני הכי טוב). איפה טעמת במסעדה\בית קפה את הקינוח הכי טעים? סופלה שוקולד אמיתי (לא עוגת שוקולד חמה אלא קציפת שוקולד ללא קמח) במסעדת "שונקה" בירושלים. לצערי המסעדה כבר לא קיימת
חווית ילדות שזכורה במיוחד? טיולי שבת שכללו "חפש את המטמון" עם אחי וחברים שלו ואמא שלי, כשהייתי בת 5-6 בערך. חוויה שהשפיעה עליך במיוחד? קשה לי לבחור אחת... בגדול עולות לי חוויות קשות אבל מחשלות שגרמו לי להתפתח ולהתחזק ולהיות מי שאני כיום... אחת היא המחלה שלי שחליתי בה בגיל 16 וחצי פתאום באמצע החיים, והשנייה היא המחלה והמוות של אבא שלי ז"ל... ויש עוד כמה. חשבת לעבוד בתחום המזון או שעבדת בעבר? חלמתי שנים ללמוד קונדיטוריה לעסק בזה אבל זו עבודה מאד קשה פיזית ובשלב כלשהו הבנתי שזה לא ריאלי בשבילי... אבל אני עוד אמצא את הדרך לעסוק בזה איכשהו מתישהו... מהו הקינוח הכי טעים ומוצלח שהכנת? היו כמה, אבל האחרון היה עוגה שעשויה מבסיסי מרנג שביניהם מוסים של שוקולד. שכבה אחת מוס שוקולד מריר ושכבה שנייה מוס שוקולד לבן וגרידת תפוז, ולמעלה קישטתי בפלחי תפוז מסוכרים מיובשים שהכנתי לבד. כולם התלהבו מאד ורק אמרו ממממממממממממ.......אההההההההה....אחחחחחחחחח.....
איזה זמרים אוהבת חוץ מאפרת? יש הרבה, אני מאד לא מקובעת... עידן רייכל, רוני אלטר, אחינועם ניני, קרן פלס, סיוון שביט... ובגברים לאונרד כהן, אסף אמדורסקי, אביתר בנאי... וגם ענתיקות יותר... הדודאים למשל... וזמרים איטלקים ובקיצור המון... מקום אחרון שהיית ונהנת? בהופעה של רוני אלטר בשבוע שעבר בבית אבי חי בירושלים. מקום אחרון שהיית בו בטיול? מגדל דויד והעיר העתיקה. מתנה שקבלת ואהובה עליך במיוחד? סט של שרשרת וטבעת שאבא שלי נתן לאמא שלי ליום הנישואין העשירי שלהם והיא נתנה לי אותו במתנה אחרי שאבא שלי נפטר. מאד יקר לליבי.